TERMÉKENY TUDÁS

 
Először csak a „Tudást” gondoltam mottóként kiválasztani, de mivel két helyen is megjelent ma az „ész”-közökben a Vénusz, aki pedig a termékenység szimbóluma, muszáj volt kiegészítenem.
És ha belegondolunk, egészen más is ÍGY az üzenet.
Mert ugyebár mit ér a tudás önmagában, ha nem élünk vele?
Ha nem használjuk? Ha nem építjük be a mindennapjainkba?
Leginkább vonatkozik ez a szellemi, a spiriutális tudásra.
MINDEN GURU ott bukik meg, amikor szépen beszél – de csúnyán él. Amikor a mindennapokban se tartása, se jelleme, és még csak azt se veszi észre, hogy az érkező betegségek mennyire „beszólnak” neki, hogy ácsi, maga nem mohácsi....
De mit jelent a tudás termékeny használata?
(9.00-kor... megint itt a „jót állás”..)?
 
Aki remek nyelvész például, faragja a rímeket, csak úgy „zsigerből”, ő megörvendeztetheti a környezetét, a családját – de kitágulva, érdemes olyan pályát választania, ahol ezt a képességét, tudását mások javára is forgathatja. Lehet belőle irodalmár, újságíró, jó marketinges.. stb.. stb.
DE!!!
Nem mindegy, hogy ezt milyen szinten műveli!
„Szer Elemes” módon – vagy szárazon, a kiadott érdekek teljesítése mentén. A hatalom szolgálatában – vagy az isteni mágus-minőség erejével és célzatával, ami nem más, mint a mások JAVA.
Mi a mások java? Az ÉBRESZTÉS.
Aki jól bánik a szóval, az tényleg egy varázsló. Ráolvasó. Gyógyító. De ha a szavai célt tévesztenek, mert „aljas” szándékból és alsó hangon formálódtak, nem gyógyítanak, hanem félelmet keltenek, szorongást ébresztenek – akkor ő egy GAZ EMBER. Pont.
A többi képesség, adottság, szerzett és zsigeri tudás taglalásába most nem mennék bele, szerintem ez az egy példa is érthető és értelmezhető.
Egy a lényeg: bárki bármit is csináljon, azt tegye mindig és mindenkor
- a LEGTISZTÁBB SZÁNDÉKA,
- a LEGNAGYOBB TUDÁSA SZER-INT
- a LEGJOBB MINŐSÉGBEN.
Ekkor és csakis ekkor, mivel JÓSZÁNDÉKÚ EMBER, a SORSA JÓRA FORDUL. MINDIG. MERT ez a SZER ELEM SZERE.
Nos, ez ennyire EGY SZER – Ű..
Ez a KÍGYÓ-GYÚL-ás, a MEG-MAG-ÚJ-ulás útja, módja.
 
A „Teremburán” ma randizik a VÉNUSZ és a MARS. Mégpedig a NYILAS csillagép FEJÉNÉL, felettük a PAJZS, a SAS, valamint a KÍGYÓTARTÓ CSILLAGKÉP FARKA részével.
Rajtuk kívül randiznak még a MERKÚR és a PLÚTÓ is, ők a NYILAS LÁBÁNÁL.
A NAP pedig halad a BAK LÁBA és a VÍZÖNTŐ MÚLTBA ömlő vizének átfedésében.
Mit üzennek ezek a konstellációk, úgy zusammen, nekünk, ma? (Meg még az elkövetkezendő napokban is, csak más-más árnyalatban)
Igazából azt, amit fentebb leírtam. MINDEN FEJBEN DŐL EL.
De nem az agyban, hanem a SZELLEMISÉGÜNKBEN. Ami szorosan együtt áll a SZÍV-rezgéssel. Csak a kettő ÖSSZ-HANG-ja tud igazán HAT-ni, HAT-ékony, azaz eredményes lenni. Termékeny és bűséges.
Aki így gondolkodik, aki ÉLI a tapasztalati tudását, aki BÖLCSEN lát és dönt és terelget, aki így tartja magát a SZER ELEM rezgésében, az VÉDELEM alatt áll.
Részese az ÉLESLÁTÁS, a TISZTÁNLÁTÁS képességének.
Mivel szívből eredően TISZTÁN LÁT, ÁTLÁT minden szövedéken, hálón, manipuláción, megtévesztésen – tehát, ki tudja védeni a hamis szándékokat. Egyúttal képes másoknak is MEGMUTATNI, ami által tud GYÓGYULNI.
Mit jelent mindez, hogy ne beszéljek rébuszokban?
Például, aki kiállt eddig a meggyőződésséért, mert LÁT, mert TUDJA, hogy mi megy az egész víruscirkusz hátterében, nem oltatott, nem ment bele a játszmázásba és emiatt LÁTSZÓLAG hátrány érte, mert fizetés nélkülire küldték, elvették a munkáját – annak az élete MÉGIS JÓRA FORDUL!
Ugyanis BEVONZZA EZÁLTAL pontosan azokat az EDDIG NEM LÁTOTT LEHETŐSÉGEKET, amik CSAK RÁ VÁRTAK.
Rátalál a vele azonosan látókra, gondolkodókra, olyan közösségbe kerülhet, ahol a MAG-A-TARTÁSÁVAL példa értékű lesz és MÁSOKAT is elgondolkodásra késztet. Ez pedig már önmagában egy elindíthat egy gyógyító folyamatot....
 
Napunk kísérő angyala ma RAFAEL, a GYÓGYÍTÁS angyala.
Ma még az időjárás is harmonizál vele: a csodás tavaszi nap húzza az embert kifelé, a természetbe, a „ZÖLD”-be. A zöld pedig maga a megújulás, a SZÍV-csakra színe...
Ha tehetjük, ma legyen ZÖLD körülöttünk, foglalkozzunk a szobanövényekkel, szeretgessük meg őket – vissza fogják áramoltatni a térbe a kapott energiát....
Ráadásként: ma 10-e van, ami egy új kezdés, egy új kibontakozás, megoldás, irány lehetőségét kínálja. 
A nap számmisztikájában 24 = 6, ami az együttműködésből adódó harmonia, béke, bűség megteremtése...
Aki ÉRZI, ÉLI is...