AHOL AZ ÁLMOK SZÜLETNEK...

....szólt a HANGOL-Ó muzsikájának a címe. Teljes összhangban a mai nappal...Miért?
Mert ma az ÁLMOKON van a fókusz.
Mi az ÁLOM? A SZÍV VÁGYA. Nem az elméé – a szívé. A szívben születik minden VÁGY OK , amiből majd meglesz a VAGYOK...
Ugye értjük? Ugye érezzük?
 
Az ELMÉvel mindig ajánlatos vigyázni, mivel eleve KORLÁTOS. Az elme az EGOHOZ kötött.
A szív viszont a VÉGTELENNEL KAPCSOLÓDIK. Az „álmok” világával, ezért mindig MEGÉRZI, hogy mi az, ami jön. Mi az, ami LÉNY-ÉGI, lényegi. Ami FONTOS. Ami VALÓBAN fontos.
Ha az elme ezt az érzetet le akarná gyűrni a maga korlátaival, előbb-utóbb jön egy olyan esemény, egy olyan megélés, ami „kiüti”. Mert szembe megy a teremtő akarattal.
Ahol ma valaki tart, amiben él, az egy VÁGY OK-ból indult útjára. Most persze azonnal rá lehetne vágni, hogy azt a „nyomort” amiben vagyok, tuti, hogy nem akartam és nem is vágytam rá.
Aha és OK.. Akkor nézzünk csak vissza, hogy VALÓJÁBAN mi is volt az IGAZI VÁGY és az ELME vajon hol írta felül, amit lekövetve, mondván, az az ésszerű, ott landoltunk, ahol vagyunk?...
A VÁGY OK megvalósításában mindig vannak kihívások, néha alászállások, megoldandó feladatok, vagy akár problémák. De a CÉL állandóan a FÓKUSZBAN van. AZ ÉRZET soha nem vész el, hogy merre az arra és miért...
Természetesen ezt is ki lehet tekerni a megszállottság irányába, amikor valaki nem lát-nem hall és rohan a vesztébe. Van ez IS.
De a megszállottság alapja SOHA NEM EGY SZÍVBÉLI VÁGY OK, hanem egy ESZME. Tehát, mindig az ELME produktuma.
 
9.44.... no, megint itt a támogatás, az „odaátról” érkező erő...
 
Az elmúlt időszakban többször volt szó arról, hogy két világ átfedésében élünk.
Ezért NINCS JÓSLÁS. A kifutó „kor-kör”-nek nincs jövője, csupán a MÉG MEGLÉVŐ események sorozatára, várható történésekre lehet ránézni. De a VÁLTÁS egyértelműen KÓDOLT MÁR.
Az „új kor-kör” pedig azért nem látható, mert annak MÁS a HANGOLTSÁGA, amihez még nekünk magunknak is hangolódni kell. Aki jelen van a jeleknek a jelenben, az ÉRZI és ÉSZLELI és megteszi. Tehát? Hol él? CSAK A PILLANATBAN. CSAK A JELEN PILLANATA számít és semmi más. Mert minden pillanat HANGOL. Nyitja a tudatot. Tágítja a LÁTÁST, az ÉRZÉKELÉST.
Feljebb és beljebb.
 
A hangolódás hullámai egyre sűrűbben érkeznek. Egyre finomabbak, egyre lágyabbak, egyre „szerelmetesebbek”.
Elképzelésünk SE LEHET arról, hogy milyen lesz majd az a világ, ami felé tartunk. Mivel egészen MÁS SÍK, ezért innen nem láthatunk bele. Majd ha magunk is ott tartunk, majd ha magunk is KÉSZEK LESZÜNK.. Addig pedig még van min állítani magunkban..
Mindazonáltal a SZER ELEM vibrálása már "sejtetni engedi"...
 
Minderre természetesen megint csak rá lehet fogni: álmodozás, nem itt élsz, elrugaszkodsz a valóságtól...
De ki mondja mindezt?
Mindig az, aki CSAK A LÁTSZATNAK ÉL. Aki csak azt látja, ami körülötte van és NEM BENNE.
Pedig látható volt előre, hogy mi fog történni, amibe beleérünk? Igen.
Honnan láthatta az ember előre? MAGÁBÓL. És miért láthatta? Mert ÉREZTE. Hol érezte? MAGÁBAN. Hol látta? MAGÁBAN.
Tehát HOL VAN A LÁTÁS? Magunkban.
Akkor HOL ÉLÜNK VALÓJÁBAN? Magunkban..
Hol születik meg, hol lesz LÁTHATÓ egy VÁGY OK? Magunkban. (10.00...)
 
Ma olyan napot élhetünk meg, aminek során eldönthetjük: beengedjük a TER-ünkbe a VÁGY OK-ot, amire ráérzünk vagy a FÉLELMEINKKEL, az ELMÉVEL minden „racionális” gátat, akadályt meglátva, felsorolva kitoljuk a TÉR-ből?
Ez a DÖNTÉS tulajdonképp mindig is megvolt. Eddig is és továbbra is adja magát. Hisz minden amit látunk a világban, ilyen döntés mentén jött LÉT-re. Igen. DE! De MOST MÁS A SZINT.
Most MÁS a SÍK. Most „másra megy ki a játék”.
Ha „edzettek” vagyunk a döntéshozatalokban, akkor jóval könnyebben ráérzünk minderre és állunk készen a folyamatos, ugyanakkor egyre sűrűbb hangolásra....

A „Teremburán” ma van a NAP és SATANA pontos együttállása. Ugye, hogy mennyire MÁS energiája van az együttállásnak, mint a két nappal ezelőtt felütésnek? Mennyivel lágyabb, simogatóbb, ANYAIBB, NŐIESEBB – ugyanakkor mégis benne van a SZELÍDSÉG EREJE? Az, ami valóban a győzelem és a sikerhez vezető út titka...
A BAK és STANA SORSSZERŰEN adják mindenkinek a KÜLDETÉSTUDATÁRA való EMLÉKEZÉST. Az ÁLMOKAT pedig mindig a külldetéstudat hívja elő és alakítja egy VÁGY-OK-ká..
Napunk kísérő angyala ma METATRON. Ő az IBOLYALÁNG angyala.
Mi az ibolyalán? A MAGOS-ÁG-os cselekvő erő, amiben benne van a "KÉK"-ség tudása és tisztasága, valamint a "VÖRÖS" teremtő ereje.
A LILA, az IBOLYALÁNG a hétrétegű világunk SZINTETIZÁLÓ színe és szintje. SZÍN-TE-TI-zál. Össze- és egybefogja a „TE”-t és a „TI”-t egy SZÍN-ben. Hol? Bent.
Ő a LÁTHATATLAN "ULTRA" ibolya...
Összekapcsolja az ALSÓ és FELSŐ szinteket, mint egy OK-TÁV-nyi hangoltságot és állomásokat....Honnan jönnek az álmok?
A "Lila gőzből".... A láthatatlan lila felhőből.
Látás és tetterő: ez a teremtés feltétele.
A döntés cselekvése és a cselekvés döntése azonban mint kapcsoló, a saját kezünkben van.. (10.09...)