MEGBÉKÉLÉS

 
Igazából nem „békés” a mai nap energiája, sokkal inkább energiával, sőt, erővel telített, mégis benne van az a hangulat, amikor MEGÉRTJÜK a SORSSZERŰSÉGET és el is tudjuk fogadni azt. Ez NEM beletörődés, mert akkor ugye BELE TÖRÜNK egy helyzetbe és ha beletörünk, akkor képtelenek vagyunk elfogadni. Akkor még messze nincs megértés, ráérzés és a magasabb összefüggések meglátása. Akkor még szunnyadó a vulkán, de a mélyben forog és izzik a magma....

Tehát NINCS törés – hanem sokkal inkább az ÉRTÉS az, ami megérkezik, történjék bármi is.
Ahogy tegnap mondtam: minden napunkat a SZÁMOK fogják jellemezni most januárban, végig vezetve bennünket előre az elkövetkezendők megértésében és megértéséhez.
Ahogy MA IS.

Ma, 19-én pontosan az a KÉT VÉGLET és a vele járó BÖLCSESSÉG jelenik meg a nap energetikájában, amit a 19-es szám magában foglal.

Az 1 mint tudjuk a kezdet. A felütés, amiben minden ADOTTSÁG, TÁLENTUM megjelenik és készen áll a kibontására.
A 9 a „VÉGÁLLOMÁS, nem megy tovább” pontja. Ennél magasabbra, ennél beljebb egy ADOTT SZINTEN nem lehetséges jutni. Ezen a ponton már mindent megéltünk, MINDEN Énünket megtapasztaltuk, mindent magunkba integráltunk, ami az ADOTT SZINTEN lehetséges volt – hisz a 9 magában foglalja minden alatta lévő szám minőségét.
Amikor KEZDET és VÉG összekapcsolódik, akkor ott bizony egy ZÁRÁS VAN.
De egyben egy NYITÁS IS – csak már egy MÁS SÍKON.

Mindez az évezred váltásban is tökéletesen érzékelhető volt:
az 1900-as évek, az egész évszázad a végletekről szólt.
Nem az EGYÜTT-működés kapta soha a főszerepet (hmm... írom mindezt 9.44-kor..), hanem az „Egyeskék”. Ezért tudtak találmányok kibontakozni, mert a tehetséges EGY-ÉN-ek „kiélték” azt, ami bennük volt. Egy találmány pedig önmagában soha nem jó vagy rossz. Mindig a cél dönti el és az akarat, hogy mire fordítják.
Láthattuk, hogyen jelentek meg a felhasználásban a végletek, gondoljunk csak az atomenergiára.....

Kitombolta magát a 20-ik század? Ki ám... Még soha előtte akkora technikai fejlődés nem volt (legalábbis a belátható évezredekre visszatekintve), mint ebben az egy évszázadban összesűrítve.
Én a „fejlődés” szót nem szeretem, mert nincs fejlődés. Fejlődik a növény, míg eléri a csírától a kész növény minőségét.
De az ember nem fejlődik, CSAK EMLÉKEZIK.
Vagy éppen nem...

A 20-ik század SEM FEJLŐDÖTT, sőt, emberileg sokkal inkább visszaesett. Viszont VISSZATÉRT A TUDÁS emlékezete. Olyan tudásoké, melyek már megvoltak valamikor és most értünk a körforgásan újra oda, hogy visszatérjenek..
A találmányok újra megadták a lehetőséget egy kényelmes életnek, a technika, a technológiai álta.. DE!! ÚJRA MEGJELENT a kihívás is: HOGYAN élünk ezzel a tudással? Milyen szándékkal, milyen céllal? EGY-MÁS-ért, vagy EGY-MÁS ellenében??

A 19 után következik 20, ami már egy MÁS SÍK.
2000-es évek, de 21-ik század. Ez a szakasz az előző TUDÁS-alapú világ helyett áthelyezi a hangsúlyt, a kibillentség visszaállítása érdekében, az ÉRZÉKELÉS alapú viszonyulásra.
Valamint az EMBERI KAPCSOLATOK fontosságára, immár egy új minőségében az EGY-ÉN-nek. Megadatik a lehetőség az "ellen" helyett az "-ért" működtetésére.

A Földi létben, szó se róla: MAG-unkért élünk.
MAG-unkat éljük – de ezt csak egy KÖZÖSSÉGBEN tudjuk igazán meglátni és kibontakoztatni.

„EGYÜTT-EGYMÁSSAL-EGYMÁSÉRT”, a „3T” minőségében: TISZTÁN-TISZTESSÉGESEN-TISZTELETTEL.
MEGBÉKÉLVE, BÉKESSÉGBEN, a SZER ELEM energetikájában.

Nos, a mai nap egy ilyen jellegű fordulatot rejt magában.
MEGBÉKÉLÉSBEN elengedni valamit-valakit, aminek-akinek lejárt az ideje - egy új nyitány küszöbén.
A legnehezebb mindig VALAKIT elengedni, mert az emberi ego a ragaszkodásával nem bír sem engedni, sem elengedni. De miért? Mert nincs benne TISZTELET. Nincs benne tisztelet saját maga iránt – ezért nem tudja a másiknak sem megadni. Képtelen a másik egojának a szabadságát tolerálni. Hogy a MÁSIK egy MÁSIK SZABAD EGY-ÉN, aki szabad döntéseket tud hozni saját élete felett. Ha menni akar, akkor engedni kell és nem lehet semmiféle sírás-rívással, könyörgéssel, imával, energiaküldéssel visszatartani.
Ezek mind az ÖNZÉS SZINTJEI, a kéretlen beavatkozásé.
Amikor valaki elmegy, akkor soha nem a távozót siratjuk – hanem saját magunkat, saját magunk érzéseit nem tudjuk feldolgozni és jól megélni....Nem tudjuk megérteni, hogy egy távozás egy LEHETŐSÉG is egyben egy ÚJ SZINTRE LÉPÉSHEZ, egy BEAVATÁS saját magunk megértésének az útján..

A mai napban tehát benne van a SORSSZERŰ FORDULAT egy következő SZINT JÓ ELINDÍTÁSÁHOZ.
Hol? MAGUNKBAN.
Hisz a 19 = 10 = 1 és 0.
1 a kezdés, a MÁGUS, a 0 az új TÉR. A MÁS SÍK....(hmm... épp 10.00 van és 0 fok...)

Napunk kísérőangyala MIHÁLY, aki egy nagyon fontos dologra hívja fel a figyelmet: a KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉKRA – mert ez minden kezdet alapja....(10.17-kor....már megint..)