KIÚT A LABIRINTUSBÓL

 
(kicsit hosszú lesz.....mert rengeteg a gondolat, amit át szeretnék adni.. Mindez látható is a kezdő és befejező időpontokon )
 
8.27-et mutat az óra és pontosan azon járnak a gondolataim, látva a „Teremburán” a HOLD-SATANA szembenállást, hogy lám-lám, mennyire igaz, hogy „MINDEN VAN”, hogy „MINDEN KÉSZ-ÉN VAN”, minden „ÉN KÉSZ” és „MINDEN MEGVÁR” kint, amivel dolgunk van, amit meg akarunk élni – csak nekünk MAGUNKBAN kell FEL-KÉSZ-ültnek lennünk a „Nagy találkozáshoz”, amikor IDŐ és TÉR EGY-beér. Amikor – és NEM MÁSKOR – megtaláljuk a NAGYKAPUT a saját labirintusunk végén...
Kiérve a BETEKEREDÉSÜNKBŐL.
 
Ma épp a „LABIRINTUS” lapját húztam, miután az asztrokockák kidobták előtte a NEPTUN, a 12-es ház és a NYILAS jeleit. Mondhatni, TÖKÉLETES ÁTFEDÉS a kártya és a kockák között, hisz a NYILAS is pontosan a KIÚT jelölője a lélek mélyén való betekeredettségből.
Itt újra el kell mondanom – és minden bizonnyal még többször meg kell tennem -, hogy „ne gyúrjunk a külvilág eseményeire”, mert AZ A MI LABIRINTUSUNK. Abban a pillanatban, ahogy alámerülünk, azonnal BELEVESZÜNK a LÁTSZATOKBA és elveszítjük a fonalat, mert részesévé válunk a játszmának, elfelejtve, hogy MI is a SAJÁT ÉLETÜNK LÉNYEGE!
Mindig mondom: az ÉLET SZÍNPADA ADOTT ÉS KÉSZ.
Mi beleszületünk ennek a FOLYAMÁBA.
Mi itt SEMMIT NEM TEREMTÜNK (minden spiritan ellenére) – hanem LÁTHATÓVÁ TESZÜNK, TEN-MAGUNKON KERESZTÜL.
Hisz pont ezért vagyunk itt, hogy amit láthatóvá teszünk, abban mi MAGUNK NYÍLVÁNULJUNK MEG!
A láthatóvá tételen keresztül ÉLJÜK MEG MAG-unkat, oda-vissza hatva, hisz a külvilág VÁLTJA KI BENNÜNK a KÉSZTETÉST, hogy MEGVALÓSÍTSUNK valamit, legyen az bármi. Anyagi vagy elvont dolog. Amit megvalósítunk, az a mi saját „ÉSZKÖZÜNK” a kapcsolódáshoz a láthatatlan dimenziókkal.
Ezeken keresztül EMLÉKEZÜNK arra, hogy MI VAN BENNÜNK.
Hogy MIÉRT VAGYUNK ITT.
Például: ha valaki zenésznek születik, akkor el se tudja kerülni, hogy ne kapcsolódjon a zene világához. Eleve olyan családba érkezik, ahol művelik vagy legalább magas fokon értékelik a zenét.
Ahol egyértelműen meglátják a hozott tehetséget és támogatják annak kibontakoztatását.
A tehetséghez itt a Földön, az anyag sűrű világában el KELL sajátítani a TECHNIKÁKAT, a kifejezési formákat. Meg KELL ismerni a hangszereket és meg KELL TANULNI játszani rajtuk.
Még Mozartnak is meg kellett tanulnia zongorázni és később megismerkedni a klarinéttal ahhoz, hogy a fejében meglévő muzsikát RÁSZABJA a hangszerre. Ugyanakkor valaki másnak már előtte meg KELLETT jelenítenie a TÉRBEN a klarinétot ahhoz, hogy kiváltson egy megnyilvánulást Mozartból...
Aki megformálta a klarinétot, az ő FEJÉBEN vagy inkább LELKÉBEN MÁR OTT VOLT ennek a hangszernek a „lelke”. EGY VOLT VELE....CSAK a fizikai FORMÁBA ÖNTÉST kellett megvalósítania...
Tehát? Érthető a „teremtés” lényegisége?

MINDEN ADOTT, MINDEN KÉSZ – csak kell egy közvetítő, aki nem más, mint AZ EMBER, aki ezeket az ANYAG, a „G” világában KERETBE foglalja és láthatóvá tegye a test szemének is.

Szimbolikájában a HÁROMSZÖG képviseli a SZELLEMISÉGET, a „MÁS”-világot, a NÉGYSZÖG pedig a megvalósítást, a kereteket. Kettejük fúziójából lesz a HÉTSZÖG, azaz a HÁZ. Az ITT-HON.
Vagy OTT-HON. Mert mindkettő benne van, az ITT és az OTT is...
Az ajtók, ablakok fölé, melyek mind négyszögformájúak, azért tettek régen tympanont, azaz háromszöget (vagy egy boltívet, ami a háromszög lekerekítése), hogy emlékeztesse az embert: a háromszögben van az EGY-S-ÉG. Abban van a SZELLEM, a MAG-SZEM, az EGY-SZEM, a LÁTÁS. Ezen keresztül lehet csatlakozni az ég-hez. Ezért CSÚCSOS a TETŐ is - hogy itt CSÚCSOSODJON Ki, azaz sűrűsödjön össze a KAPCSOLÓDÁS, mint egy ANTENNA-ban.

Mint tudjuk (legalábbis remélem), az eredendő EGY = MAG.
(ÉG = MA, MIND-ÉN-ség Akarata, itt a G-ben, ami az ÉG-Ő I-GE..
ÉG-Ő, mert ÉG-i TŰZERŐ. Enélkül nincs az IGE kiáramlása..).
A MAG MEGHASADVA KETTÉ VÁLIK és lesz az EGYből KÉT FÉL.
Ha ez a két fél találkozik, és „összezár”, akkor ők ÚJRA EGYEK LESZNEK, tehát MAG-gá válnak.
A MAG pedig EGY SZEM, mert egy szem mag...
Ugye, értjük?

Ez a SZENT HÁROMSÁG, a SZENT SZÖVETSÉG, hisz így lesz egyenlővé a HÁROM az EGGYEL.
A földi EGY-S-ÉG nem más, mint a hetesség – háromszög és négyszög EGYÜTTESE. Az anyagban megnyílvánuló SZELLEMI-S-ÉG.
Ez a TEREMTÉS HETESSÉGE.
Egyébként pedig mi tud megnyílvánulni? Csak az, ami VAN!
ERRE kell emlékeznünk!

Az emlékezés során ráébredünnk arra, hogy minden, amit kint látunk, TÉNYLEG KÉSZ ÉS ADOTT. Még a háború is, tehát teljesen felesleges szidni akár a Putyint akár az ukránokat.
Legyen bennünk SEMLEGESSÉG!
Mindegyik ELJÁTSZA a FOLYAMATBAN a maga szerepét, mert ők vezetik KI a világot az Ó-KOR-KÖR-ből.
Minél nagyobb ITT a NYOMÁS – annál ERŐSEBB TÁMOGATÁS érkezik az Univerzum felől. Kinek?
AZ EMBERNEK!
MAG-unknak.
Mi azért vagyunk épp MOST és EKKOR a földi folyamatban, hogy MEGÉLJÜK A VÁLTÁST.
Hogy MEGÉLJÜK a VISSZATÉRÉST.
A visszatérés TÖRTÉNÉSEI, annak FOLYAMATA IS KÉSZ ÉS ADOTT.
Egyedül a mi saját viszonyulásunk, emlékezésünk, ébredésünk, látásunk az, amiben SEGÍTENI tudnak a FELSŐ VILÁGOK.
Hisz hol élünk meg mindent, amit KINT látunk?
TENMAGUNKBAN!!
Mindig BENT zajlik a LÉT és nem kint.

Nem véletlenül sűrűsödtek össze pont most, EKKOR és NEM MÁSKOR a bolygók az Univerzumunkban, hogy KÖZÖS ERŐVEL adják a támogatást.
DE KINEK IS?? A Földnek? NEM!!!
A FÖldön ÉLŐ EGY-ES EMBERNEK!!!
Ezért teljesen felesleges imádkozni, közös meditációkat és hasonló badarságokat csinálni, mert annyi, mintha a levegőt pofoznánk vagy simogatnánk...

Minden embernek EGY DOLGA VAN: TENMAGA MEGÉLÉSE, saját EMLÉKEZETÉNEK ébresztése, hogy az ÉLET színpadán mit kell(ene) megélnie.
NEm mást, mint az ÖRÖMLÉTET, annak BÉKÉJÉT, EREJÉT, SZELÍDSÉGÉT a SZER ELEM minőségében.
Ezt tanította Jézus-Emanuel-Isa is, a Szíriuszi hírnök.
Most, hogy ITT VAN velünk, folyamatosan ÁRAMOLTATJA ezt a létrezgést a közeledő, jövő JÖVŐ-vel való összekapcsolódás érdekében.

Az ÚJ KOR-KÖR minősége már CSAK a SZER ELEM erőterében működő ÖRÖM-LÉT.
De ahhoz, hogy mi ezt érezve értsük és értve érezzük, MÁR MOST emlékeznünk kell, hogy EZ az EREDETI ÁLLAPOT!!
Minden, ami KINT TÖRTÉNIK - a BENT ÉBREDÉSÉT SEGÍTI!
Ezt szolgálta a covid, mint "bevezető", ezt szolgálja most a háború és annak LÁTSZATA, de ha még ez sem elég, majd lesz egy harmadik felvonás is.
Sokan elbuknak azok közül a látás terén, akik elsőre átmentek a covid szűrőjén. Majd lesz még egy utolsó felvonás is, épp a 3-asság üteme SZER-ében, amely majd utolsóként azokat is kiszűri, akik átmentek ugyan az egyes és a kettes vizsgán, de amikor a spiritanok próbatétele érkezik, akkor fognak megmérettetni...

Ahhoz, hogy a megmérettetést megálljuk, ÉLNÜNK KELL a TUDATOSSÁGOT, a BIZONYOSSÁGOT, a SZER ELEM ÖRÖMLÉTÉT, mondjon bárki bármit ránk, hogy nem vagyunk normálisak...
Mi tudjuk, hogy MÁR MUTATJÁK magukat a JELEK a "jövő JÖVŐ" megérkezéséhez. Mi MÁR ÉLJÜK a VÁRAKOZÁS ÖRÖMÉT, ami nem egy üres lebegés, hanem AKTÍV JELEN LÉT.
JELENLÉT a JELENBEN, ami által fogjuk a JELEKET.
Éljük a PILLANATOT, mert tudjuk: a pillanatban a MINDENSÉG rejlik. Mint magban a teljes lét.
Ha ÉLJÜK a pillanatot, akkor minden pillanatban megélhetjük a BETELJESEDÉST ÉRZETÉT, ami maga az ÖRÖMLÉT.

Számmisztikaliag ez a 6-os, mely 6-osban benne van az "azonos vonzza az azonost", tehát olyanokkal kapcsolódunk a beteljesüléshez, akik ugyanúgy vannak hangolva, mint tenmagunk.
Egyik tanítványom kérdezte a hétvégén: „nagyon jó és szép, hogy én már örömlétben repdesek, de a mindennapi élet gondjait akkor sem tudom elkerülni, például sorba kell állni a kútnál üzemanyagért, mert nincs”. Erre mondtam én: „mivel az azonos vonzza az azonost és a te örömléted egy teljesen más frekvencián működő, te akkor fogsz tankolni, mikor nem lesz sorbanállás és tülekedés, mikor VANSÁG VAN. Mire TE odaérsz a kúthoz, MÁR minden a helyére kerül.”
Koppant a tantusz.
Jó példa arra, hogy amint a TUDATOSSÁG élővé válik bennünk, kiérünk a labirintusból és semmi nem fog visszaterelni minket oda.

Mindez „kicsiben” leképeződhet egy LELKI PROBLÉMÁBAN is, amit azért élünk meg, hogy lássuk, hol vagyunk még labirintusban.
Ilyen labirintus lehet például a MEGFELELÉSI KÉNYSZER. Amikor bár belül már tudom, hogy tudom, mégis az egom ki van hegyezve a mások véleményére. Figyelem a „TÜKRÖT MÁSOKBAN” - pedig EZ A TÜKÖR a legnagyobb megtévesztő, mert amit másokról veszek le, az NEM AZ ÉN TÜKRÖM!
Amit a másikon látok, az egy MÁS SÍK-ból eredő „OK”, mivel a másik tényleg egy „MÁS SÍK”-ról látja a világát.
Az ő világa NEM AZ ENYÉM!
A mások véleménye szó szerint MÁS OK-ból fakadó, mert ők MÁS OK-ból látnak és működnek úgy, ahogy, más ok motválja őket saját maguk megélésére, tehát hozzám viszonyítva másik síkon léteznek, ezért is mások!
Érthető?

A „tükörelmélet” a spirimaszlag egyik legnyálasabb elmemenése, ami annyira aljas és megtévesztő, hogy hányni tudok tőle.
Nem felemel, hanem földbe döngöl az állandó lelkiismeretfurdalás fenntartása révén.
Miért teszi ezt? Mert egy HASADT ESZME terméke, melynek célja a HASADTSÁG, a FÉL ELEM fenntartása!

Mindig elmondom újra és újra: a „TÜKÖRELMÉLET” lényege ÉPP FORDÍTOTT: MI TARTUNK TÜKRÖT MAGUNKRÓL KIFELÉ MÁSNAK. Nem a másik viselkedése, hozzám való viszony a TÜKÖR NEKEM, hanem egy ADOTT SZITUÁCIÓBAN, bizonyos emberi kapcsolatkban ÉN MUTATOM MEG MAGAMAT, hogy ÉN hogyan reagálok, viselkedek, viszonyulok. A másik a „visszacsatolás” – és NEM tükör!!!
A helyzetben van a próba, vagy a teszt, vagy a tanítás – de kinek is??? Nekem, magamnak!
Érthető?

Rengeteg hasonló, BETEKEREDÉST SZOLGÁLÓ HAMIS TAN létezik még. Ezek tisztázásának is ITT VAN MÁR az ideje (pl 10 éve még lehetetlen lett volna) – és ha nyitottak vagyunk a tisztaságra, mert MAG-unk is TISZTÁK VAGYUNK, akkor meg is fogjuk a tanításokat kapni hozzá. (Rátüsszentés...)

Ma a HOLD szemben áll SATANÁVAL, összekötve az OROSZLÁN és a BAK csillagképeket.
9.06-kor leírva, ami pont 15, és aminek az eszenciája 6.
Minő véletlen megint....
Mi a 15?
A tarotban az „ÖRDÖG” lapja és száma, ami nem más, mint a „sátán”. A KÉNYSZERŰSÉG, a rablánc, a „bevasalom a bűneidet” jelképe. Micsoda SUNYIN ALJAS KIFORGATÁS ez a lap, amikor a 15-ös szám nem más, mint a BENNÜNK ÉLŐ MAGERŐ, a MÁGUSI KÉPESSÉGÜNK mozgásba hozása a TERMÉKENYSÉG, a HARMONIA, a SZER RENDJÉNEK működtetése céljából, egy olyan TÁRS-sal, akivel KÖZ-ŐS-ségben tudunk együtt-egymással-egymásért a legtisztább szándékkal, a legjobb minőségben, a legMAG-osabb tudásunk szerint megnyílvánulni.
Na, EZÉRT NEM tanítom a tarot-t!!!

Oroszlán – mint a vezető elv, BAK – mint a SORSSZERŰSÉG.
Magos felelősség és emlékezet.
Mit kapcsolnak össze?
Azt, hogy ITT AZ IDŐ, hogy a FÖLDÖN is LÁTHATÓVÁ VÁLJON az EREDET MINŐSÉGE, ami ŐS-ANYAI, és ez az EGYETLEN, ami KIUTAT tud mutatni MINDEN, „MINDEN ÉN” betekeredett állapotából....(9.55....)

Napunk kísérő angyala JEREMIEL, aki a SORSSZERŰSÉGRE figyelmeztet: lássuk, érezzük, tudjuk, MINDEN ÚGY VAN JÓL, ahogy VAN. Ez a SZER RENDJE! Semmi nincs ellenünkre, hanem minden ÉRTÜNK VAN.
Csak ennek megértéséhek ki kell találnunk a betekeredettség labirintusából...