BELSŐ ERŐK

 
Ma lendületes napnak nézhetünk elébe – de ezt megint csak BENT fogjuk érzékelni és megélni tudni.
Kint lehet, semmi nem fog történni, mégis, MAGUNKBAN olyan erőket, energiákat fogunk érezni, ami szó szerint KI vagy FEL-röpít. A MAG-OS-ságokba..
És mit ád Isten: nem épp passzol ez a hangulat a mai nap számához?
Teljesen véletlenül....
 
 
 
Mit is jelent a 29?
Kettő és 9. A kettest már kiveséztük, de 19-én a 9-t is.
Ez a szám mindenképp egy olyan EGY-S-ÉG-be érést jelent, amikor szó szerint megértjük: a kettősség igazából EGY. A párkapcsolat, a társas ÁG igazából EGY ÁG. Mert a lélek nem osztott NEM-ekre, hanem önmagában egy és teljes. (7.27-kor leírva.... már megint itt a rábólintás..) Az EGY lélek, amikor ráébred tenmaga osztatlan minőségére és ráébred arra is, hogy a SZER ELEM igazából MINDIG IS benne volt és az ő saját működését szabályozta (7.29-kor...), akkor megérett arra, hogy szó szerint „dimenziót ugorjon”.
Ezt a tudatosságot ugyanis MÁR nem lehet elfelejteni.
És ha ez immár feljött EBBEN az életben, akkor meg is marad.
Innen már csak tovább van...Innen már tényleg ki lehet lépni a KÉT kapun: a TÉR és az IDŐ kapuján.
A NEMISÉG tulajdonképp e kettőséget mutatja. Nő-férfi viszonylatban a NŐ az IDŐ – a Férfi a TÉR.
A nő ÉRZI és tudja, hogy MINEK VAN ITT AZ IDEJE, hisz még nevében is benne van a NŐ-vekedés, a mi-NŐ-ség, tehát ő az, aki itt a Föld, az anyag terében a közvetlen kapcsolatot a MÁS-világgal fenntartja. A Férfi, aki BELŐLE VÉTETETT pedig a MEGVALÓSÍTÓ.
A „Térbe hívó”. Ezért a nő a „múzsa”....
Értjük? Érezzük az alapvető REND SZER mibenlétét?
(és ha már értés és tudás: épp 7.33 van...)
 
(Amikor én az óra-perceket a mondandómhoz hozzáteszem, nem véletlen. Ugyanis az óra-per számai MINDIG a JELET mutatják, a számok metfizikai jelentésén keresztül. Természetesen ehhez jó tudni, hogy melyik szám mit jelképez, de ez megtanulható. A többi pedig már „jön magától”....És ez nem okoz függőséget, ez nem megszállottság, hanem annak mutatója, hogy a LÉLEK LÁT ÉS ÉRT...Azaz EGY-ben van...)
 
Visszatérve a 29-re: tehát, amikor megértjük, hogy a kettő igazából EGY – akkor új erőre ébredünk. Akkor EGY-be KELTÜNK tenmagunkkal. Ezt tükrözi a 11. Ami újra 2.
De már nem a FELEZETT, a „ketted”-lét száma, hanem az EGyÜTT-LÉT jelölője. Ami hatalmas lelki erőt, MAG-tudatot, bizonyosságot, tudatosságok képes megadni. Azt az erőt, amivel hegyeket lehet megmozgatni...
 
A „Teremburán” ma MERKÚR és PLÚTÓ együttállás van mégpedig a NYILAS csillakép lábánál, a SAS csillagkép alatt. Nos, ez a bennünk lévő MAGERŐ, a MAG MEGÚJULÁSÁNAK, elrugaszkodásának, a hozzá szükséges éleslátásnak a lehetőségét adja. Hol?
A gondolkodásunkban, a SZEM-LÉ-L-etünkben!
Azaz BENNÜNK, magunkban.
 
Napunk kísérő angyala továbbra is MIHÁLY, aki ma EMLÉKEZTET az IGAZ ÖNVALÓNKRA.
Mondhatnám „bingo” – pontosan azt az üzenetet hozza és adja, amiről a 29 szól és amiről a „Terembura”. Mert minden EGY..s-ÉG-es ...