MÁS VILÁG

 
Tegnap, 23-ával, ahogy írtam vala, a SZÉTVÁLASZTÓ, illetve ÁTFORDULÁS után, ma 24-én, egy teljesen MÁS VILÁG indul útjára.
Magam is meglepődtem, megmondom őszintén, hogy ez TÉNYLEG tapinthatóan átíródik a látható világ szintjére.
Miért? Mert nálam NEM UGAT A KUTYA!!
Ez pedig szó szerint egy "szintváltás" jelzője!
Már reggel megint csendre ébredtem...Két-három nappal ezelőtt már volt egy ilyen napkezdet, hogy nem ugatásra keltem.
Akkor írtam is, hogy „azt hittem, hogy... aztán dehogy”.
Fél 9 tájékában hallottam 3 vakkantást, gondoltam, megint a "dehogy" valósul meg, feladva minden bizakodásomat, de aztán újra csend lett. Kinézve látom ám,, hogy a kutya ugyanúgy rója a köreit, ugyanúgy beül az ajtó elé szorosan, ahogy eddig is: csak mindezt HANG NÉLKÜL!! Néztem, figyeltem, hogy jól látok?
Jól hallok? Vagy csak az én fejemben kapcsolt ki az „ugatást vevő hangjelző”? Vagy tényleg elnémult Mátyásom (mert hogy így hívják a kutyát)??
Meglátjuk a folytatást...
 
Egy azonban tény: ma a negyedik alkalom, hogy a Deva Tarotból a „Triax Hercegnő” lapja érkezik szoros egymás utánban (tegnap leírtam, hogy mit jelent), akihez betársult most a LOVAG lapja a Lenormand kártyából, valamint a „Szerencsétlenség” a cigánykártyából.
A „LOVAG” a JÓ HÍR lapja. A VÁLTOZÁST HOZÓ HÍR lapja.
A KEZDET lapja.
A „Szerencsétlenség” pedig (mint már tudjuk) NEM szerencsétlenséget jelent, hanem egy LEZÁRÁST. Magyarul értelmezve a képet: ez az „ELÉG VOLT!” üzenete. A MÚLT ELÉGETÉSE, egyúttal a MAG ÁTHOZATALÁNAK a lapja.
Egy ÚJ KEZDET jelölője.
 
Az asztrokockákban megjelent a MERKÚR, a 2-es ház és a MÉRLEG jele.
Merkúr = gyermek, megújulás, újrakezdés.
2-es ház = a földi, anyagi sík. A látható világ tere, valamint az együttműködés, a társas kapcsolódás helye.
MÉRLEG = egyensúly, harmonia, DÖNTÉS, együttműködés.
Mit jelent a 24-es szám?
A 2 az érzékelés, az egyensúly, az együttműködés, a 4 pedig a stabilitás, a keretek, a forma, a rend.
Ami együttesen megteremti a 6-ot, azaz a termékenységet, a megvalósulást, a bőséget, a „mérleg két oldalának az egyensúlyát” a SZER ELEM erőterében.
Látható tehát, hogy tényleg MINDEN EGY?
Hogy kérdezzünk bár többféle „ész-közt”, az ugyanúgy csak azt az EGY-et, mutatja, mert MIND EGY irányba mutat?
Tényleg igaza van Zsiborás Mártinak abban, hogy január során végig megéljük a számok misztériumát és ezen keresztül megtapasztaljuk, megláthajtuk, hogy az „átállás” miként fog MEGVALÓSULNI a látható tartományban, azaz a külvilágban?
Aki már „fent rezeg”, az érzi és érti.
Aki nem, az éli továbbra is a maga síkját.. Lehetetlen neki átadni a saját látásunkat, érzékelésünket...
 
Minden felsőbb szintű változás, átalakulás először a szemmel láthatatlan tartományban jelenik meg. Amit csakis ÉRZÉKELÉSSEL lehet befogni. Ezért érzik és látják „előre” a finoman hangolt emberek, hogy mi van és mi érkezik. De mibe tudunk bele érkezni? Csak abba, ami MÁR VAN!
Elmondható - ha visszanézzük magunkban az elmúlt két év időszakát -, hogy tényleg először minden BENT, MAG-unkban változott meg, "állt át egy más síkra", ami a nem látható tartomány.
A Fény, a TÉR-IDŐ rendszerében, a lineáris időérzékelés tartományában, ami egy nagyon lassú tartomány, a láthatóvá válás szó szerint idő kérdése (10.01). A „tükörben” is meg kell jelennie annak, ami mögötte van...
Nos, úgy látszik, megérkeztek az első LÁTHATÓ JELEK....
 
Milyen érdekes, hogy ma a „Teremburán” semmi jelentős változás nincs. Ami „tartja magát”, az a VÉNUSZ-URANA kapcsolat, amelyben két FEJ kapcsolódik össze: a KOS és a NYILAS csillagkép fej-csillagai. A Vénusz mögött azonban ott van még a Pajzs, a Kígyótartó farka és a SAS csillagkép is.
Mit sugall tehát ez a két bolygó a mögöttes csillagképekkel?
Az ÉBREDÉST, mely ébredést meghozza az ÉLESLÁTÁST; az ÉBREDŐK VÉDELMÉT, és az ÉBREDÉS által érkező MEGÚJULÁS konkrét MEGVALÓSULÁSÁT. A SZER ELEM energetikájában természetesen, a vénuszi erőtérben.
Napunk kísérő angyala újra MIHÁLY és újra a KRIsTÁLYTISZTA szándék üzenetével érkezett.
Miért vajon?
Hát „csak azért”, mert a SZER ELEM rendjében csak a 3T működhet: a TISZTASÁG-TISZTESSÉG-TISZTELET, amiben magától értetődő a „kristálytiszta szándék”, valamint a Mérleg 6-os rezgésében, hisz a Mérleg csillagkép bolygója a Vénusz. Üzenete: EGYÜTT-EGYMÁSSAL-EGYMÁSÉRT. (10.11-kor... ) egy MAG-os SÍKON, egy MÁS VILÁG-ban....