ÚJ VILÁG

Haladunk tovább a számokkal, és „minő véletlen”, a „felsőbb világokkal teljes összhangban”, hisz a HOLD és URANA kapcsolata ma szó szerint ÉBRESZTŐLEG hat, az ÚJ VILÁG szellemében.
Minő véletlenül...
Már a felütése a napnak ezzel a szellemiséggel indult a reggeli információcserékben a kártyavetéseket illetően. Mindenkinek megjelent az "új világ" - amit természetesen és ALAPVETŐEN MAGUNKBAN KELL ÉREZNI-ÉRTENI-MEGÉLNI, mert csakis így lehetünk KÉSZEK a majdani „EGY-BE ÉRÉSHEZ”.
Mindegyik kirakásban megjelent, hogy MÉG MINDIG van valami az ÚJ mellett a RÉGIBŐL, amit magunkban, magunkon hordozunk, és most már tényleg ideje van LETENNI.
Ez olyan, mint amikor belépünk egy csodás kastélyba: először letesszük a kabátot, aztán a pulóvert és sorra minden ruhadarabot, ami nem odavaló...
Hogy majd magunkra ölthessük azt, ami a MIÉNK..
De ezt meg kell érezni és LÁTNI. Mégpedig TISZTÁN...

A tisztánlátás élesítése folyik, ebben segítenek a „felsőbb világok”, ami természetesen újabb kódok feltörését jelenti MAG-unkban, a SZER ELEM MINŐSÉGÉBEN.
Búval bélelt és gondterhelt, aggodalmaktól, félelmektől feltöltötten nem lehet sem a SZER elemében, sem az örömlét minőségében létezni.
Akiben NINCS SZER ELEM, azt folyamatosan ki tudja ütni a "színpad játéka". Akiben MEGVAN, mert már az ÖRÖMLÉT energiájában LÉT-ező, nem is éri utol semmiféle aggodalom, semmiféle lelki nyomorúság.
Persze lehet most érvelni bármilyen és mindenféle kifogással, hogy de... ha tudnád, hogy én miben élek... és hogy..... Nos, IGEN. Mindenkinek vannak KÖRÜLMÉNYEI. Nekem is, neked is.
De ezek a körülmények SORSUTAK a SORSFELADATUNK teljesítéséhez.
A SORSFELADAT pedig mindig SAJÁT MAGUNK ÉBREDÉSE.
A MAG-unkra találás.
Ami nem összekeverendő az önzéssel, egoizmussal – amit sok spirimaszlag előszeretettel csinál.

Az ÉLET ÉL ÉS ÉLNI AKAR, mert a „Mindenség akarata” nem más mint maga az élet, a LÉ-T.
Amikor alszunk és álmodunk, akkor is ÉLÜNK. Folytatjuk a napot – csak más síkon. Aztán visszajövünk... De van olyan sík – és ez lesz majd az az ÚJ VILÁG, ami felé haladunk -, ahol már nem kell elaludnunk ahhoz, hogy „kompenzáljunk”, mert folyamatosan EGY-ben vagyunk!!
Mert TUDATÁBAN vagyunk MAG-unknak és a LÉTEZÉSÜNKnek. Ezért nem lesz már halál sem, mert nem kell a halál létsíkváltó beavatása a "MEGBOLDOGULT" állapothoz.
Nos, EZ lesz majd az új tanítás lényege, ami érkezni fog...(9.55...)

De aki erre a tudatszintre nem tud ITT ÉS MOST felhangolódni, lépésről lépésre. az még marad a régi "üzemmódban".

Ma hatalmasat röhögtem, szó szerint, amikor olvastam egy osztrák magazinban, hogy csak ne vegyük félvállról az omikront, mert már itt a következő, „MESSIÁS” variáns, amely még súlyosabb lehet!!!
Ami ellen OLTATNI KELL!!!
Ugy értjük? Ugye érezzük az egész mögött meghúzódó hatalmas tanítást és ívet és hogy mire megy ki a játék???

Sok oltott panaszkodik, hogy „megzavarodik a szervezete” a második, harmadik oltás után.
Meg spirik állítják, hogy bezárja a koronacsakrájukat az oltás!!! Na, ez utóbbin megint felvihogtam mert az ilyennek soha nem is volt nyitva...Pontosan ezzel a kijelentésével IGAZOLJA, hogy SEMMIT NEM ÉRZÉKEL és ÉRT az egész folyamatból!!
Mondjuk, ha bármit és érezne és értene, akkor eleve nem oltatta volna be magát szabad akaratából... Ha pedig EDDIG „Látó” volt, akkor megkérdezem: ugyan MILYEN SZINTRŐL és SZINTEN LÁTOTT ő bármit is???
Mindig erről beszélek, mindig ettől óvok mindenkit, az ilyen "félszintű", „félvilági”, világát nem tudó személyektől!!!!
Isten bizony, áldás a vírusnak és a velejáró oltásmizériának, mert mindenkiről lerántja a leplet, hol is tart az érzékelésében és gondolkodásában!

Egyébiránt pedig megint igazam lett, hogy az oltásokban NINCS ANYAG!!!! Erre épp vasárnap érkezett meg a visszacsatolás...
Majd lehet, elmondom egy videoban...
Belegondolt bárki is, hogy MIÉRT tennének a gyártók az oltásokba bármiféle ANYAGOT, ami kimutatható??
Az, hogy a neten mindenféle cikkekben, „magas tudományos” valakiktől olyanok olvashatók, hogy ez-meg-az van az oltásokban, éppúgy a MEGTÉVESZTÉS vagy sokkalta inkább ÉBRESZTÉS része, mint maga a járvány. Hülye lenne egy vakcinagyártó olyan mérgeket használni, ami bárki számára később tettenérhető!!
Viszont mi az ami SOHA nem érhető TETTEN???
Az INFORMÁCIÓ!!!
Ez a HOMEOPÁTIA ALAPJA IS!!! Nem véletlen, hogy az egyik oldalon pocskondiázzák és tiltják - mert működik!! Aki ismeri a homeopátiát, tanulta és alkalmazza, nagyon jól tudja, hogy az u.n. ALKATI SZEREK, amikből csak havonta 1x lehet bevenni, mert az EGÉSZ SZERVEZETET HARMONIZÁLJÁK, ellentétben a TÜNETI SZEREKKEL – MÁR CSAK INFORMÁCIÓT TARTALMAZNAK!!!
Tehát már nagyon régóta LÉTEZIK egy jól kidolgozott és jól működő eredményes rendszer a "PROGRAMOZÁS" terén, amit ugyebár mi RÁOLVASÁSNAK nevezünk... ha nem folyadékon keresztül ható.
Ha pedig MÁR van egy JÓL MŰKÖDŐ, eredményes módszer, akkor miért ne lehetne olyan célra is használni, ami „felsőbb érdekeket” szolgál??
Még O.V. szájából is elhangzott ma, szép körmondatban, hogy a vakcinagyártás ÜZLET!!! És ha ez üzlet, akkor ÜZLET A VÍRUS IS, amire kitalálták!!
És ezt még mindig NEM LÁTJÁK az emberek!!!
Miért nem vállalnak a vakcinagyártók tehát felelősséget?
Miért titkosítanak 50, meg 90 évekre?? Mert kiderülne a trükk???
Hogy MINDENKI MAGA AKTIVÁLJA MAGÁBAN az oltás által bevitt információt??
Ahogy a homeopátiánál is??
A homeopátiának a lényege: vagy hat, vagy semleges.
Az oltásokba „töltött programok” is KIVÁLTANAK egy válaszreakciót: SZEMBESÍTENEK egy MÁR MEGLÉVŐ PROBLÉMÁVAL!!! Vagy semmit nem váltanak ki - ahogy sokaknál is így van.
Amikor valaki 2 vagy 3 oltást nyomott magába, akkor már 2 és 3 FÉLE INFORMÁCIÓ kavarodik bennünk.
Ezért tud KIÜTNI!!!
Képzeljünk el egy számítógépet, amin egyszerre ott van a Windows meg a Linux. Vagy a Mac.....Szerintem egyértelmű....

„JÖN A MESSIÁS” – ami ellen oltakozni kell.
No, ez már olyan szint, amikor ORDÍTANAK a fülünkbe, hogy halljunk végre....

„Változó fények,
S változó létek.
Most váltunk át,
Az örök létező mezőbe.
Hol öröm a léted,
S nincs mitől félned.
Itt EGyben van MINDEN,
Az örökké létezővel.” (Zsiborás Márta)

„Természetnek törvénye, Isten igazsága
Világosságba ér nemsokára a Mába.
Kitárt karommal öleld át a földet,
adj neki erőt, hogy legyen minél zöldebb.
Lehullott levél már a múltba tér.
Új hajtások nőnek az „olajfák hegyén”.
Isteni az akarat, mely megnyilvánul a Mába. (...)”
(Gy. Horváth Krisztina)

Ez utóbbiakra, az ÚJ VILÁG-ra koncentráljunk, bent magunkban midnen adott PILLANATBAN!

Napunk kísérő angyala SANDALPHON, aki a „GYŐZELEM” üzenetével érkezett.
Mindenki győztes, aki MAG-ába TÉRT a SZER ELEM REND-jében, ÖRÖMLÉTBEN, látva-hallva-értve, mi a SZÍNPAD és mi az IGAZ ÉLET...