MEGTISZTULÁS

 
A „véletlenek” elvezettek Fehér Tamás néhány nappal ezelőtt megosztott verséhez. Ahogy végig olvastam, azonnal megragadtak az alábbi sorok, mivel tökéletes összhangban állnak a mai nappal:
 
„Emlékeid őrzöd, azok gyötrő jussát
Kínoz, mint minden részed, amit nem engedsz tovább
Csak a jót szeretnéd látni, eltemetni magadban,
S őrizgetni minden rossztól elhagyottan.
 
Ezek vernek láncra vágyaidnak igájára
Újra hajtod azt az egyet amire most emlékezel
Benne látod élményeid boldogságos emlékeid
Hajtod hajtod újra és újra,
 
Míg meg nem érted
Nincs több újra.
Megköt minden, amíg csak ragaszkodsz,
S Így lesz életed érzelmi kudarcod.”
 
Nekem a HAJÓ és a LILOM lapja érkezett, jelezve, hogy ÉRKEZIK egy üzenet majd, ami “továbbrepít”, ami “új partokra felé visz”, ami nem más, mint a LILIOM állapota: a TELJES TISZTASÁGÉ.
No és az EGY-ben lété. A “3T” minőségé.
A Lilom egyenesen áll, mint a “karó”, vagy mint a cigánykártya “Katonatiszt” lapja. “TENGELYBEN VAN”. Szoros összeköttetésben az ÉG-gel. Ezért ÉG-ÉN.
A FEJE, a KORONÁJA, a VIRÁGA az ÉG FELÉ ÁG-askodik – és nem a föld felé. Ilyenkor mindig eszembe jut a fejenállós meditálás és jókat vigyorgok magamban, hogy vannak olyan mesterek, akik erre tanítják földi tanítványukat. Persze nem véletlenül! Hisz épp ebben van a tanítás: VEDD ÉSZRE, hogy HÜLYÉSKEDEK!! Hogy vedd észre, NEM TISZTA FORRÁS VAGYOK!!
Nem vagyok IGAZ!!!
A földi tanítvány pedig nem veszi észre, mert nincs ott az érzékelése, hogy “hülyét” csinálnak belőle. Pedig pont az ilyen BESZÓLÁSOK ÉS TANÍTÁSOK jelzik: hohó!! Légy ÉSZNÉL!!
Ne dőlj be mindennek!! MAGADBAN KERESD AZ IGAZ UTAT!!

Mennyi de mennyi vitám volt "látókkal", akik magukat jézusnak meg mindenfélének bemutató "mesterektől" kapták tanításaikat. Nem győztem rámutatni, hol van a tanításban a "bakugrás". Hol "szól be a mester".
Minden ilyen jellegű tanítás egy SZŰRŐ. Annak aki veszi: LÉGY RÉSEN!! Sok igazság megjelenik ezekben az üzenetekben, aztán egyszercsak jön egy fordulat, egy beszólás - és abban a pillanatban megmutatja VALÓDI ARCÁT az üzenő, hogy ő bizony "HÜLYÉRE VESZ!!" Hogy NEM SZABAD HINNI NEKI!!!
De mindezt NEM ROSSZ szándékból teszi. Hanem tanító célzattal: SZŰRD MEG MAGODAT. Mert amíg ilyen tanításokat HALLASZ és el is hiszed: TISZTÁTALAN VAGY!!!
És minő érdekes: amint megtisztul az illető, elmaradnak a nevesített tanítók....

Jut eszembe: tegnap, míg a kertet rendezgettem a jó időben, valahogy elmerengtem az IGÉNYESSÉG szón, egy korábbi beszélgetésből kifolyólag. “Vásári bóvli – kontra értékes műtárgy” volt a téma. És hirtelen “megvilágosodtam”, homlokomra csapva: az IGÉNY, az IGÉNYESSÉG is az IGE, az IGEN, az I-GÉN, az ISTEN GÉN-ből ered!! Miért is bántotta a hatalomba furakodott prolikat az igényesség anno? Amit aztán elkereszteltek “kispolgári csökevénynek”?? Egyértelmű: mert a proli ISTENTELEN. Már a francia forradalom óta… (9.17..).
Aki istentelen, annak nincs érzéke a széphez, a JÓ-hoz, mert nem is ÉRTI, hogy mi a szép és mi a jó. Neki csak a rombolás energiája a működő: az irigység, az abból fakadó kifosztás, mondván, “mert nekem jár!!”, a másik üldözése, bántása, lealázása, mert saját maga képtelen saját magából, saját erejéből bármire is vinni. Ezek a típusok minden társadalom rákfenéi, élősködői, felbújtói, haszonlesői. Alapvetően IGÉNYTELENEK. Ezért nem viszik soha semmire. De mindig fáj a foguk a máséra….Persze meg lehet ideologizálni, hogy milyen szerencsétlenek – de akinek volt már a proli minőséggel dolga, nagyon jól tudja, mert tapasztalta, hogy javíthatatlanok. Meggyőzhetetlenek.
Egy “proliból soha nem lesz gróf” – bármennyire is szeretné.
MÁr Wass Albert is megírta. (9.22…).

Egyébként pedig a keveredés CSAK BAJT hozott mindig az emberiségre – akár tetszik, akár nem.
Soha nem vezetett semmire jóra. Példázatért nem kell messze menni: itt a magyar történelem. Az egységet megtörte István, és ezzel beindult a lejtmenet.. Kicsiben: ha egy zsenit összezárnak egy ostobával, abból bizony soha semmi nem lesz. A zseni elakad, az ostoba pedig nem lesz bölcsebb. Tehát?
A NEHÉZ, alacsony minőség mindig lehúzza a KÖNNYEDEBB, LÁGYABB minőséget. Ez az orioni minta...
Hiába állítják a materialista “okosok”, hogy a fejlődés kulcsa a vegyes társadalom. AHA! Mutassanak rá csak egy példát is!!
Egy vegyes társadalom csak akkor “fejlődik”, amikor EGYSÉGESSÉ válik!! Amikor KÖZÖSSÉGET alkot. Márpedig egy közösségnek KÖZÖS ALAPJA, KÖZÖS CÉLJA, KÖZÖS MOTIVÁCIÓJA VAN.
Erős és kikezdhetetlen, mert EGY LESZ!
Mindig az AZONOS VONZZA AZ AZONOSAT. Ez kikezdhetetlen működési REND.
Mindenki a “maga fajtájával” érzi jól magát és vele közösködik.
Vele talál közös hangot, közös témát, közös célt és feladatot és alkot egy szövetséget, egy szövedéket
(9.27!!!! Na, ez se semmi most…)

Visszakanyarodva a mai naphoz: ma kapunk olyan “hírt”, olyan “üzenetet“, olyan „tudást”, ami “megmegvilágosít”. Mely tovább élesíti a tudásunkat, TISZTÁNLÁTÁSUNKAT és TISZTÁNHALLÁSUNKAT. Még mindig BENT, MAG-unkban. Megszabadít valami kötőféktől, szülőhöz fűződő kapcsolatunk lelkiismeretfurdalásától, tenmagunkban felállított elképzelések működésképtelenségéről. Valamilyen eddigi képzet, tárgy, épület, emlékhez való felesleges ragaszkodásunktól.

Érezhető, tapintható, ahogy egyre tágulunk, ahogy egyre pontosabbá válik az érzékelésünk.
Ezzel együtt látható, tapintható, hogy egyre kevesebben leszünk, akik ezt az utat járjuk…. Pedig mindenkinek egyformán érkeznek a JELEK… de nem mindenki van egyformán jelen a jeleknek…
Az Isten, aki bennünk él és rezeg, nem tesz különbséget senki között. A lehetőségek, a megvilágosodás mindenkinek egyformán érkezik. De a kozmikus szabad döntés, épp az isteni minőség okán, mindenkinél megadatott. Nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés van. Nincs jó vagy rossz figyelem, csak figyelem van… Aki figyel, az nem csoportok gurujait fogja követni, akik belekeverednek önmaguk agyalásaiba, hanem SZABADON VESZI AZ ADÁST, mert SZABAD EMBER…
A BELSŐ TISZTULÁST nem csoportokban és megmondó guruk által fogja senki megkapni, legfeljebb 1-1 impulzust. De a TELJES MAG-MEG-TISZTULÁS csakis és kizárólagosan EGY-ÉN-I, ÉG-ÉN-I BELSŐ ÚTon élhető meg. (9.33..)

Ha már megjelentek a 3-asok: a HAJÓ lapjának a száma 3, a LILIOMÉ 30. Mindegyik a TOVÁBBLÉPÉS, a REND, a HARMONIA, a tudás útjelzői…Egyik ITT, a másik a MÁS SÍKON..
17-e lévén pedig eljutunk a TISZTA ÓHAJOK által a magunkból fakadó TELJESSÉG minőségébe, mely átlendít minket, szó szerint, egy MÁS SÍKRA.
Ebben ma ZADKIEL támogat, a TISZTÁNHALLÁS angyala… (9.55…)