ŐSTUDÁS

 
Írhattam volna akár MAG-tudást is, hisz már tegnap „belengett” a térbe az EMLÉKEZÉS lényegisége.
Magának a „Szent Szövetségnek” is ez a veleje, az emlékeztetés igaz önvalónkra, lénységünkre, annak magjára, a vanságunk, létezésünk eredetére, OK-iságára. Mert ha EMLÉKEZÜNK, akkor EGY-BE-KELÜNK....
Mivel nincsenek éles határok a FOLYAM-atban: már tegnap megérkeztek Horváth Krisztina versei, amik ma "továbbfolynak”, kiteljesednek, mert mára jött el az IDŐ, hogy be is tudjanak ÉPÜLNI.
Még az időjárás is kedvez ennek a beépólésnek: gyönyörű pihékben, pelyhekben hull a hó, ami látványában is merengésre késztető.. Ha pedig merengünk, az mindig építő..
 
Egyébként a tegnapi „Szent Szövetség” sem korlátozódott 0 és 24 óra közé, szigorúan 27-ére értelmezendően, hisz már előző nap is „élhető” volt.
FOLYAMATOK vannak, HULLÁMOK, melyek áramlanak és kivel mikor találkoznak, kit mikor ér utol, az az ő egyéni HULLÁMzásától, azaz rezgésmintájától függő. De hogy utoléri valamilyen formában, az egészen biztos.
 
Nézzük, mi az az ŐSTUDÁS, mely mára „akar” bejelentkezni?
Nem más, mint az IGAZSÁG TUDÁSA.
Lehet kérdezni, mi az igazság egyáltalán?
Ilyenkor szokta a spirimaszlagnyálasduma benyomni, hogy „annyi igazság van, ahányan vagyunk”.
Nos, NEM!!!!
EGY IGAZSÁG VAN – csak annyiféle értelmezése, amennyire ELFELEJTETTÜK. Amennyire ELTÁVOLODTUNK TŐLE!!
De igazából mitől távolodtunk el?
SAJÁT MAG-unktól!!
 
Itt kapcsolódik a mai nap üzenete a tegnapi „Szent Szövetséghez”, hisz mi ez a szövetség valójában? A SAJÁT MAGUNKKAL való kapcsolódás. Amikor mi, mint „kisember” összerezgünk a belső„nagybetűs EMBERREL”, a bennünk élő, pulzáló, ősmaggal, az IGÉVel, az ÉGI tűzerővel, mely egyben a VÍZ-választónk is.
Hisz a SZÍV tüze tud MOZGÁSBAN, IGENLÉSBEN tartani és ez a mozgás, pumpálás egyben a legtökéletesebb "víz-szűrőnk" is egyben.
Így kapcsolódik és lesz EGY-s-ÉG-es a TŰZ a VÍZZEL.
 
Az IS egy hamis tanítás, hogy "sokféle nézet van és ez így jó".
HÁT NEM!!!!
A sokféle nézet a FELEJTÉSBŐL FAKADÓ SZÉTESESETTSÉG TÜKRE! Érdekes módon, akik emlékeznek, azok teljességgel EGY HÚRON PENDÜLNEK, mert EGYBŐL ÉRZIK az IGAZSÁGOT.
Számukra "nincs kérdés - mert tudják a választ", ahogy a tegnapi versben is írva vala.
Ugyanazt a HANGOT rezegtetik - csak MÁS hangszeren, más árnyalásban. Ki élesen, ki tompán, ki lágyan, ki keményebben - de a HANGMINTA EGY.
Érezhető? Érthető, hogy hogyan csúsztatják el a maszlaghirdetők a VALÓSÁGOT a HAMISSÁG irányába??? Hogy hogyan hasítják meg az IGAZSÁGOT?
 
Az őstudás mindig az ÉRZÉKELÉSBEN, az ÉRZÉSBEN rejlő tudás.
Megmondom őszintén, számomra leginkább azok a kommentek SZÍV-melengetők, amikor valaki azt írja: „történt valami, ami áttört bennem egy gátat és már érzem-értem, hogy miről szoktál beszélni”.
Bingo!
Ennél nem is kell több!
 
Aki ÉRZI MAGÁBAN a tudást – az ÉRZI az igazságot. Neki aztán lehet bármit magyarázni, TUDJA, mert ÉREZVE ÉRTI, sőt, ÉLI IS.
Őt elmével, maszlaggal, hazugsággal, látszatigazságokkal nem lehet megvezetni. Mert ÉL benne a LÉ-T-ezés magja.
Ahogy covidnál, úgy most a háború kapcsán is tökéletesen látható, ki van MAGÁBAN és LÁT – és ki az, aki csak a LÁTSZATOKAT LÁTJA. Sajnos, ez a tábor a nagyobb – de majd megérkezik az ő ébresztésük is.
Nekünk egy dolgunk van: TARTANI a TARTÁST és nem „alámerülni” az ostobák sarába, hanem FELFELÉ TARTANI a FEJET, az ARCOT!(hmm... 9.44-kor.. Kell több visszaigazolás??)
 
Mindenki kap az ÉBREDÉSÉHEZ adalékokat. Jeleket. Finomat, erősebbet – kinek mire van szüksége. A süketeknek és vakoknak sokszor az „atom sem elég”, hogy elinduljank az EMLÉKEZÉS ÚTJÁN.
De nem tehetünk értük, helyettük semmit. Amíg MAG-uktól nem ébrednek, amíg az ő életükben nem történik egy „gátszakadás”, addig nincs átváltozás és átalakulás. Nincs MAG-ára ébredés, nincs TUDÁS felhozása és működtetése, nincs LÁTÁS és nincs HALLÁS.
Teljesen felesleges az ilyenekért imádkozni, mert olyan, mintha a falhoz beszélnénk. Megváltás mindenki számára akkor jön el, mikor a TUDATÁRA ébredt TEN-MAGÁNAK. Mindenki csakis MAGÁÉRT imádkozhat, saját FEL-és MEGVILÁGOSODÁSÁÉRT. Pont.
 
„FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS” – szólt a Szíriusz helikális felekelésének napján az „évkörre” vonatkozó üzenet.
És valóban. A feszültség rombol, mint látható. Ő a Shivai erő.
A mágnesesség viszont nyugtat. Ő az építő NŐ-erő.
Miért van MOST ekkora feszkó? Mert kevés a mágnesesség.
A MAG-NŐ-S-ÉG.
„Behúzta a Föld magába”. De miért? Minden az orrunk előtt van, csak látnunk kellene.
Mit csinálunk mi emberek, ha "feszkóval" találkozunk? Behúzzuk az auránkat.
A "mágneses mezőnket".
Nem akarunk kapcsolódni. De amint megszűnik a feszültség forrása, máris újra kieresztjük...
Nos, ami kicsiben igaz, az igaz nagyban is.
Gondolkodjunk: mikor fogja a Föld a MAG-neses mezejét erősíteni? HA MI MAGUNK EZT TESSZÜK magunkban, magunkkal...
LEÉPÍTJÜK A FESZKÓT... EZ a TISZTA JÖVŐ kulcsa.
Ezért SŰRŰSÖDNEK a bolygók össze a VÍZÖNTŐ ELŐTT...
Érthető? Érezhető?

Napunk kísérő angyala ma AZRAEL, aki küldi „üzenetét” a mennyekből. A "hotizonton túlról". Hasonlóan Urielhez.
Mi ez az üzenet? Maga az EREDET TUDÁSA.. ami összehangolódva a saját MAG-tudásunkkal gátakat tud áttörni.
Hol?
Bennünk...