SZELLEMI ÉBREDÉS

 
Nem szoktam imádkozni általános dolgokért – kivéve ezt az egyet. Sokszor sóhajtok fel, hogy „istenem, add, hogy az emberek ébredjenek végre”, mert az a mérhetetlen ostobaság, ami ma az emberi szíveken és elméken ül, már-már az elviselhetetlenség határát súrolja.
Ugyanakkor tudom, hogy lehetetlent kérek, mert a személyes EGY-ÉN kozmikus döntési szabadságát, bedugult ostobasága vagy ébredése terén, nem lehet felülírni. Egyet „tehet” a „jóég”: küld egy olyan SOKKOT, egy olyan kollektív FELRÁZÁST vagy MEGRÁZÁST, ami tényleg úgy hat, mint a „220”: sejtszintig kirázza az embereket a tompa mélyálmából.
Szerintem lesz ilyen majd... de egyelőre a Nibiru és Emanuel elodáztak mindent. Adják a SZER ETETŐ ELEMÉBEN az ÉBREDÉS lágy és puha, simogató lehetőségét, mert igazából a SZER a leghatalmasabb erő, az örömlét, a belső boldog létezés - de, ahogy látom, erre mégis kevesen képesek FEL-hangolódni....

Egyénileg - mint tapasztalható – senkit nem lehet meggyőzni, KÍVÜLRŐL és FENTRŐL. Magyarázhatom én az élet kozmikus működésének rendjét annak, aki fel se fogja, hogy ő maga kicsoda. Hogy NEM A KINT, a látható külvilág fogja az ő életét meghatározni, ergo, anyagi problémáit nem MÁS fogja megoldani. Nem a „háttérhatalom” az, aki az ő életét megkeseríti – hanem SAJÁT MAGA. Látom, hogy mi van a lelkében, a fejében – de ő nem lát ki a saját korlátai mögül. Kering a tenmaga állította labirintusában – én meg felülről nézem és tökéletesen látom, hol a kijárat, de ő nem hall-nem lát, tehát hiába „kiabálok”, csak megy a saját feje után....
Mit csinál ilyenkor az ember: széttárja a kezét és mondja: legyen a te akaratod szerint.

Szerintem az égi segítők is így lehetnek velünk, emberekkel: mutatnák az utat, de mi mindig mindent jobban tudunk. Egészen addig, míg fel nem koppanunk a labiruntusunk falán...
Ma azonban kaphatunk olyan impulzust, mely gyökeres fordulatot hoz. Hol? BENT. MAG-unkban. De megint ki fog ezzel élni tudni? Csak az, aki JELEN VAN. Aki „veszi az adást”.
Tudom, hogy nem lesz másképp most sem, hogy csak azon KEVESEK fognak a lehetőséggel élni tudni, akik már amúgy is ráléptek a „jövő JÖVŐ” működésének a mintájára.
Ők folyamatosan hangolódnak, finomodnak, az érzékeléseik egyre szélesebb spektrumot fognak be, egyre többet értenek meg a világból és kerülnek VILÁGOSSÁGBA – ellentétben azokkal, akik foggal-körömmel ragaszkodnak az ELME BÖRTÖNÉNEK RABLÁNCAIHOZ.

Most olvastam megint kommenteket az oltásokkal kapcsolatban: hiába a TÉNYEK, hogy MEGVEZETÉS az egész, hogy FELBORÍT-HAT-JA a szervezet működését, ők ragaszkodnak a propagandához.
Miért? Mert elhiszik. Mert EL AKARJÁK HINNI.
Hogyan lehet az, hogy ők "el akarják hinni"? Úgy, hogy ők ALAPBÓL mindig KÍVÜLRŐL VÁRJÁK MINDENRE A MEGOLDÁST. Nincs saját felelősségtudatuk. Az ő dolgaikért mindig MÁS a felelős. Más a hibás. De a jót is MÁS-nak köszönhetik. Meg se forduls SOHA a fejükben: ÉN mit tehetek vagy mit teszek a SAJÁT JÓ LÉTEM érdekében, a SAJÁT gondolataimból kiindulva?
 
Jézus mondá: a hit hegyeket tud megmozgatni. Elég egy mustármagnyi belőle. Nos igen. DE! Nem mindegy, hogy miben hiszünk!
Ezt használják ki a világ szellemi befolyásolói és NEM LÁTJÁK még a JÓZANOK SE, hogy UGYANAZ A FEJ találja ki a vírushisztit és annak a teljes propaganda-skáláját, a VÉDŐ oltásokkal egyetemben, mint aki az ELLENKEZŐJÉT IS, hogy milyen MÉRGEK rejlenek bennük!!!
Egy a lényeg: AKÁR INNEN, AKÁR ONNAN, DE MINDIG LEGYEN FÉLELEM!!!
Ha nem hiszel az egyik oldalnak, majd hiszel a másiknak!!!
A LEGKEVESEBBEN VANNAK AZOK, akik ÁTLÁTJÁK az EGÉSZ mechanizmust és nem dőlnek be se egyik, se másik oldalnak!!
Nehogy azt higgyük, hogy a chamtrailes, 5G-s, HAARP-os, grafénoxidos KONTEOHÍREK nem ugyanolyan megétvesztések és megvezetések, mint pl maga az egész vírus!!!
Most sokan fel fognak horkanni, de tessék már egy kicsit elgondolkodni: ha minden igaz lenne abból, amit már jó 10-20- éve mondogatnak, teljesen függetlenül a JÓL MEGKREÁLT, tökéletesen igaznak TŰNŐ HÍRANYAGOKTÓL – már rég nem élnénk....
 
Az ember a HITÉVEL ÖLNI TUD és ÉLETET ADNI IS.
Képes megölni saját magát – és képes meggyógyítani, feléleszteni saját magát.
LÁSSUK MEG MÁR VÉGRE, hogy ERRE MEGY KI A JÁTÉK.
Mert JÁTÉKBAN ÉLÜNK. Mely játék ráadásul ÉRTÜNK VAN!!!
 
LÉTÜNK, létezésünk EGYETLEN LÉNYEGE: MAGUNK MEGISMERÉSE. Tenmagunkra ÉBREDÉS, az EMLÉKEZÉS, hogy kik is vagyunk valójában. Ha ELHISSZÜK, amit kint látunk – akkor AZ LESZ számunkra igaz. Belehajtjuk a fejünket és részesévé válunk.
Ha nem, ha ráébredünk arra, hogy MI VAGYUNK A TEREMTŐK, mert bennünk van az I-GE-N, akkor MAG-VÁLTOZUNK és MAG-VÁLTÓDUNK.
Más gondolataink lesznek, a gondolataink pedig MÁS hullámon rezegnek: ÉREZVE ÉRTÜNK és eszereint ÉLÜNK.
 
MÁS-KÉP-ünk lesz a világról, ezért számunkra MÁS-KÉP-P is fog működni.
 
Napunk kísérő angyala CHAMUEL, aki a „Pályamódosítás” üzenetét hozza.
VÁLTOZÁS érik. Nem kicsi, nagy. Aki KÉSZ, aki NYITOTT, az MAG-ÉRETT lesz hozzá.
Aki nem?
Még mindig van esélye...