TÁRS és ARATÁS

 
Ki az a „társ”? No, nem az egerünk, aki befészkelte magát a lelkünk zugaiba, hanem pont az, aki SEGÍT az egér likvidálásában! Akiről egyébként meg oly sokszor megfeledkezünk, egészen addig, míg feltör bennünk egy probléma esetében a sóhaj: „segíts!”
„Kérj és megadatik”- szól a tanítás. Nem véletlenül. Mert mindig működik!
Megtanulhatnánk előbb is kérni, de általában elmegyünk a végpontig, és amikor már saját AKARATBÓL nem megy tovább, akkor elengedve az akarás madzagját, felsóhajtunk, hogy „kérlek”, vagy hogy „segíts”, vagy hogy „jól van, legyen úgy, ahogy lennie kell” – és érdekes módon szinte azonnal ott a válasz. Persze, ehhez azért kell egy JELEN lét, mert ha nem halljuk meg a választ, akkor mit sem ér a kérésünk...
Na, de KI AZ, aki ilyenkor segít?
Miután belazultunk és elengedtük a görcsöt?
 
TEN-MAG-unk. A MAG-tudatunk. Mondhatni a MAG-unkban LÉT-ező LÉ-leknek az a „szintje”, aki a MAG-OS-ságokkal áll összecsengésben, olyan „társulásban”, amiről a mindennapok trottjában hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ebben a trottban nem látjuk az összefüggéseket, a miértek egymásra épülését, azt, hogy az adott problémának VALÓJÁBAN hol ered a gyökere.
A mai nap számmisztikájában, összecsengve a „Terembura” konstellációival, különösen a Hold és a Merkúr viszonylatával, pontosan az az ÁTHALLÁS rezeg benne, amin keresztül meghallhatjuk a „TÁRS”-unk hangját. Saját LéLEKHANGUNKAT.
Aki mindig velünk és bennünk van és mindig SÚG, ha kell – csak oda is kell figyelnünk rá (10.55), hogy segítsen kimozdulni egy beragadt állapotból. Ha nem halljuk meg, akkor pedig szó szerint egy társunkon keresztül fog szólni hozzánk. Aki kimond majd olyan dolgokat, amitől a homlokunkra csapunk...
 
De nézzük, hogy mit is jelképez a mai nap száma, a 26?
A hagyományos (kidobnivaló) számmisztika ezt a számot nagyon szerencsétlen számnak deklarálja, az „igazi összezuhanás”, vagy „végzet” számának tekinti (NEM IGAZ!!). De miért is teszi ezt?
Azért, mert a 8-asba fut ki, ami eleve egy nagyon „rossz” szám, mert az „anyagi világ ördögi mivoltát” kapcsolták hozzá. Kik? A FERDÍTŐK!!
Értjük? Érezzük az iszonyú csúsztatást és tudatos félelemkeltést, ami megint Satanához köthető?
Nos, ENNEK VETÜNK VÉGET!!!
A 26 egy NAGYON JÓ SZÁM!! (alap, hogy egyetlen szám SE rossz vagy negatív, pláne nem a 13, ami meg is jelenik a mai 26-ban!!!)
A 2 ugye a kapcsolat, az érzékelés, a kétség száma, a 6 pedig a termékenységé, a bőségé, a kettősségben megnyilvánuló harmoniáé. Ha valaki a 2-esben a KÉTSÉGet éli meg, annak a bőségét fogja megtapasztalni. Ha az érzékelés minőségét, akkor azét. Ha a társas kapcsolódásokat, akkor azokból érkezik a bőség. És mindez hova vezet? A 8-asban az ARATÁSHOZ.
Nos, pont emiatt az „aratás” miatt lett ez a szám „elsátánosítva”. Pedig a 8-as csak azt mutatja, hogy ami a „holnemvolt” világból átjön a „holvolt”-ba, az semmi más, mint az OK-OKOZAT viszonylata. Amit működtetünk, amit kiárasztunk magunkból, azt aratjuk le. A termés, mint eredmény, jó esetben megtanít arra, mi az, amit át kell értékelnünk. Amin változtatni kell: érzékelésben, társas kapcsolatban, a kettősségben. Ami széthúz vagy összetart? A döntés bennünk van. MAG-unkban...
 
Ezért érkezett ma megint MIHÁLY mint kísérő és emlékeztető, a „kristálytiszta szándékon” túl, hogy EMLÉKEZZÜNK! Emlékezzünk igaz önvalónkra, ami nem más, mint a bennünk lévő MAG.
A „MIND ÉN”-ünk. A mindenünk, az „összes ÉN”-ünk, az a „TÁRSUNK”, aki bennünk minket mindig úton és irányban tud tartani...
Ha emlékezünk, akkor az aratással is mindig elégedettek leszünk...
 
 
(Kép forrása: CanStockPhoto)