LEVÉL

 
Ma, a kockáim kidobása után (Nyilas-4-Mars) ez volt az első kártyalap, a LEVÉL lapja.
A tanítványaimnál is megjelent az ÜZENET, vagy a Remény, vagy a Vágy. Tehát: mindenhol megjelent a JEL a JÖVŐBE LÁTÁS, JÖVŐBŐL HALLÁS lehetőségére, az üzenet meg-NYÍL-vánulására.
A NYILAS és a MARS szimbolikája egyaránt a KILÖVÉSt jelképezi. Kilövellés jobbra, felfelé – azaz a JÖVŐ irányába.
A 4 a keretek, a stabilitás, a FORMA, a teremtett világ száma.
Tehát VÁLTOZÁS a teremtett világban, kilövellés a KERETEK KÖZÜL.
Mi lesz ez?? Ha működnek az antennáink, megtudjuk...

Minderre ráadásul a mai nap számmisztikája is ráerősít: 8-a van és a 8 az ÁTFODULÁS száma. Innen ODA, onnan IDE. „Hol volt (4) – hol nem volt (4)”... Átjárás két SÍK között.
Kilépés és belépés.
Kilépés valamiből – belépés egy MÁS SÍK-ra, egy másik világba...
Teremtés, megnyilvánulás, „meg-JELENÉS” – ugyanakkor a régi forma lebontása...
Egyértelmű, hogy figyeljünk a JELEKRE, JELENÉSEKRE?
Eléggé.... (elég-gé/ég...)

Ma kaphatunk híreket, üzeneteket. Akár konkrétan, írott formában, vagy telefonon keresztül, akár "áthallással". Kihallva a lényeget bizonyos kiejtett szó vagy leírt mondat MÖGÖTT.
Ráérzünk egy TITOKRA..

Mostanában többen élik már a munkahelyváltás, a fizetés nélküli szabadságolás helyzetét. De hogyan fogalmaznak a munkáltatók?
A legtöbb esetben úgy, hogy a dolgozó tudja: visszavárják.
Túl kell élni a hülyeséget és minden visszaáll majd az eredeti formájába. Mert se a munkáltatónak, se a dolgozónak nem érdeke, hogy szétváljanak az útjaik politikai marhaságok miatt.
De vannak olyanok is, akikben már régóta megszületett a vágy a váltásra, s ők, most élve a lehetőséggel, egészen biztos olyan váltást fognak kapni, ami elviszi őket egy vágyott irányba.
Ezt jelzi a Nyilas és a Mars. Nincs visszafelé, nincs meghátrálás, csak ELŐRE (hihi.. mint az ország.. – de most tényleg..)

Az alapvető kihívás mindenki számára: HIGGYE EL, hogy semmi nincs ellene, hanem MINDEN ÉRTE TÖRTÉNIK!
De ehhez kell egy nyitott szív, kell egy érzékelés, mert csak így jutnak be, a lélek mélyére mindazok a „titkok”, amiket az elme el tud zárni az agyalással, a kétségekkel, a körülményekre való hivatkozással, a „de” és a „csak” kötőszavak állandó, blokkoló hatású használatával...
 
Számmisztikailag a mai nap száma a 22. Ez a „kezdet és a vég” száma. Amikor újra a „nulláról indulunk”. Ezért van itt vége a Tarot számozásának. De ahhoz, hogy tudjuk, mi lesz ez a „nulláról indulás”, hogy „merre az arra”, az ÉRZÉKELÉSEINKET kell kifinomítani.
És nem az agyunkat....

Ugyanezt támasztja alá a „Terembura” helyzete is: ma Nap-Hold kvadrát van. Mi a kvadrát? 4-szög! Tehát megint megjelenik a 4-es szám, mint az asztrokockákban.
Mi a 4? Ahogy már szó volt róla: a teremtés száma. A TÉRBE HOZÁS száma. A FORMA, a KERET. A LÁTHATÓVÁ TÉTEL.
A „MEGNYILVÁNULÁS”. (10.07...)

Mindehhez még hozzá kell tenni, hogy a HOLD SATANÁVAL is kvadrátot alkot, alkotott, tehát HOZZA A MÁSVILÁG HÍREIT, a sorsszerű történések üzeneteit, amik majd megjelennek a térben – de hol fogjuk ezt ELŐSZŐR megérezni? MAGUNKBAN.
Mindig BENT LÁTUNK elsőként, és az jelenik meg majd KINT IS.
(10.11...megint tökéletes rábólintás).

Napunk kísérő angyala ma ARIEL, a kockákban megjelenő Mars analógiájaként: a KI-CSÍ-RA-zás EREJÉT jelöli. Azt a BELÜLRŐL fakadó MAG-ERŐT, a „MERSZ”-et, ami minden ÁT-lépéshez, minden KI-lépéshez, minden VÁLTOZÁSHOZ elengedhetetlen.
Hát legyünk éberek, legyünk RÉSEN, JELEN a jelenben – és amit „hallunk”, „látunk”, azt fogadjuk be és éljünk a hír üzenetével...(10.13... mert fordulatot hoz)..