"21"

 
11.11-et mutat épp az óra, kint 10 fok van, amikor nekülök megírni a Rituálét – és mit mondjak: a SZÁMOK MINDENT ELMONDANAK. Itt akár ki is tehetném a Pontot....mert aki ÉRZI, az ÉRTI is a lényeget, ennyiből is!
De hát folytatom, mert el kell mesélnem azt az álomüzenetet, amit ma reggel kaptam. Nem én, nekem csak továbbították...
Amikor meghallgattam 10.11-et mutatott az óra.
Amikor elküldtem rá a válaszomat 10.21-et...
VÉLETLENEK?
Már amennyire vannak véletlenek...
 
Mint tudjuk, a számok nagyon régóta BESZÉLNEK. És egyre intenzívebben. Aki ÉRZI ÉRTI is, hogy miért. NEM KELL HALLGATNI AZOKRA, akik ELMÉBŐL cáfolják ezt. ŐK NEM ÉRZIK - ezért nem is értik. Az ÉRZETET azonban nem lehet elmével elnyomni vagy felülírni - úgyhogy hagyjuk nyugodtan hülyeségeket beszélni mindazokat, akiknek eddig terjed az értelmük.
 
Nagyon sokszor elmondtam, égi segítőink, akik a mi felsőbb Énünkkel egyek, SOHA nem fognak olyan „észközt” használni a segítésünkre, amit nem értünk. Ők nagyon jól tudják, hogy mi MIBEN ÉLÜNK, hogy milyen a mi színpadunk és itt milyen történések vannak. ENNEK MEGFELELŐEN fognak nekünk segíteni! Márpedig a számok azok, amelyek MIND-EN EGY-ÉN számára teljesen EGY értelműek és EGY-azon üzenettel bírnak (ha ismerik a kozmikus tartalmukat). Ez oly kézenfekvő, hogy ennél kézenfekvőbb már nem is lehet. NEM KELL BARLANGOKBA ALÁSZÁLLNI és NEM KELL RÉGI ÍRÁSOKAT fejtegetni – az már mind a MÚLT. MÁR NEM RELEVÁNS. Ami releváns az a „jövő JÖVŐ”. Ami egyre határozottabban közeledik és PONTOSAN ERRŐL üzennek a számok.
 
No, meg az álmok is. Egyre határozottabban színesebben, intenzívebben...
Egy-két hónappal ezelőtt még a 8-asok, a 9-esek jelentek meg „sűrített üzemmódban”, na meg a tükörszámok és a kettőzött számok. Miért? A 8 az átfordulás. A 9 a végállomás, nem megy tovább. A tükörszámok a KÉT VILÁG „szembenállása”. A kettőzött számok pedig az ERŐ jelölői. Az, amivel a változás zajlik. De hol elsősorban? BENNÜNK!!
Az az álomüzenet, amit ma kaptam, egy teljesen idegen embertől, ráadásul egy férfitől, TELJESSÉGGEL visszacsatolta azt, amit már 2020 januárja óta intenzíven, újra és újra mondok. Vagy ami Krisztina verseiben már 2016 óta megjelennek. Vagy amit az „Aranyasszony trilogiában” olvashattunk. KOR-KÖR váltásban vagyunk, amikor LEZÁRUL az „orioni, mindent változtass meg, amit lehet” rendszere és VISSZAÁLL, az, amiből VÉTETETT: az EREDETI NŐ-S-ÉG.
A „MI-NŐ-S-ÉG”. A „MI NŐK” világa.
 
Mert az Isten valóban saját képmására teremtette az „EMBERT” – aki NŐ.
 
A NŐ MAGÁBAN ANDROGÜN, mert ÖNSZÜLŐ képességgel rendelkezik. Nincs olyan, hogy „hímnős”, hogy „benne van a férfiminőség” – mert olyan, hogy férfiminőség „ALAPBÓL NINCS” – ez egy „teremtett orioni VÁLTOZÓ”. Ami „teremtett”, az NEM TUD TEREMTENI. Az, hogy ezt ma nem így tanítják az „eszmék”, "na sag schon", na és akkor mi van?
Tudjuk, hogy nem véletlenül, hisz az ESZME AZ a "teremtett" hímség ÉSZ-köze, mert FÉL-VEZETŐ FÉL-RE-VEZETŐ. Ami FÉL-re vezet, az FÉL-igazság, tehát HAMIS. Viszont: a teljesség, az IGAZSÁG SOHA EL NEM TAGADHATÓ – csak SAJÁT TISZTASÁGUNKON MÚLIK, hogy MEGÉREZZÜK-e vagy sem.

Az ESZMÉK szándéka az ÉRZÉKELÉS KIÖLÉSE, hisz mindig az érzékelésen át tudunk RÁÉREZNI az igazságokra.
EZ a SZÍV-BÉL-iség, azaz a BEL-ső MAG-unk hangja. Ami SZŰR és VISZ. Amit megszűr és amit visz, az EL-ÉR mindenhova. ÉR-vényre jut és ÉL-ővé válik. A SZÍV hangja pedig nem más, mint MAG-unk "MINŐSÉGE" - azaz, a bennünk ÉLŐ MI-NŐ-S-ÉG.
Ami az ISTEN "hangja"... AKi NŐ-s-ÉG.

Sokszor elmondtam már: a „jövő JÖVŐ” ÚJRA az ÉRZÉKELÉS, a SZÍV-TUDAT SZER-ében és SZERINT fog működni.
Ahhoz, hogy ebben a rendszerben működni tudjunk, nekünk MAGUNKAT kell FEL-HANG-olódnunk, ahhoz, hogy HALLJUK A HANGOT, ami vezet minket...
Krisztina vagy Márti versei már évek óta készítenek, HANGOLNAK, hogy TÁGÍTSUK az érzékeléseinket. Hol? MAG-unkban.
MERT CSAK MAGUNKAT TUDJUK TEREMTENI.

SEMMIT és SENKIT nem teremtünk – egyedül TEN-MAG-unkat!!!

Az hogy a „jövő JÖVŐBEN”, milyen MI-NŐ-S-Éget fogunk élni: az most ÉG- KI belőlünk.

Már jónéhányan „odaát” vagyunk. OTT, ahol már EGY-be KEL-tünk a KIKELETBEN TEN-MAG-unkkal. "Megültük a nászt".
Megtettük a hegymenetet, felértünk az „oromra” és éljük az „örömöt”.
Ami még netán megkövülve bennünk maradt, mint „SALAK”, az fokozatosan „robban ki” belőlünk. Eredményeképp lépésről lépésre elérjük a TELJES SEMLEGES BÉKES ÁLLAPOTÁT – ahol már a kutyaugatás se zavaró ....Mert már "felülről" látjuk, és "kintről"... Már tudjuk, hogy ez egy "másvilág" és mi ezen kívül állunk...Viszont mekkora különbség elmével érteni, hogy ez így van - mint ÉLNI!! ÉREZVE ÉLNI! És úgy TUDNI!

A „jövő JÖVŐ” mozgásban van, mert jön. Felénk.
Itt folyhat bármilyen cirkusz, háború vagy gendertorzítás: NINCS VELE DOLGUNK.
Ez annak a SÍKNAK és SZINTNEK a „csatája”, amelyikbe mi már nem tartozunk bele. Mi már éljük MAG-unkban az EGYET, miben MIND-ÉN EGY...És nem kell belemerülnünk semmiféle segélyakciókba, mert nekünk nem kell senkin segíteni - akik a cirkusz részesei.
Aki érzi, érti miről beszélek.

Egy biztos: a tegnapi tavaszi napéjegyenlőség egy ÚJ EMELKEDÉST indított útjára.
A „Terembura” segítő erői is AZÉRT MOST állnak „hadrendbe”, mert TUDVA TUDJÁK, hogy MOST ZAJLIK a Földönk a KOR-KÖR váltás.
Tehát, aki MAG-ára ébredt, annak MOST KELL a segítség.
A TISZTULÁS, az IGAZSÁG meglátása. Nem 20 évvel korábban és nem 20 évvel később a lineáris IDŐ-TÉR viszonylatban, hanem ITT és MOST!
A MERKÚR ma „megelőzi” a JUPITERT, tehát hozza magával, „viszi ELŐRE” a TISZTULÁS, a TISZTA IGAZSÁG SZELLEMISÉGÉT, a MAG-unkat MEGújító TEREMTŐ KÉP-zeletet.
A HOLD pedig azt sugallja: MINDEN HALAD A MAGA ÚTJÁN (12.11...) csal LÁSS és LÉGY JELEN!
Ma 21-e van. A FÉL-ből, a KETTŐS-ségből az EGY-ségbe találás száma. Ami elvezet a 3-ba, a harmoniába, a REND-be, mely nem más, mint az EGY. Hisz a 3 az 1. (Erről írtam már a napokban).
(12.12)...

A 21-es szám a Tarotban az ÚJ VILÁG száma.
Nincs más dolgunk, mint MAG-élni és MAG-érezni MAG-s-ÁG-unkat.
Meglátjuk: sűrűsödnek a csodák az ÉLETÜNKBEN, ha LÁTJUK a JELEKET és ÉRTJÜK is őket....

Napunk kísérő angyala MIHÁLY, aki mi mást erősítene a tudatunkban, mint a TISZTA SZÁNDÉKOT - ami MIND-ÉN-nek az alapja. Csak ebből és csak ez által lehet majd élhető a jövő JÖVŐ...