JÖVŐ JÖVŐ

 
Ma minden a jövőről, a távlatokról szól.
Tegnap nem véletlenül volt egy kis megállás. Levegővétel. Hátratekintés. Mint egyfajta összegzés.
Mint amikor „továbbállunk”. Visszanézünk, elköszönünk, elengedünk, mert tudjuk, hogy EL-telt és LE-telt az IDŐ. Magunkban van mindaz, ami a JÖVŐVEL összecseng – és hátrahagyva mindazt, ami már nem szolgál. Tudás, tapasztalás, kapcsolat, ismeret. Megtisztulva, kipucolódva, erőnket összeszedve léphetünk tovább egy „más síkra”...
Ilyenkor szoktam mindig felemlegetni a Nosso Lar c. filmet, amikor a doki földi tudással akar odaát gyógyítani. Esélye sincs rá.
Viszont az odaát működő tudás a Földön is MŰKÖDNE – ha használnák.
Amit itt megtanulunk, amihez eszközök kellenek, az mind földi. Anyagi. És CSAK IDE vonatkozó. Legyen az egy hangszer, vagy valamilyen műszer, szerszám, kártya, orákulum – csak ITT releváns. Mert ezek ÉSZ-KÖZÖK. Az ÉSZ számára áthidaló megoldások az érzékeléshez képest.
Az ÉSZ-KÖZÖKKEL és eszközökkel, SZER-SZÁM-okkal semmi gond nincs, csupán akkor, ha ezeket magunk fölé helyezzük. Összekeverjük a „teremtőt a termetettel” és a „teremtettet” tekintjük MINDEN-HATÓ-nak.
Ez van ma. Ezért butul el az emberiség.
 
A „kütyüvilág” bekap. Beszippant és függővé tesz. Épp tegnap beszélgettünk itthon róla: a GPS mindenhova elvisz. Ugyanakkor elfelejtünk térképet olvasni. Pedig a térképolvasás kíváló agyserkentő, segíti a térlátást, sőt, még az egyensúlyérzékre is kihat. De nem csak a térlátást segíti, hanem az elvonatkoztató ÁTLÁTÁST is. Tapintható, amint az emberek látása egyre beszűkültebbé válik.. De mi, magunk, vajon teszünk ellene??
 
Közben rápillantok az órára: 9.11 és 9 fok...
Már megint teljes „mellszélességgel” itt vannak a támogató számok!! Jelezve, hogy váltsak témát, térjek vissza a lényegre...
Hisz mi a 9? Az asztrológiában a TÁVLATOK, a JÖVŐ HÁZA.
A 9-es számban ott a lezárás, az integrálása a MEGÉLT minőségeknek, mondhatni 1-től 8-ig. Immár KÉSZ vagyok. Elkészültem, ahhoz, hogy továbblépjek egy más szintre, egy más síkra, ahol fordul a kerék: ez a 10.
Az én reggeli asztrokockáim is a 9-es házat küldték, mellé a NEPTUNT, valamint a NYILAS jelét.
Ki a NEPTUN?
A tengerek istenANYJA, TENGRIT, a „Minden EGY” jelölője. Hol vagyunk EGYEK? A TENGERBEN.
Mi a tenger? A bőség, a távolság és tágasság, a végtelen kiterjedés, a NŐ-s-ÉG, melynek mint CSEPPEK a részei vagyunk. Minden csepp más – és mégis minden csepp ugyannak az egy óceánnak a része..
Értjük? Érezzük?
 
Mi a NYILAS?
Egyértelműen a JÖVŐBEMUTATÁS csillagképe. A SkORPIÓ után következik, ahol a lezárás, a kiértékelés, az átfordulás történik. Miután levontuk a tanulságokat, levágtuk magunkról a terheket, ragadványokat, kötelékeket, egy új, tiszta minőségben indulhatunk neki egy új iránynak. A jövőnek. Annak a jövőnek, ami FELÉNK JÖN, ezért „jövő” és nem „menő”. Érkezik egy „Más világ”, amihez mi HOZZÁ IDOMULUNK. Kölcsönösségben, kölcsönhatásban, BELETÉVE MAGUNKBÓL azt, amire ahhoz van szükség, hogy az ADOTT körülményekből, helyzetből KIHOZZUK MAGUNKNAK a LEGJOBBAT.
Ugye értjük? Ugye érezzük?
9.18 van és még mindig 9 fok 19-én....
19 a kezdet és a vég. Lezárás. Átfordulás. Ahogy a 9 után jön a 10, egy új sík, a 19 után is jön a 10, egy új sík. Amiben egy új 1-est indítunk útjára. Egy új KEZDET. Új KÉPESSÉGEKKEL, új erővel.
Amiben az ÉRZÉKELÉS fogja a főszerepet játszani (18) – ezt egyértelműen jelzi a NEPTUN, akinek a száma bár 7, mégis a Holddal (akinek a száma 18) analóg „vizes” minőség.
A jövő ZENÉJE ma a fülünkbe csenghet, meghallhatjuk a MAG-unk DALÁT abban a jövőben, ami immár TÉNYLEGESEN itt kopogtat az ajtónkon.
Ha FELHANGOLTUK MAG-unkat az eddig rendelkezésre álló időben, ráébredve a MIND-ÉN-s-ÉG-re, saját ISTEN-minőségünkre, hogy MINDEN, minden ÉN bennünk van – akkor KÉSZEK vagyunk.
Készen állunk a NYITÁSRa, a NYITÁNYHOZ.
Kik fogják ezt meghallani? Kik fognak erre ráérezni? Akik készen vannak....(9.22)
....
Napunk angyala újra ARIEL, aki, mint tudjuk, a BŐ-s-ÉG és az ERŐ angyala.
Fentebb, amikor 9.11-et mutatott az óra, hogy térjek vissza a lényegre, a 11 az ERŐT akarta kifejezni.
Mikor vagyunk erősek? Ha 1-ben vagyunk. Egységesek, ki-1-egyensúlyozottak. Harmonikusan működik bennünk az „ÉN” és az „én”. A szív és az ész. Mely mindenre kész...
Mindig előre nézz, célhoz érsz...
 
(A képet ma láttam egy oldalon.. hoztam is egyből ...)