KI-KELET

 
„KIKELET” – megint egy olyan szó, ami nagyon kedves hangulatot keltő, ugyanakkor nem is gondolunk mögé, milyen mélységi tartalma is van.
KELET – nek nevezzük azt az irányt, ahol KEL a Nap. Ezért KEL-ET.
A Nap pedig egy KI-KELTETŐ erő, mert KI-KEL-ésre készteti a magokat, a növényeket. De nem csak a magokat, a növényeket, hanem MAG-UNKAT is az ágyból...
Minden, ami KEL-ő, ami KEL-tető energiával bír, az KELET felől érkező.
Érezzük és értjük, micsoda mélységes tartalmi és KOZMIKUS összefüggések vannak a szavainkban?
 
A „Teremburán” a „keltető” csillagkép a RÁK.
Viszont a KI-KELETé a KOS.
A RÁK csillagképben az „érlelés” folyik, a fogantatás, a „viselet” mint „viselés” vagy „viselősség” – a KOS csillagképben viszont szó szerint épp KI-CSÍ-RÁ-zik a MAG. ÉL-etre KEL...
KI-jön a CSÍ (ami egyébkén =KI) energia a RA-ra, a NAP-ra. Kibújik az új élet a MAG-HÁZ-ból.
Hogyan kerül a MAG a KOS-sal összefüggésbe? Ha valaki nem érti, akkor nagyon JÓL NEM ÉRTI – mert nem is érthető. A „kos” elnevezés egy sunyi torzítás, a kos jelében NEM egy szarv jelenik meg – hanem a MAGOT ŐRZŐ PETEFÉSZEK! Így, gondolom, már minden a helyére kerül....
A MAG őrzi a teljes KÓDtárat, az ISTEN-GÉNt, a bennünk élő I-GÉNT, az IGE erejét...ami KIKEL „keleten” a „keltetőből”...
 
Ma az asztrokockáim a RÁK jelét küldték, hozzá az 1-es házat és a MARS-ot.
E három jel tökéletes összhangban áll a 20-szal, napunk dátumával.
Miért is?
A 20 már egy új sík. Tegnap lezárult egy ciklus, feszültséggel vagy simán, kinek hogy. A zárás, az elengedés, a látása annak, hogy miből volt ELÉG MÁR, most azért volt erőteljes, hogy még csak véletlenül se akarjunk SEMMIT a múltból visszasírni.
Ez az alapja az ÚJ KEZDÉSNEK, a terveknek, a nyitásnak, melyről még nem tudjuk, hogy mit hoz, de ÉREZZÜK, hogy valami egészen mást és egészen jót!
Az EGY-ÉN felkészült immár egy MÁS SÍK-on való működésre.

MÁS SÍKON, MÁSIK EGY-ÉN-ekkel, közösen, együttműködve, mely síkon, MAG-ában, EGY-ként már MINDENKI EGY. (na, ezt adja vissza egy „NEM”-es nyelvezet!!)
Ezt az EGYet és Közösséget úgy lehet elképzelni, mint például itt a Skorpió csapatában: mindnyájan EGY HÚRON pendülünk, EGY REZGÉStartományban vagyunk, ÉREZVE ÉRTJÜK egymás (az EGY és a MÁS) mondandóját, minden magyarázkodás nélkül – mégis mindnyájan egészen MÁS-OK vagyunk. Mindegyikünk MÁS OK-ból VAGY-OK. Mindenkit más VÁGY-OK hozott LÉ-T-re és IDE - az EGY-S-ÉG megélésének céljából (7.07....) a Fény tartományán belül.

A 20-ban venne van a MÁS SÍK, a MÁSIK-kal való együttműködés. Ezért kapcsolható hozzá a FELTÁMADÁS a Tarot-ban.

A RÁK csillagkép a ’69’ formája: amit igazából két 9, két EGY-S-ÉG, két teljességet, MAG-ját megélő EGY összekapcsolódása, hogy egy ÚJ ÉLETET KELT-senek KI. (no, erre most kétszer is rátüsszentettem, de úgy, hogy még a bőröm is összehúzódott..)
A MARS jele maga a MAG, az 1-es ház pedig az ÉN, melyben életre kel a Mag....
Az „ÚJ ÉN”, mint teljes EGYség, azt jelenti, hogy „én és ÉN” immár tényleg EGYKÉNT képes megélni TEN-MAG-át. Ez az EGYESÜLÉS az ÖRÖMLÉT LÉT forrása. Az örömlét nem egy pillanatig tartó, mint a földi egyesülés szikrája, ez már egy LÉTFORMA. És ÉLET-forma. Ez már szó szerint egy MÁS-VILÁG. BENNÜNK.
Viszont, ami bennünk – azt fogjuk KINT is megélni. Mert ebben a ritmusban más a hangoltság, és mivel az azonos vonzza az azonost, az ÉRZÉKELÉS alapján, észre se vesszük - csak utólag -, hogy milyen sorozatos „véletlen csodákat” élünk meg. Véletlenül találkozunk valakivel, aki véletlenül pont olyan dolgokról informál, amit mi keresünk. Véletlenül pont akkor érünk a bankba, boltba, amikor nincs senki, nem kell sorbaállni; véletlenül pont tudunk üres benzinkútnál tankolni; véletlenül kimaradunk a világ szennyéből; véletlenül pont azt az iskolát, munkát találjuk meg, ami a legjobb a gyereknek és magunknak... és még lehetne sorolni. Azt vesszük észre: minden szál összeér, pont akkor és pont ott, amikor nekünk „köll” (7.27....)

Napunk kísérő angyala HANIEL, aki a „szenvedélyt” hozza, azt a TŰZERŐT, ami maga a KIKELET, a fel-KEL-ő Nap, a MAG-ot életre keltő éltető életerő....

Érezzük? Éljük?
Hát érezzük és éljük!