BETELJESÜLÉS

 
Ma egészen biztosan mindenki az ukrán-orosz háború kitörésével van elfoglalva, amit természtesen mindenki a maga szintjén lát és értékel.
Akik az elmúlt két évben MAG-ukra ébredtek: immár egészen biztos, hogy TISZTÁN ÁT-LÁTJÁK a helyzetet. Érzékelik és értik a mögöttes összefüggéseket, NEM FOGNAK BEDŐLNI a média HAZUGSÁGAINAK, a „szegény ártatlan ukránok” és az „ördögi Putyin” – féle ábrázolásnak.
Egyébként már tegnap este tudható volt, amikor „hekkerek” megtámadták az ukrán kormány médiahálózatát - természetesen az oroszok nyakába varrva -, hogy ITT LESZ a végpont, a MEDVE LECSAP.
És ez ÍGY JÓ!!
Most lehet visszahőkölni és szörnyűlködni a kijelentésemen, de ezt csak az fogja tenni, aki NEM ÉRTI a lényeget: VÉGRE lejár a „patkányok térhódításának az ideje” – Wass Albert után szabadon.

Már tegnap utaltam rá, hogy a kártyák ÉVEK ÓTA jelzik a POZITÍV FORDULATOT, a MEGTISZTULÁST. Újra és újra lekérdezve - a tanítványok kedvéért -, sem jön más, mert nem is jöhet más, mint az, AMI VAN! Tegnap is említettem a nyirkai jóslatot: elérkezünk a VÉGÁLLOMÁSRA, mert KÉSZ TÖRTÉNÉSBEN VAGYUNK BENNE!
Mennyiszer elmondtam: a külső események úgy alakulnak, ahogy "KÖLL" - a mi dolgunk a MEGÉLÉS! A MI-NŐ-S-ÉG-ünk emelése, tágítása.
Ez a végállomás lesz a végső megtisztulás mindazoktól az erőktől, melyek folyamatosan megtévesztenek, hazudnak, arcátlanul – de miért tehetik meg? Mert mindig van FOGADÓBÁZIS!!! Mert a süketek-vakok tábora félelmetesen széles!!! Nekik kell egy SOKK, ami majd felrázza őket.
De jönni is fog.. MÉG ELŐTTÜNK ÁLL.

Most megint jó alkalom nyílik a kapcsolatok tisztulására: akik anno kitették a francia zászlót a profilképükre, meg azt, hogy „oltott”, meg a „maszkot viselő variációt” – nos ők lesznek az elsők, aki kiteszik az ukrán zászlót is.... No comment...
Írhatnék most egy csomó mindent a helyzet taglalásáról – de maradok inkább a FELSŐBB ÖSSZEFÜGGÉSEK láttatásánál, amiről a JELEK MÁR IDŐBEN ÜZENTEK!!
Csak ugye itt jön a LEPEL LEHULLÁS: mennyien ÉRZÉKELTÉK ÉS ÉRTETTÉK???
Hol vannak a spirik, a nagy írók-megmondók-egyházi-és mindenféle szellemi vezetők, alkimisták??? HOOOOOL?????
Hol VOLT-VAN a LÁTÁSUK??? AZ ÉRZÉKELÉSÜK???

Már beszéltem a 7-i és a 10-i tűzgömbökről, mivel az az ÚT, amit bejártak bizony üzenettel bírtak. Ráadásul olyan BEAVATÓ ENERGIALÖKETET adtak, ami "hatalmasat dobott" a belső látáson!
Már akinek...
A 7-i a SZÍRIUSZTÓL indult és az OROSZLÁNBAN túnt el.
Tehát az OROSZLÁN kapott egy figyelmeztetést mondhatni...
A 10-i tűzgömb a KISKUTYA – NAGYMEDVE - EGYSZARVÚ csillagképeket járta be.
A MEDVE volt a „csúcspont”.....
Ki a MEDVE? A földi hatalmat, a NAP HATALMÁT is URALÓ ŐSANYA. Kihez van rendelve a medve az országok szintjén? Oroszországhoz...
Ki az EGYSZARVÚ? A TISZTA SZŰZ. A büszke, fejét MAGOSAN hordó, FELFELÉ tekintő, meg nem törhető TISZTA MINŐSÉG.
A BOLDOGASSZONYI „minta” „alapja”.
Kihez rendelhető ez?
Magyarországhoz.....

Megmondom őszintén, nekem „virágos” a hangulatom. Miért? MERT TUDOM, hogy TUDOM!
Miről szóltak Krisztina, Márti és mások versei is az utóbbi időben?
Arról, hogy mire „kint kitör a vihar”, te már BIZTONSÁGBAN LESZEL MAG-odban.
Mert addigra már végig járod azt a BELSŐ UTAT, mely megnyitja a LÁTÁS KAPUJÁT a horzinton túlra. És ha LÁTSZ, akkor NINCS DOLGOD a KINT VIHARÁVAL, mert nem neked szól.
Neked, ha KÉSZ VAGY, MÁR az ÚJ VILÁG részeseként, csak „meg kell várnod”, hogy lezáruljon a régi, hogy majd ÉPÍTHESD az újat.
Mennyi embernek mondtam még 2019-20-ban, hogy várjál, a „te utad és időd majd 2022-vel fog megnyílni”..

Hamarosan minden aljas hazugságról le fog hullni a lepel.
Még tolják őket, ameddig csak lehet – de már nem sokáig.
Minden be fog teljesülni, MAGÁTÓL, lépésről lépésre.
Nem kell majd KILÉPNI a junióból – mert magától szét fog esni. Nem kell kilépni a natoból, mert magát fogja megsemmisíteni. Szépen minden ország MAGÁRA fog találni. És ami VISSZAJÁR az VISSZAJÁR.
Új szellemiség mentén fognak az államok egymással szerveződni – a nemzeti önállóságot megőrizve.
Magyarország ideje, az, amiről már annyian álmodtak (nekem 2015-ben volt erről látásom), MOST fog eljönni. „Lejár a patkányok ideje”, a belső féreg kimúlik, ami évezredek óta rágta a GERINCÜNKET.
„ÖREGISTEN MEGTÉR BOLDOGASSZONY ÖLÉBE”
(9.09 – tökéletes rábólintás erre a kijelentésre, amiben MINDEN benne van...)

Ma a „Teremburán” a HOLD a JUPITERREL alkot egy teremtő fényszöget. A Jupiter, mint tudjuk, a VÍZÖNTŐ csillagképben jár. „Az igazszág felszabadít és megtisztít” – ezt pulzálja már jó ideje a térbe...
A HOLD a SKORPIÓ ollója előtt haladt el az éjjel... Nos igen, elindította az ollót, hogy LEVÁGJA azokat a szálakat, melyek az IGAZSÁG ELLEN TARTANAK még...
A holdcsomópontok pedig, mint tudjuk, az ALGOL CSILLAG TENGELYÉBEN a TELJES SZELLEMI MEGTISZTULÁST mutatják, mint KILÉPÉSI LEHETŐSÉGET a KARMA karmából....(9.11...)

Vannak, akik LENÉZIK A SZÁMOKAT, mert nem értenek hozzá - de ha összevetjük a napokat a rezgésükkel, akkor tényleg MINDEN NAPBAN benne van az adott nap számának a minősége!
Csak az emúlt két napot nézve:
22-én TÉNYLEG KAPU NYÍLT.
23-án ÚTJÁRA indulta a MAGERŐ.
24-én, azaz ma, elérkezett a BETELJESEDÉS. Hisz a 24 pont erről szól...A KAPCSOLATOK BETELJESEDÉSE...aminek eszenciája a vénuszi harmónia...

Napunk kísérőangyala URIEL, aki URANA minőségét képviseli: a FELSŐBB VILÁGBÓL EREDŐ TUDÁS, azaz a BELSŐ MAG-tudás EMLÉKEZETÉT ébreszti bennünk.
Üzenete: TUDOD A DOLGOD...
TUDOD a DOLGOD?

Az alábbi verset TAVALY írta MÁRTI.
Már akkor beszélgettünk a "3 királyról", Szervác-Bonifác-Pongrác személyében, akiket "ZSOFIA" zár le....Aki érzi, megint érti is a SOR-REND-et...
"Csak 1 évet" kellett várni - mert ha ÉREZZÜK IS A JÖVŐT, az IDŐBELI beteljesülést nem láthatjuk pontosan. Hisz MI AZ IDŐ??
Mindig az érzet adja meg az IRÁNYT, ami LÁTTAT.
De azt, hogy IDŐ és TÉR mikor lesz EGY?
CSak a "FENT" tudja...

Ha végig olvassuk a verset, és TUDJUK, hogy a születése után JÖTT EL EMANUEL, akkor így, visszanézve, pontosan érzékelhető, érthető, hogy MÁR MINDEN BENNE VOLT ELŐRE az üzenetben:

"Valami nagy dobbanás jön.
Valami, ami robban,mint a bomba.
Darabokra hullva szaggat és tép.
Ez bizony nem tér-kép.
Lelkek szakadnak egy-mástól.
Könnyekközt vergődve
végidőket megélve,távoznak sokan.
Kik maradnak?A mag titka.Nincs kalitka.
Vesztegzár,vesztes aki zár.
Nyitni-kék,nyitmi-kék!!
Kér az Égi Anya,Bölcsek Asszonya.
Kövessetek,kérjetek,szeressetek szer-elemmel!
Szerv-ülés,nem lesz sérülés.
Szív hidja.Mindenki maga indítja.
Kapu nyitva itt és most.
Boni-fác bontás a rontás."

Tehát?
TUDOD A DOLGOD?....
 
(KÉP: "Császárnő" lapja)