ERŐGYŰJTÉS

 
Ma újra kicsit szétfolyós nap van, amikor nem lehet „megmarkolni” a dolgokat. Van ugyan terv és koncepció, hogy mit csináljak, mégis az energetikájában valahogy megfoghatatlan.
Érezni, hogy „válámi ván”.. amit nem tudok irányítani, valami felsőbb akarja megmutatni magamagát (hmm.. megint a számok: 9.00 és 6 fok. A 6 teljesen megegyezik ARIEL-lel, a nap kísérőangyalával, aki a BŰSÉGET jelzi, mégpedig vénuszi módon, a 9 pedig a teljesség, a „felsőbbrendűség” behatását..)
Tehát az ÍGÉRET megvan: bőség, beteljesülés, „IO-ság” – ha...
Ha most egy kicsit megállunk a „koncepciókban”, egy kicsit ráérzünk a „folyam”-atra, arra a felsőbb JÓSZÁNDÉKRA, ami az átgondolást, az ERŐGYŰJTÉST, a döntések, a bírálatok előtti mélybenézést szolgálja.

Bármi is legyen ma, mint feladat, kihívás vagy döntenivaló előttünk: NE KAPKODJUK EL. Gondoljuk át. Kérjünk időt. Nincs az az ajánlat, ami felett ne lehetne „elidőzni”, hiába sürget az ajánlattevő, hogy ha ma nem döntünk, majd elviszi előlünk valaki más a lehetőséget. Ez csak marketing és üzleti húzás.
Mindig és mindenkor, ha összehangolódunk a FELSŐBB REZGÉSEKKEL – csak jól járhatunk. Eszünkbe juthat valami, amiről megfeledkeztünk. Vagy ami a megfelelő döntéshez elengedhetetlen, hogy tudjuk, hogy tisztában legyünk vele (9.07...)

Az „égi vezettetés” olyan, mint egy anyai irányítás: nem szól közvetlenül bele a dolgainkba, de jelzi, burkoltan, körbeírva, sejtetéssel, hogy mire figyeljünk oda.
Minden anya véd és óv – ahogy a mi Égi anyánk is. Egy anya SOHA nem képes ártani a gyermekeinek. NINCS BENNE HYM-ség, aki bármikor háborút tud indítani, beáldozva milliók életét, közvetlenül a hadszintér mészárszékén és közvetve a hátrahagyott családok életének tönkretételével. Ezt CSAK AZ a SZELLEMISÉG képes megtenni, újra és újra, amelynek nincs köze az ÉLET-hez.
Mert teremtett, mert „mesterséges” és csak a HATALOM, az ANYAG feletti uralom érdekli.
Minden, ami TEREMTETT, véges.
Minden, ami TEREMTŐ, végtelen.
Teremtett a HYM-ség – tehát véges.
Teremtő az ANA – tehát végtelen.
Ezért véges a hymség ámokfutása... Mert ámokfutás, minden szép alkotása és technikai megoldása, felfedezései mellett is. Elérhette volna mindezeket "simán", leuralás, rabigába hajtás, megalázások sora, szellemi kiszipolyozás és fizikai gyilkolások nélkül is..
De hát a "HYM"-ség maga a "FÉL ELEM". A FÉL ELEM sajátja a félelem, mely minden ERŐSZAK alapja. A félelem „védekezésre” késztet, ami egyenlő a támadással (lsd ukránok és a Nato acsarkodásai épp most). Ez a fajta szellemi minőség sosem tud „elülni a hátsó felén”, csak akkor, ha kiiktatásra kerül...
Nos, elértük ezt a kort..

Még az átmenetben vagyunk... „MÉG” tombol a régi – de „MÁR” itt van az új szerelmetes, anyai, MEDVE és Unikornis-szintű erőtér.
Nem véletlen, hogy a 10-i tűzgömb a MEDVE csillagkép előtt haladt és tűnt el az EGYSZARVÚNÁL.
A MEDVE a védelmező, de egyben irányító ERŐ, ANYAI ERŐ – az Egyszarvú pedig a fejet nem meghajtó, elérhetetlen TISZTA EREDET, a „SZŰZI” minőség. Nem „szűzlányi”, hanem az EREDET TISZTA minősége, mely semmiféle őt leuralni akaró erő számára nem elérhető és soha el nem pusztítható. Ez a minőség mutatja meg magát a szűziességben, akár lányban, akár fiúban.
Ugye értjük? Ugye érezzük a lényeget?

Ma, 18-án, a számmisztika szerint a HOLD napját élhetjük.
A HOLDról már sok szó esett az utóbbi időben.
Szimbolikájában a NŐ-s-ÉG, az ANYASÁG a KITELJESEDÉS, a BŐSÉG, a BETELJESEDÉS szimboluma. (9.22..). Az ÉLET FOLYTON változó ÁLLANDÓSÁGÁT mutatja az orrunk előtt.
Ő a KÍSÉRŐ, az EMLÉKEZTETŐ, a SEJTELEM, a BELSŐ LÁTÁS, az ÉRZÉKELÉS megjelenítője.
És ő az IDŐMINŐSÉG meghatározója is. Mindig arra „int”, hogy minek van itt az ideje.
A HOLD ma szemben áll a NEPTUN-nal, összekötve az Oroszlán és a SZŰZ és a HALAK csillagképeket.
Mi a SZŰZ? Mit képvisel? Pontosan azt a TISZTASÁGOT, amiről az Egyszarvú kapcsán szó volt.
A REND, az ANGYALI, felsőbb világok üzenője.
A HALAK pedig a „visszatérés” illetve a „kiemelkedés” helye.
A Halak mindig a BŐSÉGET szimbolizálja.
Tehát:
a bőség elérése érdekében ma álljunk meg, hogy VISSZATÉRJÜNK, visszanyúljunk egy ADOTT PONTRA, amit TISZTÁZNI kell, RENDBE tenni, MEGÚJÍTANI, hogy tovább tudjunk lépni.
Legyen ez bármi is: egy projekt, egy kapcsolat, egy feladat, egy kihívás, egy állapot, egy váltás előtti utolsó lépés – akár KOZMIKUS szinten is...
Úgyis ÉREZNI FOGJUK.
Mert szembe jön velünk. Megérezzük, ráérzünk, átgondoljuk, rendbe tesszük – és megújítjuk...
Eredménye egyértelműen a BŰ-s-ÉG lesz...
Amiről ARIEL biztosít minket, aki nem csak a bőség, hanem az ERŐ angyala is...