Reggeli Rituálé 2022-01-27-én

MOTTÓ: SZENT SZÖVETSÉG

Először „HÁZAS TÁRS”-at akartam írni (folytatandó a tegnapi „ARAT-TÁRS” fonal fűzését - mely szókapcsolatot egy olvasó jóvoltából hozom), aztán ahogy megláttam a mai dátumot, egyből váltottam: itt és most bizony MAGAS szintre kell emelni a „TÁRSAS” viszony meghatározását.
27-e van, a „Szent Szövetség” száma.
Ami a napban és a dátumban még borzongató, az az, hogy minden egyes nap összecseng az „észközök” üzenete a dátum rezgésével! No és természetesen a „Teremburával” is, pontosabban annak egyik konstellációjával. Ahogy ma is, mert ma a HOLD és a HOLDCSOMÓPONTOK kapnak hangsúlyt a többihez viszonyítva.
Először nézzük a „Teremburát”.
A Hold a LESZÁLLÓ Holdcsomóponttal áll együtt a MÉRLEG csillagkép előterében, annak is a Skorpió ollója felé eső serpenyőjénél. Mit üzen ez? Azt, hogy akaratunkon kívül fogunk a mai napon olyan helyzetekbe kerülni, ami DÖNTÉSRE kényszerít minket. Mégpedig egy leválasztás irányába. Bizonyos szálak levágására kerülhet ma sor. Olyanokéra, amiket akár magunk raktunk saját magunkra bizonyos elvek, eszmék, vagy mások tanácsai, világlátása kapcsán. Például ha érezzük magunkban az egész víruscirkusz VALÓDI hátterét, de nem mertük felvállalni gondolatainkat mások miatt és nem mertünk kiállni magunkért, akkor most olyan helyzet fog megteremtődni, hogy ezt megtegyük. Vagy, benne vagyunk egy kapcsolatban, legyen az baráti, munkahelyi, iskolai, ami már régóta mutatja a jeleit a tarthatatlanságának, csak a FEJÜNK és a RÁCIÓ azt diktálta, tartsunk ki – most megjönnek a súgások, lehetőségek a kilépésre, a váltásra. Csak halljuk meg!
Mivel a Leszálló Holdcsomópont pontosan a Felszállóval áll szemben, a Hold automatikusa őt is berezegteti. A Felszálló Holdcsomópont, azaz a KIMELKEDÉS, a KILÉPÉS, a MEGOLDÁS „kulcsa”, a „SárkányFEJ” a „BIKA” csillagképben áll, a PLEJÁDOK alatt áll. Azaz? Minden lehetőség adott a LEGTISZTÁBB MEGOLDÁSHOZ! Ami nem más, mint az „isteni kulcs”. Amikor „minden EGY-be ér”, úgy, ahogyan „köll”. Egy magasabb szintnek megfelelően. Úgy, hogy szó szerint kiléphetünk egy „más világ” működési szintjére.
Értjük? Érezzük?

Ehhez a hatáshoz „járul hozzá” a 27-es szám mágiája. A „házas társ”-unk.
De KI a mi „HÁZAS” társunk? A szóból adódan az, akivel egy házban élünk. De mi a mi HÁZ-unk?
Bizony mi magunk. A jelen LÉNYÜNK. Az, akik vagyunk. Itt és Most. Időben és Térben megmutatkozva.
De ez a LÉNY én magam vagyok! EGYED-ül! Igen. Akkor kivel is szoktál beszélgetni, mikor senki nem látja?..... És kitől jönnek a válaszaid, amikor nem tudod, merre az arra? Ki az a „kis emberke a fejedben” (de most nem róla van szó J) – hanem arról, aki néha helyetted válaszol és olyan szavakat mond(at) ki, amik eszedbe se jutottak volna egy adott helyzetben? Utána pedig nézel ki a fejedből, hogy ez mi volt? Ráadásul az ÉRZET, ami egy-egy ilyen helyzetben megmutatkozik, nem akármi.. és nem is mindennapi...
Ilyenkor gondolkodunk el azon, hogy honnan jönnek ezek a gondolatok? Belőlem? És ha belőlem, akkor ki lakik bennem még rajtam kívül?
A LELKÜNK.
Mert Ő a mi HÁZAS TÁRS-unk. A SZENT SZÖVETSÉGESÜNK. A FELSŐBB ÉN-ünk. Nélküle bizony semmire se mennénk itt a testi lét anyagba sűrűsödött világában.

Akkor működünk JÓL és REND-ben, ha a SZER-en járunk. Mi a SZER? Az a REND-TUDAT, az a HARMONIA, ami alapvetően MINDEN EMBERBEN KÓDOLT, amihez nem kellenek jogszabályok, rendeletek, rendszabályok, mert a LÉLEK TUDJA, hogy tudja. Ez a SZER ELEM MINŐSÉGE.
Csak elfelejtetik a testbe zárt ELMÉVEL, az EGOVAL, ahogy gyerekként belenő a felnőttek világába, elveszítve az ÁRTATLANSÁGÁT. Mi az ártatlanság? Az a TISZTASÁG, amiben még teljesen megvan a TISZTELET és a TISZTESSÉG. Ezeket csak eltompítani lehet....
A felnőtt kor küszöbén a szerelem az az emlékeztető, ami visszahozza az ÉTERT, azt az érzetet, hogy több vagyok annál, mint aki vagyok...A szerelmes ember TISZTÁNAK látja a másikat. Nem a felszínt látja, hanem a LELKET, aki a felszín mögött van. A felszín lehet azonosságban a lélekkel, de lehet egy „torzított” verzió. A szerelem, ha tiszta, ezt a torzítást képes korrigálni is. A szerelmes ember a tiszta szerelemben szó szerint megtisztul, megváltozik, jobb lesz tőle. A szerelmes „lila ködben” úszik. Igen. Mert a LILA KÖD a legfelsőbb szintek „köde”, ami megfoghatatlan, ami láthatatlan – de az IGAZ VILÁGOT érezteti meg velünk...

És ha már szerelem....
A 27-es szám az éteri szintű kapcsolódás jelölője. Olyan kapcsolaté, ami „magas szinten” köttetett. Nem feltétlenül rejt magában együttélést is. Viszont mindenképp magas szintre röpíti mindkét felet, akik e szám mágiájában kapcsolódnak. Miért?
A 2 eleve a kapcsolat, és a HOLD száma. És ha Hold, akkor már magában rejti a láthatatlan gyökereket.
A 7 a Neptun száma, a Fény dimenziójának utolsó állomása, a „nagy egyesülés”, az unio mystica száma. Ide vágyik minden lélek eljutni. Egyesülni a Szent Vízben.
A 9 maga a „végállomás”. A teljesség. A beteljesülés. Az EGY. A Kezdet és a Vég, amikor valami körbeér. Egy kapcsolat is. A földi létben ez a VÉGÁLLOMÁSA ennek a kapcsolatnak, most lehet megélni úgy, hogy az fel is oldódik. Kifut az egymás segítése, mert mindkét fél beért a MAG-os dimenzióba. Megértette, megérezte, hogy a MINDEN EGY-ben igazából mindketten MAGUK EGYEK. Társ nélkül.... Ekkor lehet eljutni a kilépéshez, hisz a 27 a 72 inverze. Amikor mindkét 72, azaz mindkét szív a 27 „alatt” eljut a 9-be, a teljességbe, akkor befejezik közös körüket...

Tehát azok a kapcsolatok, melyekben megjelenik a 27, az „EGY” eredő, az „EGY”-ben lét, az összecsengés, a közös kiindulás és a közös befejezés jelölője.
A 27 egyébként megjelenhet társkapcsolatban, szülő-gyerek viszonylatában, megjelenhet házszámban, rendszámban, születésnap számában, sorsszámban, küldetésben.... Egy biztos: ahol feltűnik, ott különleges HARMONIA, ÖSSZECSENGÉS, kapcsolódás van. Mely EMLÉKEZTET...

Ma tehát leszakíthatunk szálakat, melyek akadályoznak minket egy összecsengésben, a harmonia megteremtésében BENT és KINT. Egyidejűleg megkaphatunk minden támogatást a „házas” társunktól ahhoz, hogy kiemelkedjünk egy kötöttségből és EGY-be érjünk. BENT és KINT.
MAG-unkkal és Szövetségesünkkel....a SZER ELEM REND-jében. Érezve és Értve a MÁS VILÁG mindent átható és mozgató erejét....

Mai kísérő angyalunk AZRAEL, aki a SKORPIÓ minőségét hozza, hogy erőt adjon a leszakadás által a kiemelkedéshez...hogy össze tudjunk MAG-unkban kapcsolódni a KEZDETTEL és a VÉGGEL.
Ami ugyanaz: két VÉG-pont a SZER ELEM erőterében (9.22....és megint itt a rábólintás...)

 (Kép: Rejtett birodalmak bölcsessége - Colette Baron-Reid)