MIVEL TÁPLÁLOD MAGAD?

 
Ma egy kettősség jellemzi a napot, megjelent megint az „Egér”, de megjelent mellette a „Bőség” is.
Megjelent a Nap és a IV-es ház. Na és a SZŰZ jele.
A „Teremburán” pedig NAP-URANA kvadrát határozza meg az irányt, összekötve a BAK és a KOS csillagképeket. Ezek után nincs is csodálkoznivaló a kettősségen...
Miért is?
A BAK csillagkép a sorsszerűség, a bölcsesség, az emlékezet, a küldetés, a MÚLTBA tekintés helye.
A Nap, mint „vezérlő egység” előtte elhaladva, ezeket az impulzusokat adja. Itt és Most.
A KOS csillagkép a megújulás, a kezdet, a múlt hátrahagyása, az előretekintés helye. Urana, mint távoli, „messianisztikus” bolygó mondhatni „kívülről” dumál bele a dolgokba, mégis olyan „löketekkel”, impulzivitással, ami „talál-elsüllyed” módozatban alaposan fel tud rázni és kiütni.
Ő most kimondottan a MÚLTTAL SZEMBE ÁLLÓ. Olyan felismeréseket küld a térbe, melyek tutira ELLENTÉTESEK az eddigi tudással, tapasztalásokkal, megélésekkel, bölcseletekkel.
Urana energiáit támogatja meg a PLÚTÓ és a MERKÚR együttállása, akik közül a Plútó ugyancsak „messianisztikus”, aki ugyancsak kívülről dumál befelé, viszont annál hatásosabban.
Ő a „MAG-MEG-ÚJULÁS” képviselője. Átalakulás a gyökerekig.
A MERKÚR mint a „gyermek”, tulajdonképp maga a MAG.
 
Tehát, látható, hogy abszolút „új szelek fújnak” „kintről befelé”. (Odakint tombol is a szél....)
A Plútó és a Merkúr a NYILAS és a SAS csillagképek alatt és frontvonalában egyértelműen a JÖVŐBELÁTÁS, a MEGÚJULÁS, az elrugaszkodás irányát mutatják.
Összegezve: ma összeveszhet bennünk a RÉGI és az ÚJ.
 
Régi berögzöttségek, minták, megszokások egy új szellemi fuvallattal, LÁTÁSSAL.
Az EMLÉKEZÉS most „kétélű” lehet. Emlékeznünk KELL a bennünk lévő ŐSTUDÁSRA. Az EREDETRE. Arra az IGAZSÁGRA, ÉRZET szinten, ami mindenkiben eleve kódolt – de amit a TANÍTOTT EMLÉKEZÉS sikeresen elnyomott. Például az Istenanya és a biblia viszonylatában. A biblikus, ÍROTT TUDÁS ideje lejárt, itt az IDŐ, hogy SORSSZERŰEN visszataláljunk az eredethez.
De ez utóbbi mindent felforgat, mindent megkérdőjelez, amivel eddig tömték a fejünket. Igen. A fejünket lehetett tömni – de a sok tömködés közepette mindig ÉREZHETTÜK, hogy valahol hamis a baba...És aki hallgatott az érzéseire, az meg is találta az IGAZ SZÁLAT.
Ma feljöhetnek bennünk még a félelmek, a gátak, az akadályok GONDOLATAI a jövő LEHETŐSÉGEINEK a kilátásaival szemben.
Pro és kontra. Megy a vita, a győzködés magunkban.
(Most épp bennem is, hogy a szélviharban elinduljak-e Pestre.
Mert elég félelmetes innen bentről hallani, ahogy tombol, ahogy már harmadszorra dönti fel a megrakott kukát is...)
 
A kártyalapok egyértelműen mutatják a FELSŐBB TÁMOGATÓ ERŐKET. Tehát, ha döntesz, akkor megkapsz minden segítséget.
De a döntést neked kell meghozni.
Bőséget abból fogsz kapni, ami mellett döntesz. Ha a megújulás, az erő, a mersz, a tettrekészség, az igazság mellett – akkor abból.
HA a félsz, az akadályok, a gátak lesznek benned erősebbek, akkor ezekből fogsz „bőséget” élvezni. De akkor ne mutogass kifelé, hogy így meg úgy a világ...
MAG-unk döntünk, a MAG-unk akaratából, a "BENT" azzal fog "KINT" összecsengeni, amivel rezonál. Ez, mondhatni, ennyire egyszerű.
Itt jelenik meg a SZŰZ rendje: azt aratod, amit elvetettél.
Ok és okozat el nem választható.
Viszont a DÖNTÉS mindig a miénk. A kapcsoló bennünk van.
És nem kint...
 
Mai kísérő angyalunk GABRIEL, az „útmutatás” angyala, aki pontosan a TÁPLÁLÁSRA hívja fel a figyelmet. Minden szinten... Szellemben, lélekben, testben...
 
Ma 30-a van. Mit jelent a 3? A fejlődést, a továbblépést, a tanulást, a megismerést. A 30 ennek a magasabb szintje. De a 3 jelképezi a HÁROMSZÖGET, a stabilitást, a harmoniát, a rendet. Hisz a
3 = 1. Hogyan? Úgy, hogy a 2 nem kettő, hanem az EGY feleződése. Amikor a felek újra összezárnak, akkor kerülnek harmoniába, „háromszögbe” és lesznek újra EGGYÉ.
Ha magunkban az Egységtudat megbomlana és ketté hasadna, KÉTSÉGEKRE és BIZTONSÁGRA, akkor addig nincs harmonia, rend, amíg teret adok a SZÉT-HÚZÁSNAK magamban.
Amint döntök, zárok. Azaz EGY-s-ÉG-ben leszek.
Az „isten szeme” szimbolum, a háromszög benne a szemmel igazából erre utal...
(a mélyésekhez ajánlom a Skorpió Akadémia yt csatornát a számokról)...