MEGVALÓSULÁS

 
Mikor van megvalósulás? Mikor IDŐ és TÉR EGY-be ÉR.
 
Ma valaminek eljött az ideje. Minek? Kinek mi. Mindenkinek az, ami már érett, már itt volt-van, de valahogy nem akaródzott összejönni.
Majd MOST. Ráadásul ÖRÖMTELIEN. A "Kint"-ben is. ELindul egy lezárás, Egy transzformáció...Egy megújulás felé..
Az asztrokockákban az 5-ös ház, ami ma érkezett, a szerelem, a gyermek, a művészetek, a kreativitás, a vállalkozás háza.
Tehát aki gyermekre vár: bejön. Aki valami művészeti megoldást, utat, megnyilvánulást keresett, valami kreatív ötletet – bejön.
Aki vállalkozást szeretne indítani – itt az idő.
Az 5-ös szám a MERKÚR száma. A gyermeké, az ÜZENETÉ, a gondolatiságé és nem utolsósorban a MÁGIÁÉ. Hisz az 5 nem más, mint az 5-ágú csillag, azaz mi MAG-unk, mivel mi CSILLAG-emberek vagyunk, nem földi lények. A Merkúr az utazók segítője is, mert az 5-ös a MOZGÁS, az elmozdulás, az útrakelés száma is. Mit ér a mágia ha áll és nem lendül be, nem válik cselekvővé?
A cselekvés az IGE. Az IGEN a rábólintás. Az I-GÉN pedig nem más, mint az ISTEN-GÉN.
Értjük? Érezzük?
 
Teljesen felesleges tovább szaporítani a szót: csupán egyre figyeljünk oda: milyen JELEK érkeznek.
Mert azok folyamatosan jönnek. Mennyien veszik ÉSZ-re?
Nagyon kevesen.
A tűzgömbök voltak erre a legjobb példák. Szinte „kiverik” a szemünket, még a materialistáknak is megmutatják az UTAT, és el is sorolják, hogy mely csillagképből indultak, milyen utat jártak be – oszt ennyi. NINCS továbbgondolás. Nincs odafigyelés, hogy közben bent ÉN mit éreztem BENT, MAG-omban?
Közben meg mindenki jelekre vár, hogy történjen már valami....
Ha meg érkeznek – nem látják.
Milyen és mennyi jelnek kell jönnie, hogy ébredjenek a bedugult fejek?? Vagy inkább szívek??
 
Ma 13-a van, a "torzítás „halála”. Az átfordulás száma egy MÁS SÍKRA. Ahogy eddig is minden napot, a mait is teljességgel meghatározza a nap számának a misztériuma.
Mint tudjuk, a 12 tanítvány mellett Jézus volt a 13-ik. Ő MAGA az átfordulás. Az ÚT-MUTATÓ a VILÁGOSSÁG felé.
Ha jelen vagyunk, akkor megláthatjuk MA IS, MI az ÚT?
 
Napunk kísérőangyala JEREMIEL, aki azt a "Szenvedélyt" hozza, amivel az I-GÉN IGÉVÉ válik. Azaz megnyilvánul, tevőleges, cselekvő lészen. Ez a belső tűzer, vagy magerő...
Érezzük?
Éljük?
Csak SAJÁT MAG-unkon múlik....