„20” – HAJÓ AZ ÁTLÉNYEGÜLÉSHEZ

 
Ma azt hittem, hogy.... aztán dehogy....Arra ébredtem, hogy CSEND VAN! Hogy nem ugat a kutya...Átnézek a szomszédba: sehol senki és semmi, nincs semmi mozgás, csak a békés csend...
Egészen mostanáig...
Jellemző módon a gazdáinak nem tűnt fel még ez sem, ki se néztek, hogy mi ez a csend?
Én pedig már azt hittem, hogy... aztán dehogy..
Folytatódik a keserv...Szerencsétlen ott ül szorosan a bejárati ajtó előtt, ugat befelé, hogy nyissanak már rá ajtót....Ez minden reggel legalább egy fél órás műsor az én "gyönyörömre", ami a rituálé írás tartozéka is már... Maga az egész helyzet pedig tökéletes mintája a jelen, és immár kifutó KOR-KÖR emberi minőségének...
A szeretetlenségnek, a közönynek, az együttműködés teljes ignorálásának, az érdekkapcsolatoknak, az önösségnek és még rosszmájúságnak is.
De nem lehet mindezt a "hymség" nyakába varrni, mert (általában) minden összeférhetetlen "hím" mögött van egy őt tüzelő asszony. Régi közmondás: minden férfit egy mellette álló nő minősége határoz meg. És ez így van. Apám is szokta volt mondani: egy nő felemel vagy sárba ránt. Több spiri-guru személyén is tökéletesen levehető egy asszonyváltás hozadéka. Sajnos, egyiknél SEM az építő irányba történt az elmozdulás. Sokkal inkább a külsőségek, a testiség, vagy a szellemi liberlizmus feneketlen mocsarának irányába, ami szétrombol minden eddig felépített építményt..

Sokszor elmondtam már korábban: ahogy egy család minőségét az anya személyisége határozza meg, úgy határozza meg egy ország szintjét, de a világét is, a benne élő nők helyzete, megbecsülése, tisztelete. Mindig minden a NŐ-n múlik, akár beismeri valaki, akár nem.
Ha ROMLÁS van, akkor ott bizony a nők tisztelete már rég elveszett.
Ezért KELL a női minőséget a TISZTA EREDENDŐ ÁLLAPOTÁSBA vissza tenni.
EZ és CSAK EZ a "MEGVÁLTÁS" útja.
Erről üzen a 20- as szám is.
Ez a MÁS SÍK, a FELTÁMADÁS száma - és lapja a Tarotban.
Miért?
Mert a 2 a KÍSÉRŐ, a HOLD, a NŐ száma.
Miért a nőé? Mert a NŐ az, aki teljes összhangban működik a Hold ciklikus változásával.
A Hold mutatja mindig, hogy mikor minek van itt az ideje - ahogy egy nő is nagyon jól ÉRZI, hogy mikor van ideje a "befogadásnak", a "táplálásnak" és az "elengedésnek".
Ezért adja ő a TÁPLÁLÉKOT.
A HOLD mutat mindig rá a LÁTSZATOK MÖGÖTTI láthatatlan világok MINDENT BEFOLYÁSOLÓ és meghatározó erejére.
A HOLD az, ami mindent MOZGAT. Ami az ÉRZÉKELÉSRE HAT.

A 2-es szám az "EGY" KETTÉ HASADÁSÁNAK a száma.
Tehát a 2 tulajdonképp EGY.
De a kettéhasadás nem más, mint KIVÁLÁS AZ EGYBŐL.
Ha az eredendő EGY EGY ANYAI MINŐSÉG, akkor ami kihasadt belőle, annak is a GYÖKERE ANYAI.
Tehát? A VISSZATALÁLÁS ÚTJA IS EZ.
Mi a visszatalálás?
FELTÁMADÁS - egy MÁS SÍKON.

Ezt jelképezi a 20- as szám, a 19 után, amikor eljutottunk egy kör végpontjára, amiben összezáródik a KEZDET és a VÉG, ahol a továbblépés nem a folytatás, hanem a KIEMELKEDÉS.

Ennek a rezgése hatja át a mai napot.

Egyébként pedig mi az esélye annak, hogy két különböző kártyából UGYANAZ a lap essen ki:
a Lenormand-ból a HAJÓ, a cigánykártyából pedig a REMÉNY, amin szintén egy HAJÓ távozik....
Tehát „tovább hajózás”, ÁTHAJÓZÁS, ÁTEVEZÉS egy MÁS SÍK-ra...
Ugye értjük? Ugye érezzük?

A "Teremburán" a Felszálló Holdcsomópont az ALCYON csillagra mutat, a Plejádok központi csillagára, aki a „BIKA” csillagkép hátán látható. Csillagászok szerint a mi naprendszerünk az Alcyonhoz tartozik, ő pedig a Szíriuszhoz. Tehát mi is, ha nem épp közvetlenül.
Namármost, ha a kilépés egy körből a „felsőbb vezérlő minőségre” mutat, akkor az azt jelenti, hogy abban a MINŐSÉGBEN van jelenleg a kiút, a váltás, a továbblépés kulcsa és lehetősége.

Aki elolvasta a Kék vér könyveket, már tudja nagyon jól, hogy KIK a PLEJÁDOK.
Az a 9 „tündér”, 9 „leány”, akik őrzik a Föld tiszta eredetkódját. Ami még nem megtört, ami EGY-s-ÉGES, ami nem más, mint a tiszta ŐSANYAI MINTA, mindennek a forrása.
Ha a KILÉPÉS, a KIEMELKEDÉS erre mutat, akkor az azt jelenti, hogy a SZELLEMI MEGÚJULÁS kulcsa nem más, mint a visszatalálás az ősi, tiszta mintához, az eredethez, ISTEN ANYÁHOZ, IS-IS-hez, a Szíriuszi BOLDOG-s-ÁG-hoz, ami a jelenlegi életminta szerint csak a halál után lehetséges. Az kerülhet a SÍRI világba, aki MEGBOLDOGUL, aki eléri és megélheti a BOLDOG szintet. Akik itt maradnak, ők SIR-atnak, mégpedig magukat, mert a mag-ány súlyos nehezékként ül rájuk.
(Magyar nyelv mágikus tudásában minden lényegi benne van – csak értenünk kellene, amit beszélünk... )

Ha a Felszálló Holdcsomópont az Alcyonra mutat, akkor a másik vége, a Leszálló, a MÉRLEG csillagkép BUNGULA csillagára, mely ugyancsak „vénuszi” jellegű: az előnyök, a bőség, a továbbjutás lehetőségét társítják hozzá. Tehát?
Mi a bőség, az előrejutás lehetséges útja?
Az EGYSÉGBE KERÜLÉS TISZTA EREDETÜNKKEL, IS-IS-TEN-MAG-unkkal!

Ezt a váltást SEMMI NEM akadályozhatja meg: semmiféle torzítás, semmiféle erőszakos és elnyomó hatalom. Aminek lejárt a köre, az lejárt. Pont.

A mi dolgunk, hogy ezt MEGLÁSSUK – amihez központi „vezérünk”, a NAP, minden lehetőséget meg is ad, hisz jelenleg közvetlenül a SAS CSILLAKGÉP ALATT HALAD (és SEMMIT, de SEMMIT NEM JELENT, hogy épp jegyet váltott. SEMMIT! Aki azt állítja, hogy igen, az egyszerűen FÉLREZVEZET és TORZÍT!!)
A SAS az ÉLESLÁTÁS csillagképe. A FELÜLRŐL történő RÁLÁTÁSÉ, amikor meglátjuk a szálakat, az azokat mozgató kezeket, az összefüggéseket.
Kitűnő alkalom KILÉPNI a ránk rakott szálak szövedékéből, lerúgni a béklyókat és felszabadulva kiemelkedni tenmagunk „koporsójából”, egyúttal egy MÁS SÍKRA TÉRVE új életet kezdeni....

Ma ebben támogat minket AZRAEL, aki a MÁS SÍK angyala...Ő a "HALÁL" angyala....
(csak hogy érezzük és értsük a képi - tartalmi összefüggéseket, szimbolumokat)
Aki mindig MÖGÖTTÜNK van, amikor bárminemű SÍK-váltásról van szó: szellemben, gondolkodásban, lélekben, érzetben, megértésben...
Csak ÉREZZÜK ŐT...más dolgunk nincs...