ÚJ ÁTÍRÓDÁSOK

 
Ma megint a számok bűvölete kísér: 9.33-t mutat az óra, ahogy nekiülök a Rituálénak (a beteljesült egységtudatból eredő tudás, ami meghozza a bőséget), 7-ét írunk és 7-főn, ami a „felütés”, a „hangadó” a hétre.
A számmisztika szerint a mai nap összesített száma a 21, ami a VILÁG lapja a Tarotban, összevonva a 3, ami a haladás, az előrelépés, a rend, a harmonia száma. Jupiterhez kapcsolták – ő pedig a bőség, a beteljesülés, a tiszta szándék és igazság bolygója. Tehát, kapcsolódik a 9.33-hoz, amit „véletlenszerűen” láttam meg? Naná... Megvan benne az ÜZENET? Nanááá...
 
A 7-es, mint heti felütés, ugyancsak egy teljességet szimbolizáló szám: a 7-rétegű világunk szintézise. A tudás száma, amikor már látjuk és értjük világunk működését, ami által eljuthaunk a titkos EGYSÉGTUDATBA, az Unio Mysticába. De ez még csak az egyik oldal tudása és egysége. Innen indul az átfordulás a más-sík-okra.. Ahonnan már egészen MÁS-KÉP(P) látjuk már a 7-esség működését...Megérezve és megértve, hogy amit itt látunk, az a „más-sík”-okról eredő akarat megnyilvánulása, és MINDEN, amit BENNE megélünk, saját minőségünk tükre.
Namármost, ha a 7-es a felütés a 7-re, akkor INNEN INDULUNK..
Akkor elképzelhetjük a további napokon, mi minden érkezhet...
Én azt mondom: engedjük, hogy érkezzen...
 
 
Minden élmény, minden megélés egy újabb képességünket hozza lendületbe, amit eddig nem működtettünk. A megélt élmény pedig nem ellenünkre van, hanem ÉRTÜNK!
Épp erről beszélgettünk tegnap a tanfolyamon, amikor az ország sorsa került szóba, no meg a választások... Természetesen semmi nem változott a 2019-es előrejelzések óta, de miért is változott volna, amikor a külvilág KÉSZ? Mi CSAK BELEMEGYÜNK, hogy MEGÉLJÜK mindazt, amiért ITT VAGYUNK?
Közben átbeszéltük, hogy az elmúlt két év mennyi embert repített ki a kényelmi zónájából, rákényszerítve, hogy lásson, gondolkodjon, új utakat keressen az ÉRTÉKRENDJE MENTÉN (9.44....). Mert aki keres, az talál, hisz azonos vonzza az azonosat.
Talált új munkahelyet, még jobbat, talált új iskolát a gyerekének, még jobbat, vagy végre élvezte az otthonlétet, kipihenve az emberi ostobaságot és hülyeséget, feltöltődve egy új irányhoz.
A betegség is ÁLDÁS volt sokaknak, mert kivonódott a forgalomból és bizony ÁTÉRTÉKELT. Látásmódot változtatott. Ráébredt összefüggésekre és felébredt bizonyos illúziókból.
Aki rosszul élte meg a betegséget – az nem is változott és nem változtatott.
Aki elment, az pedig „feloldozta” tenmagát. Neki „elég volt” mindabból, ami itt van. Nehogy már mi, itt, beszűkült földi aggyal akarjuk bárkinek is a szabad döntését a halál választása miatt elbírálni!!!!
Ez AGYRÉM!!
De hát ennek megértéséhez is fel kell(ene) nőni. A befelé fordulás, a MAG-megélése pontosan ezeket a megértéseket tette lehetővé.
 
A változások, a mérhetetlen külvilági manipuláció IS segíteni tud az ébredésben. Mondhatni AZÉRT VAN! Aki ébred, aki elkezd LÁTNI, össze fog kapcsolódni a vele hasonszőrűekkel. Nem a „szakrálismagyarország” és az „aranykori”, meg a „csatornázott” szófosó üzeneteket közvetítőkkel. NEM. Mert ezek éppolyan MASZLAGOK, megtévesztések, a „3T”-t nélkülöző mocsári gőzök, mint bármely más vallás, DOGMA és eszme!
 
Az ébredők, és látók közös vonása a TISZTASÁG-TISZTESSÉG-TISZTELET minősége. Ahol nincs átverés, megvezetés, hamis tan, hamis érdek, alá-fölérendelés, sunyi félelemkeltés, űrinvázió, meg bolygóközi hadműveletek, meg hasonló végtelen ostobaságok, hanem csakis egy MAG-OS szintű együttműködés egy közös cél érdekében. Ahol már nem kell szinte a szó sem, mert az egyik ÉREZVE ÉRTI a másikat. A közös cél létrejöhet két ember munkálkodásában, vagy egy csoportban, vagy tágabb közösségben. Minden szépen adja magát...
 
Mióta a Nap a BAK csillagképben halad és SATANA-val kapcsolódik, a SORSSZERŰSÉG, a felsőbb világok TUDÁSA, ÉRZÉKELÉSE és AKARATÁVAL VALÓ ÖSSZECSENGÉS határozza meg a napokat (9.55). Annak megérzése: MINEK JÖTT EL AZ IDEJE, hogy ÁTÍRÓDJON A TÉRBE?
Ahogy a Nap távolodik Satanától, úgy „adja át” lépésről lépésre mindazt az ÁTÍRÓDÁST, ami a kettejük „randevújának a gyümölcse”. Szépen lassan, mindenki számára egybeér az egyéni, sorsszerű IDŐ és TÉR ahhoz, hogy DÖNTÉSEI alapján megélje mindazt, amit a SZER ELEMe tartogat számára.
Melyek ezek a döntések? Hát azok, amikor NEM ENGEDTÜNK A KÍSÉRTÉSNEK, nem mentünk bele a játszmába. Akik belementek a játszmába, hogy szabaduljanak a játszmától, azok bizony nem tudnak kilépni a játszmából...
Minden DÖNTÉS RAJTUNK MÚLIK.
Aki a játszma tagja, az ő döntése. De neki is tudnia kell: NINCS ROSSZ DÖNTÉS. Csak döntés van.
Ok és okozat. De minden okozatból lehet egy új okot csinálni, hogy más irányba forduljunk, MÁS döntést hozzunk...(10.01 – ugye mondtam, hogy a számok kísérnek ma?)
 
Mindig van lehetőség kilépni pl bizonyos spiriutális felfogásokból – ha kapjuk hozzá már az impulzusokat és tanításokat. Rajtunk áll, hogy elgondolkodunk rajta – vagy ragaszkodunk a régi malmunkhoz? Egyébként pedig az EGÉSZ TUDÁS ÁTÍRÓDÁSA is folyamatban van. Aki érzi-érti, aki nem érzi, az még mindig a mások által leírt dogmák foglya...
Ha valami betegségünk van: választhatunk műtétet, azon belül is közkórházat vagy magán klinikát, eltűrve az oltott-oltatlan zsarolási módszert vagy kilépünk a méltatlanságból és egy normalitását megőrző orvoshoz fordulunk. Vagy MOZGÁSBA HOZZUK VÉGRE SAJÁT GYÓGYÍTÓ ERŐNKET!
Mert ez az utolsó, amire általában gondolunk, pedig úgymond „minden” erre megy ki...
 
Napunk kísérő angyala AZRAEL, aki, mint tudjuk, SATANA-minőséget képviselt és arra „int”, hogy „legyünk résen”. Halljunk, lássunk, érzékeljük az ÜZENETEKET, melyek most az ÁTÍRÓDÁSRÓL szólnak... (10.27....)