A VÁRAKOZÁS ÖRÖME

 
.. vagy „ÖRÖMTELI VÁRAKOZÁS”...
Mindkettő benne van a napban. Ami olyan, mint az Advent időszaka, amikor várakozunk a Szenteste beteljesülésére..
Vagy mint amikor az első randevú izgalmában leledzünk...
Földi életünk nagy csapdája, hogy MINDIG KINT, KÜLSŐ dolgoktól várjuk a „BE"-TELJESÜL-ést.
Pedig a szóban is benne van: hol történik meg a beteljesülés?
Hol érezzük a beteljesülést? BENT.
 
A legnagyobb váltás, a legerőteljesebb beavatás az életben az a pont, amikor rádöbbenünk: MINDEN BENT TÖRTÉNIK!!!
Sokaknak életek, sorskörök sorozata is eltelik, mire megéli magában az ÁTTÖRÉST: "nincs rajtam KÍVÜL semmi más”! (9.33....). Amíg ez a pillanat, ez az áttörés meg nem történik, addig bizony minden tanítás csak az elme szintjén fog hatni – nem megy „le” a szív mélyére.
Mint oly sokszor elmondám – és minden bizonnyal még sokszor el is kell ismételni, újra és újra -, a „Kor-kör váltás”alapvető feltétele és velejárója ennek a beavatásnak a megélése. Amíg valaki ezt a 7-ik ajtót magában fel nem nyitja, addig fogalma sincs, hogy milyen váltásban vagyunk. Miért van rá szükség? Mit jelent egyáltalán? Miért most? És egyáltalán: Ő maga hol van ebben az egészben és "midóga" van vele?..
 
Nincs „lent” olyan, ami ne a „fent” jóváhagyásával történne meg.
A MEGTÉVESZTÉSEK KORSZAKÁT éljük. Mondjuk már jó régóta, de most felturbózva. KINT. De mire jó ez a megtévesztés? Miért kellenek az illúziók? Azért, hogy felkeltsék bennünk a GONDOLKODÁST. KÉT-séget támasztanak, hogy nézzünk utána a dolgoknak! Lássunk a dolgok mélyére! Ahogyan elkezdünk utána NÉZNI, úgy kezdünk el LÁTNI is... Ahogy elkezdünk LÁTNI, úgy merülnek fel bennünk újabb és újabb kérdések...míg eljutunk MAG-unkhoz, az alapvető MAG-kérdésekhez ten-MAG-unkat illetően.
 
Beléptünk a NAGY beavatás előszobájába...
A covid feladata nem volt más, mint ezt a beavatást elindítani.
Mivel "kevésnek" bizonyult, folytatódik egy még nagyobb illúzióval, a háborúval. Ha ez sem bizonyul elégségesnek (mert nem fog), lesz egy harmadik felvonás is, már csak azért is, mert "3 a magyar igazság", azaz a MAG igazsága a 3-asság rendje szerinti, tehát végig kell menni rajta... Kell majd egy „záróakkord”, ami ráteszi az átváltásra a pontot.
 
Jelenünkben egyik hülyítés hajlik a másikba. Egyik megvezetés nagyobb, mint a másik. Szerencsére egyre többen ÉBREDNEK és rázzák meg magukat, hogy na most már elég!
Ahogy már sokszor elmondám: egy „TESZT” korszakát éljük.
Ez a teszt NEKÜNK szól és magunkról!! Hol van a belső hitünk, hol van az érzékelésünk, hol van a látásunk? SAJÁT TÜKRÜNKBE KELL NÉZNÜNK – amihez a külvilág a "fényt" adja....
Nagyon sokan érezzük úgy, hogy EGY BETELJESEDÉS KAPUJÁBA ÉRTÜNK. Nagyon várjuk az áttörést, ami olyan bennünk, mint a zsilip előtt feltorlódott víz ereje. A zsilipet ezonban nem mi kezeljük....
Így hát, nem tudunk mit tenni, mint KIVÁRNI...
Már érezzük az „ajándékot”, már érezzük a „haza érkezést”, már érezzük az „új életet”, a „gyermek eljötvetelét” – a KINT átfordulásához az IDŐ linearitásában azonban még várnunk kell.
Mi a feladat a várakozásban? ÖRÖMLÉTBEN MARADNI!
Ez nagy próba ám!! Tartani a JÓT a KÍSÉRTÉS erőterében...
Napról napra. Újra és újra...
Ehhez kapjuk minden nap újra és újra a BÍZTATÁST, hogy meglegyen a belső bizonyosságunk...
Ma a dátum számával IS, hisz 10-e lévén a 10 mindig a SORSFORDULAT jelölője. 
ÚJ kezdés - egy MÁS SÍKON, egy másik SÍKON...
 
Napunk kísérő angyala SANDALPHON, aki az ÖRÖMLÉT és a TÜRELEM angyala egyszemélyben. Hmm....Mennyire véletlen, hogy épp ő érkezett ma?..
A „Teremburán” FÉLHOLD van. Ami "Teremtő" fényszöget jelent a Nappal.
A HOLD a BIKA SZARVAI között haladva a KIEMELKEDÉS, a FELÜLEMELKEDÉS, a „IO” megélésének lehetőségét sugallja a Térbe.. De hol élhetjük meg ezt a lehetőséget?
BENT! Csakis magunkban...
SZER-ELEM-ben és ÖRÖM-LÉT-tben..
 
 
(Kép forrása: internet)