JÖVŐ JÖVŐ 2.

 
Igen, ma folytatása következik... ma még mindig a „jövő JÖVŐ” a távlatok és azok lehetőségei, üzenetei a téma..Ráadásul csodálatos szimbiózisban, együttműködésben a „JELEN”-nel, mivel a „Terembura” konstellációi és az „észközök” tökéletesen kéz a kézben járnak.
Kéz a kézben: 20-a van, az óra pedig 7.27- et mutat... Mit jelent ez? Azt, hogy tudjuk, lássuk: nem vagyunk egyedül, van segítség, van támogatás, van IRÁNYMUTATÁS, mégpedig „Fentről”, azaz „Bentről”.
 
Az asztrokockáim Satanát, a 9-es házat és a Szűz jelét dobták.
Tegnap téma volt: 9-es ház, a jövő háza. És a legfelsőbb tudásé is. Tehát mi határozza meg a jövőképünket? A TUDÁSUNK (hmm.. 7.33!! itt is visszaigazolva: 7 a filozófikus tudás, a 33 pedig a mesteri tudás száma...Ha netán kétségeink lennének..) Tehát az TUDATOSSÁG, az a BIZONYOSSÁG, ami immár vérünkké vál(hatot)t az elmúlt időszakban. Annak a tudatossága és annak a bizonyossága, hogy függetlenül attól, mit terveznek földi síkon, milyen rémhíreket hallunk, MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL. Pont.
 
Aki „felült” erre a hullámra 2021 tavasza óta, amikor TÉNYLEG BEÉRKEZETT A TÉRBE a NIBIRU ENERGIÁJA, az meg is tapasztalhatta, hogy ez bizony ÍGY VAN.
És hiába keresik az „okosok”, a „tudósok” a Nibirut földi szemmel, földi matametikával, földi aggyal, ráadásul hozzákötve mindig CSAK a rombolást – NEM FOGJÁK MEGTALÁLNI. Mert a Nibiru NEM ANYAGI természetű, hanem energetikai. Vagy ÉRZI VALAKI és akkor ÖSSZEREZEG vele – vagy nem.
Ha érzi valaki és összerezeg vele, akkor LÁTNI IS FOGJA. Aki nem érzi – semmit nem fog látni. És ez így jó.Lehet a Nibirut az űrben kereseni, a megfejtését nem ott fogják találni.
Ahogy EMANUEL második eljöveteléét sem. Hiába várják a LÁTVÁNYOS alászállást – várhatják. Életük végéig. Bármeddig. Mert SOHA nem fogják fizikai szemükkel meglátni. És pontosan ebben van a LÉNYEGI TITOK.
Tegnap megpróbáltam meghallgatni a Hihetetlen magazin 2016-os műsorát a Nibiruról – félig bírtam csak. Anyag-anyag-anyag, elme-elme-elme. SEMMI, de tényleg SEMMI nem hangzott el a MISZTÉRIUMBÓL, a felsőbb lényegiségből. Hát kérem, itt tartunk.
A másik: kaptam linket, ami szerintem gyorsan körbeszaladt a hálón, O.V. iparkamarai beszédéről, amiben 2030-at pendíti meg. Nos, van aki ÉRTI O.V.-t és van aki nem. Aki nem érti, NEM ÉREZ SEMMIT a világ működéséből sem és semmit nem lát az összefüggésekből.
Ez önmagában nem lenne baj. A bajt, az a végtelen fröcsögő, elfogult gyűlölet jelenti, ami a kommentekből árad. Kb 10/2 arányban mutatkozott meg az ostoba kontra értelmes hozzászólás. Az ostoba alhang az értelmes, értő hozzászólókat abban a pillanatban mint a férget, eltaposták. Szóban természetesen, köpködve, személyében megalázva, hogy „orbánbérenc” és hasonlók. Nakéremszépen, ez nem más, mint a „klasszikus” boszorkányégető szindróma.
Vakság, elfogultság, elmeprogramozott robotagyak, akik csak egyre képesek: (illetve kettőre) – fotelből kiabálni és rombolni. Nem tudja, hogy MI LESZ A VÉGE a rombolásának, CSAK ROMBOLNI akar. Ölni, pusztítani. Hogy legyen MÁS. Igen, de mi az a más? Na erről fogalma sincs.
A minap emlegettem a „prolit”. Nos, EZ A PROLI MENTALITÁS!
És sajnos ez a mentalitás hatja át ma a TÖMEGET!
DE!
De ezzel NEKÜNK nincs dolgunk!!!

A prolimentalitás az „Ó-kor-kör” mentalitása. Az „ÚJ-KOR-KÖR”-é az ÉRZÉKELÉS.
Aki érzékel, aki veszi a JELEKET, aki LÁT, az nem lehet eleve „proli”. Egyszerűen kizárt, mert ez két egymástól eltérő SÍK. Aki érzékel, lát és hall, csak és kizárólag KIFINOMULT érzékelésű lehet, másképp nem tud érzékelni, látni, hallani. Aki érzékel, lát és hall már megtapasztalta, különösen tavaly augusztus 12-15 óta, hogy MÁS MINTA rezeg a térben. Ez a minta a SZER ELEM ETETŐ MINTÁJA.
Az ÖRÖMLÉT rezgése.
Ebben a rezgésben KÖNNYŰNEK érezzük magunkat, felhangoltnak – egyszerűen fogalmazva:
IO-L!
Mert ez EGY és „A” JÓ érzés! Ami a bibliában is olvasható a teremtéstörténetben, amikor isten mondá, hogy „EZ JÓ”. Igen. Ez IO. Ez a JÓ-S-ÁG az, ami JÓ-S-OLHATÓ, mert már LÁTHATÓ. Mert már érezhető. Mert már BENNÜNK MŰKÖDŐ. Aki ÉLI, nagyon jól TUDJA, miről beszélek itt és most.
Természetes, hogy néha vannak kétségek. És visszazuhanások a JELEN KÁPRÁZATÁBA. Nincs más dolgunk ezzel, mint folyamatosan TISZTÁN TARTANI MAG-unkat, azért éljük meg a visszazuhanásokat. Tenmagunk további tisztítása-tisztulása érdekében. Ebben minden tiszta szándékú ember óriási segítséget kap. Amint „kizuhan”, abban a pillanatban érkezik egy KAR, egy szó, egy mondat, egy telefon, egy jel – és máris minden a helyére kerül.

Visszatérve az asztrokockákhoz és a „Teremburához”: Satana a KAPU. A TÉR és az IDŐ kapuja. „Rajta átlépve” érkezik a TÉRBE adott IDŐBEN a MEGVALÓSULÁS. Ez az, amikor „Idő és Tér EGY-be ér”.
Ő ma a SZŰZ csillagképben haladó HOLD-hoz kapcsolódik. Mit mutatott még az asztrokocka? A SZŰZ jelét. Mit jelent a „Hold a Szűzben”? A BELSŐ RENDet. A BIZONYOSSÁG tudatát.
A Nap a VÍZÖNTŐ csillagképben halad (és SEMMIT nem jelent, hogy belépett a „halak jegyébe”, mert ez NINCS), ami azt jelenti, hogy a folyamatos MEGTISZTULÁS útját mutatja a Földnek. CSAK A TISZTULÁS ÁLTAL lehet kiemelkedni mindabból, ami fogva tart. NEM KINT, hanem BENT.
Akik ÉLIK márt az ÉRZÉKELÉST és a belőle fakadó ÉRTÉST (mondhatnám, hogy a KÉK-s-ÉG útján járnak), nagyon jól ÉRZIK azt a RENDET, hogy TÉNYLEGESEN semmi dolguk nincs a külső káprázattal. Tökéletesen ki lehet belőle emelkedni és MINDEN MINDIG MEGOLDÓDIK, úgy, ahogyan „köll”, ha megvan bennünk a TISZTA AKARAT, a „IO” irányba.
 
Napunk kísérő angyala is erről üzen, a „Kristálytiszta szándékról”, aki nem más, mint Mihály.
Ez a JÖVŐ kulcsa, ez a JÖVŐBELÁTÁS és ÉRZÉKELÉS feltétele (8.01)..
 
 
(Kép forrása: internet - a bal alsó sarokban olvasható)