Én és én

Ez az „Én és én” ma több árnyalatban is megmutatkozhat:
egyrészt az „ego” és a „felsőbb ÉN” viszonylatában, másrészt a bennem élő ALAPOK, mint alapÉRTÉKek felismerésében, valamint az EMLÉKEZÉS vonatkozásában.
Ha belegondolunk: „alapok” és „emlékezés” egy és ugyanaz, hisz „ALAP-VETŐ-en” minden mindig EGY-AZON dologra épül: mennyire emlékezem arra, hogy KI VAGY-OK ÉN?
Ez adja meg az "én" ÉRTÉK és MÉRTÉK REND-jét is.
Tehát?
Miről szól még mindig a tanítás, az üzenet?
A BEFELÉ tágulásról. Az önfelismerésről.
Tovább és tovább... Egyre beljebb... egyre kijjebb...
Ahhoz és az-ÉRT, hogy valóban ÉRTSÜK, mi és miért történik kint. Amíg nem értjük meg MAG-unkat – addig nem fogjuk megérteni a KINT-et sem.
Mondhatni ez ennyire EGY-SZER-ű – ugyanakkor mégis ez a legnagyobb kihívás az életünkben.
 
Ma 11-e van, ami a tegnapi, 10-i kiemelkedés után (amikor a Hold a Bika csillagkép szarvai előtt haladva megmutatta a felülemelkedés, a kiemelkedés lehetőségét magunkban, a magasabb síkokra), most azt „tanítja”, hogy ezen az „új síkon” miként tudjuk megtalálni az egyensúlyt és miként tudunk harmonikus „társas viszonyt” kialakítanunk. De megintcsak hol?
Magunkban.
Majd utána KINT is.
Ehhez viszont ÉREZNI kell magunkat. Hogyan?
Például: rakodunk, rámolunk egy vendégség után.
Már fáradtak vagyunk, dünnyög az „ego”, hogy „majd holnap, mára már elég volt” és érezzük a lehúzó ólmos ellenállást, amikor egyszercsak a mélyről, bentről feljön egy érzet: de hiszen ÉLÉNK vagy és VIDÁM és ERŐS, MINDENT MEG TUDSZ CSINÁLNI ITT ÉS MOST - ha átkapcsolod magadat!
Az ember kezében megáll a tányér és átérzi az üzenettel együttjáró ERŐT, nyugalmat. Ráébred: VALÓBAN benne van a kapcsoló!! Engedhetne az „ego”, a test nyűgös hangulatának – de ráállhat az ERŐ energiahullámára is. A DÖNTÉS saját kezében van!
 
No, ez a belülről, mélyről jövő energiahullám a MARS EREJE!!! Pontosabban EZ A MARS MAGA!
Harcolni az „ego” akar. A „MARS” SOHA!
Nincs olyan, hogy a „Mars” alacsony szintű megélése, ami egyenlő az „agresszióval” és hogy a „félelem bevonzza az agressziót”, ami elindít egy lefelé húzó spirált. A FÉLELEM egy ÉRZELEM, egy érzet ami valóban képes bevonzani a maga válaszát, de csak azért, hogy RÁÉBRESSZEN: miként tudjuk legyőzni.
A félelem mindig KÍVÜLRŐL jövő impulzusra váltódik ki bennünk, ALAP-vetően NEM RÉSZÜNK! Ha pedig nem részünk, akkor ki is tudjuk iktatni, mint "szerzett" tapasztalást.
Ehhez kell azonban kell egy erős belső MAG-erő, a BIZONYOSSÁG ereje.
Ismerjük a mondást: AKI MER AZ NYER!
 
A 11-es szám energetikája mellett ARIEL áll még mellénk ma, aki a bennünk élő ERŐ, LELKI erő, ISTENI ÉN-tudat erejét igyekszik erősíteni bennünk. Abban támogat, hogy ÉREZZÜK és LÁSSUK meg, mi mindenre vagyunk VALÓBAN KÉP-esek, ha nem hagyjuk az „ÉN”-t külső befolyások hatására kis „én”-re degradálni.
A kapcsoló mindig BENNÜNK van!
Az EMLÉKEZÉS kulcsa IS.
Az emlékezés MAG-a az ÉBREDÉS. Ennek pillanata, a milyensége, mindenkinél MÁS és más.. Ugyanakkor mindenkinél EGY-azon OK-ból történik: ráébredni, hogy „én és ÉN” EGY vagyok..