„AKASZTOTT”

 
Ma, 12-e lévén, nem is juthatott más mottó az eszembe, mint az „Akasztott”. No, meg azért sem, mert kétszer is megjelent az „észközeimben” a Hamisság lapja.
De, mielőtt elkezdenénk szimatolni KINT, hogy ajjajj, mi fog ma történni, szólok, hogy ez még mindig BELSŐ TÉMA - ahogy a tegnapi nagy kapunyitás is az volt.
MÉG „MAG”-megmunkálás folyik.
 
Mi az „Akasztott”? Erről a minőségről elég sokat beszélek a Skorpió Akadémia videoiban, azon belül is az „Összetett számok” alatt. Ugyanis ez a mai világunk leghűbb tükre.
A 12-es számrendszer önmagában egy torzítás – a mi nyelvünkben nincs is benne.
A hozzá kapcsolódó asztrológia is egy torzítás – „csak” a lényeget hagyja ki, ráadásul amit nem hagy ki, az sem igaz úgy, ahogy van.
 
Mit jelképez a 12 mint szám? A HASÍTÁST. Az EGYBŐL a KETTÉ válást. Összeolvasva bár kiadja 3-t, ami az előrelépés, a haladás, a harmonia száma – tehát mutatja, hogy lehet ezen a szinten IS haladni, harmoniában lenni. Ahogy az a külvilágban is látható.
Egy teljesen leuraló szellemiségben működő világban is meg lehet találni a békét. Hol? BENT.
 
A Tarotban a 12-es lap az AKASZTOTT lapja. Az alak FEJJEL LEFELÉ lóg egy T-kereszten.
A T-keresztnek is jelentősége van, hisz a T mint hang és mint betű a T-eremtés, a T-érbe hozás jelölője. Ez a TAU, a „bika” jele – az asztrológiában a „bika” a földi teremtés helyszíne.
Igen ám, de mint látható, a T-nek nincs FEJE. Pedig a T igazából az embert formázná, az alkotóképességének tudatában lévő embert. De a T csak az „ALSÓ” világok tere. És hol a FEJ? Hol a szellemiség, mely az alós világokat meghatározza? Az „ankh” kereszten – aminek középpontjában az a szkarabeusz van, aki korábban a „Skorpió” csillagkép "tulajdonosa volt", mivel lényével szimbolizálja az ÁTFORDULÁST, az újjászületést.
Tehát újjászületünk, ha kilépünk a T szárai alól.
 
A T-re akasztott ember FEJE LEFELÉ LÓG, tehát csak a FÖLD az, ami felé a szellemisége irányul.
Keze nincs megkötve, bármikor le tudna jönni a keresztről és TALPRA TUDNAK ÁLLNI. Ha AKARNÁ.
HA megteszi, akkor eljön a 13-as szám, a „Halál”, a JÉZUSI SZÁM, az átfordulás, a kilépés, a lezárás és átlépés egy MÁS SÍKRA, ahol új minőségben lehet a MÁGUSI energiákat lendületbe hozni...
A tegnapi videoban beszéltem arról, hogy aki fejen állva akar megvilágosodni, akkor lehet, hogy a feje telemegy vérrel és az agysejtjei, hormonjai „tolulást kapnak” – de az irány bizony a FÖLD. És NEM AZ ÉG. Mint tudjuk, a szerzetesek, papok torzurát vágtak a hajukba, kitakarva a koronacsakrát, hogy még közvetlenebb kapcsolatban legyenek az éggel. Ez is hülyeség természetesen, mert a haj nem véletlenül van a fejünkön – de mégis a szándék nyilvánvaló.
 
Az EMBER természetes LÉNY. A nagybetűs ember. Benne van a MAG-erő, az ISTENI LÉTEZŐ. Akkor milyen szüksége van fejen állásra, kitekert pózokra ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen MAGÁVAL? Semmilyen.
A magba forduláshoz elég a mélázás, az „álmodozás” – én még a tudatos meditációnak SEM vagyok a híve, mert abban is van egy „AKAROM”-ság. Bár igaz: ha nincs válaszunk, akkor úgyse kapunk válaszokat....
 
A 12-es szám, a KÉTELY, a HAMISSÁG inverze a 21.
Ekkor lépünk ki a hasítottságból és leszünk újra EGY-gyÉ.
Azaz ÉGI LÉNNYÉ. Egységbe kerülve tenamgunkkal.
Ennek is a 3 az eszenciája – mégis egy egészen MÁS MINŐSÉGBEN (na, erre most kettőt rá is tüsszentettem).
A tavalyi év miről szólt, ha jól figyeltünk és jelen voltunk?
Pontosan erről. Hogyan tudunk EGYSÉGBE kerülni magunkkal, harmoniában élni mindazok ellenére, ami a külvilágban zajlott.
Ma valamiben meginoghat a belső REND-ünk. Kételyeink támadhatnak, kétségeink, hogy jól érzünk-e valamit?
Jól döntöttünk-e valamiben? Hogy tényleg jó-e az irány?
Vagy csak „magunkat áltatjuk”? Például a „jövő JÖVŐ” témájában...
 
Mivel a „Felsőbb vezetés” GABRIEL repült ki a pakliból, egyértelmű, hogy a megoldás a kételyeinkre a felsőbb világokkal való kapcsolatteremtés, a vezettetés, ami pedig csakis a SZÍV hangján keresztül lehetséges. Hallgassunk a megérzéseinkre, a megérzésből eredő gondolatokra - és NE AGYALJUNK!
 
A „Teremburán” ma PLÚTÓ-MERKÚR együttállás van a VÉNUSZ-MARS együttállás mellett.
A Plútó KÍVÜLRŐL hozza a MAG-MEG-újító információkat.
A Merkúr a megújulás, a gyermek, a mindennapi gondolkodásunk jelölője. Tehát? Most a szellemiségünk, a gondolkodásunk RADIKÁLIS átfordulást élhet meg... BENT.
Egy ilyen átfordulás természetesen kételyeket is támaszthat.
Mert azonnal elindul az elme reflexiója egy "DE..." üzemmódban..
A MARS azonban megadja az elrugaszkodáshoz az erőt, a VÉNUSZ pedig biztosítja az ebből eredő bőséget..
Magyarul? Ne legyenek kétségeink, ha "megvilágosodás" érkezik..