"JUPITER" mint JÓ PI TÉR

 
Miért tettem idézőjelbe a Jupitert? Mert ma nem közvetlenül ő kerül a központba, hanem a MINŐSÉGE! Az pedig a JÓ PI TÉR...

Mi a Jupiter minősége? "Tudás- Igazság-Törvény-Jog- Kiáradás (ima, meditáció)- Hit- Vallás- Filozófia-Bölcsesség- Utazás (távoli belső)- Felfedezni,megérteni a világ rendező elvét ".
Nos, ma MINDEZ megpendítésre kerül a Belső Hangolónk által...
Most épp Beethoventől hallgatom az Eroica szimfóniát, amit valaki a Komolyzenei csoportban ajánlott, persze „teljesen véletlenül” és „teljesen véletlenül” összhangban a mai nap rezgésével.
Beethoven ezt a szimfoniáját, mint tudjuk, Napoleonnak ajánlotta, az ő dicsőségére, aztán, mikor megtudta, hogy Napoleon mégis megkoronáztatta magát, visszavonta az ajánlást és az „Eroica” címet adta a szimfóniájának...A felvételen Riccardo Muti vezényel, aki szintén „jupiteri” alkat, mindig hangot ad annak, mikor a józan ész a háttérbe szorul a hatalmi érdekeket végrehajtó ostobák romboló hatású intézkedési miatt, mondjuk a művészek világában.
Ő vezényelte 2020-ban, üres székek előtt, az Újévi koncertet és köszöntő beszédébe szépen beleszőtte, hogy az egészség megőrzése valóban nagyon fontos, de az ELME EGÉSZSÉGÉNEK A MEGŐRZÉSE még ennél is fontosabb!
 
Nos, ennyi kis „apró” részlet után meglehetősen egyértelmű, hogy ma MINDEN olyan kérdés szembe fog jönni velünk, ami az egyéni igazságérzetünket borzolni fogja. Meg fog szólalni az a ZSIGERI TUDAT-HANG is bennünk, ami KÓDOLVA vagyon. Ami nem tanult, nem felszedett, hanem egyszerűen MAGUNKBAN LÉ-T-ező, mint LÉ-T-ERŐ. Mert ténylegesen ERŐT ADÓ. Amit CSAK elnyomni és elhallgattani lehet – már akiben -, de idővel úgyis ki fog törni, hisz az igazságot ugyan el lehet fedni, de ELTŰNTETNI SOHA!!!
Ha ellene teszünk, SAJÁT MAGUNK szenvedni alatta, mert minden HAMISSÁGUNK visszakanyarodik hozzánk egy TÜKÖR ÁLTAL.
Ezt a pillanat percemberei, a hatalomittas érdekmatyik hajlamosak elfelejteni – de egyet felejtenek el: nincs az a pénz, nincs az a hatalom, ami a BELSŐ HANGOT képes lenne ELFOJTANI!
Márpedig ha ez a belső hang egyszer elkurjantotta magát, onnan nincs nyugalom! Folyamatosan az orrunk elé tartja a számlát minden „i”-mentes gaztettért...
 
Ami engem illet. már reggel azzal ébredtem, hogy készítek egy videot amiben tükröt tartok a legfrissebb hamisságoknak. Már kész stratégia állt össze bennem – de volt egy halk kételyhang a mélyben... Elő is kaptam az ingát, hogy mi legyen ezzel a tervezett videoval: természetesen a NEM válasz érkezett. Aztán némi pontosítás után: legyen, csak más fókusszal, azzal, amit tegnap már összeírtam.. mégpedig Somlósi Lajos előadásának inspirálására.
Kiteszem, mert meg KELL hallgatni. Vannak benne részek, amivel nem értek egyet, pl az étekzést, meg a mérgezéseket illetően, de amit a HOLDRÓL és a NŐRŐL mond, azt feltétlenül. Mondhatni, KÖTELEZŐ...
.
Na, de MIÉRT „dúl” ma az igazságérzet? Miért ennyire erős?
Miért MOST SZÓLAL meg és „követeli” meg a hangot?
Nos azért, mert a SÁRKÁN-FEJ, azaz a FELSZÁLLÓ HOLDCSOMÓPONT az ALGOL CSILLAG „aurájában" áll, a HOLD pedig az ALCYON előtt halad és kvintil, azaz „ötszöges”, „mágusi” fényszöggel kapcsolódik a NEPTUNHOZ. A FELSŐBB VILÁGOK érzékelésének a bolygójához.
Ma MINDEN a „túlon túl” IGAZ-s-ÁG-át láttatja.
Mert ki az ALGOL?
Ő a „Medúza gorgo”, a „kígyófejű asszony”, akinek a pillantása kővé dermeszt. Nem véletlenül... És csak a hymséget zavarja ez, ezért kell őt megölni, a fejét levágni...
Mi a kígyó a fejen, mint haj?
A SZELLEMI ÉBERSÉG, a FOLYAMATOS szellemi megújulás, a GYÓGYÍTÓ szellemi erő, mely mint „antenna” veszi a felsőbb világok adását. A SZEM a LÁTÁS szerve. Ki dermed meg egy pillantástól? Aki úgy érzi, hogy ÁTLÁTNAK RAJTA. És akinek TAKARGATNIVALÓJA VAN. Az ölni is tud azért, hogy ne lepleződjön le, igaz?? Ki tör isteni hatalomra, arra, ami NEM AZ ÖVÉ?? A HÍM. Mit kell tennie? ÖLNI....
Erről szól az egész szennyes görög mitológia....

Ki az ALCYON?
A Plejádok központi csillaga. Itt van a "JÓ PI TÉR"...
A Kék vér könyvekből tudható, hogy a Plejádok „9 tündére” őrzi az ősi tiszta MAG-TUDÁST, melyet a hymség, az Orion TORZÍTOTT el, állított a feje tetejére. Kapott egy „Kor-Kör”-lehetőséget, hogy „Mindent változtasson meg, amit lehet”. AMIT LEHET! Tehát, van egy HATÁR, amit NEM LÉPHET ÁT.
A változtatás mindig mivel indul? A ROMBOLÁSSAL.
A hymségre mi jellemző? Akinek fiúgyereke van, tökéletesen megfigyelheti: ROMBOL. Mindent. Azért, hogy építhessen.
A fiú amúgy mindig a VÁLTOZÁS energiáját hozza, a lány pedig a FOLYTATÁSÉT.
Egy kislány NEM ROMBOL. Odaül és beszáll az építésbe. Alakít ő is, de rombolás nélkül.
Nos, ezt az EREDETET, és annak a FOLYTATÁSÁT, a NEM ROMBOLÓ ALAKÍTÁS minőségét őrzik a Plejádok. Azt a HATÁRÉRTÉKET, amit az ORION NEM VÁLTOZTATHAT SOHA MEG.
Az orioni erők torzíthatnak, kibillenthetnek, ölhetnek, de az ALAPOKAT SOHA nem tudják megváltoztatni vagy eltörölni. Ez az alap pedig az, hogy a LÉT ALAPMINŐSÉGE ANYAI. Pont.
És az is, hogy a HYM a NŐBŐL KINŐVŐ, még akkor is, ha "fene fenét eszik". ( Ez is egy jó közmondás egyébként, mert mi a fene? A rák. A rák pedig felzabálja önmagát...Igaz, felzabálja vele a gazdatestet is, de ezzel egy tiszta, új élet, egy SZŰZI minőség újraindítását teszi lehetővé).
Mikor érzünk rá EZEKRE AZ IGAZSÁGOKRA?
CSakis akkor, ha SAJÁT MAGUNK HANGOLÓDUNK fel arra frekvenciára, amivel a Plejádok rendelkeznek.

Mit jelképez a SARKAN-FEJ?
KILÉPÉS A KARMA KÖRÉBŐL. Kiemelkedés minden Ó-S-ÁG-ból. Minden régi kötőelem fogságából, legyen az eszmei, szellemi, kapcsolati, életviteli. Bármi.
Hol áll a Felszálló Holdcsomópont most? Ráadásul EGYÜTT A HOLDDAL? Az AlCyON és az ALGOL csillagok előtt.
Mit jelent ez nekünk itt és most? A KIUTAT.
A KIÚT pedig nem más, mint a kiemelkedés, a megváltódás a "Kor-Kör" fogságából, a VISSZATALÁLÁS AZ EREDET minőségébe.
A SZELLEM KÍ-GYÓ-GYÚLÁSÁN, a TISZTA LÁTÁSON keresztül - amit az ALgol pulzál a térbe.
Az ALGOL az ÉBREDÉST szolgáló csillag. És ha jól körülnézünk, mi történik? ÉBREDÉS....

Ma 9-e van. A Plejádi csillagok száma pont 9.
Mi a 9-es szám lényegisége? A TELJESSÉGBE ÉRKEZÉS. Maga a BÖLCSESSÉG. A LÁTÁS. A TISZTA látás képessége.
Érezhető, mennyire „MIND-ÉN-EGY"??
Ami nem mindegy, de MIND EGY...

Napunk kísérője újra AZRAEL, aki új „üzenetet küld a mennyekből”. Becsatlakozott hozzá ma RAZIEL is, a „Szellemi megértés” támogatásával... (10-11-kor és 9 fok mellett.... )