SZABAD-s-ÁG

Tegnap óta nehéz immár bármit is írni. Volt olyan pillanatom, amikor azt éreztem: EDDIG tartott a munka, most érkeztünk el oda, hogy a Rituálékat is le lehet zárni.
De nem. Még nem....
Így hát írom tovább.
Igen, de mit is? Egy olyan ÁTFORDULÁS, MEG-és BEÉRKEZÉS után, amit tegnap megélhettünk? (Már aki, ugye...)
Ha megérkeztünk, ha átfordultunk, akkor egy ÚJ SÍKON éljük tovább a mindennapokat. NINCS HÁTRAARC.
 
„Első körben” még nem lesz olyan könnyű, mert a disszonancia továbbra is látható és érzékelhető lesz a külvilágban.
De akkor mi lesz más?
MI MAGUNK.
És ha mi magunk másképp működünk, másképp érezzük magunkat, akkor másképp viszonyulunk mindenhez, ami körülöttünk van.
 
Ezt úgy lehet elképzelni, mint amikor a repülő felhőben repül.
Köd van, semmit nem látni. Csak a „robotpilóta” irányít, amely MINDENT ÉRZÉKEL..... Aztán egyszercsak kiemelkedik a ködből és kiér a ragyogó kék ég alá, ahol hétágra süt a nap...(HÉT ÁGRA..)
A repülő alatt ott a pamacs, a felhő...De már nem „ködösít”.
Ezt a felszabadulást érezheti meg mindenki, aki a „felhők fölé emelkedett”. Ott MÁS „TÖRVÉNYEK” uralkodnak, más szabályok, másra kell figyelni.
Mire is?
Például arra, hogy SEMMI HAMISSÁG nem lehet szavunkban, szándékunkban, vagy tettünkben, mert azonnal „eláruljuk magunkat”, azonnal „kikerül a felszínre”. Azonnal láthatóvá és hallhatóvá válik (ahogy minden spiri tanítón immár..vagy politikuson, bárkin.)
Persze ehhez sem árt egy érzékelés, hogy ezt valaki le is vegye.
Aki HAMIS, rögtön „kirakatba teszi magát”. Plusz: azonnal „visszanyal a fagyi”. Szavainak, tetteinek a következménye azzal a lendülettel visszakanyarodik, ahogy útnak engedte.
És ez nagyon jó!!!
Ez a TISZTA-s-ÁG VILÁGA MÁR!
 
Aztán: nem kell másokkal sem törődni, sem foglalkozni. „ŐDÓGA”, MAGA DÓGA. A „nem foglalkozás” alatt most nem azt értem, hogy ne ápoljuk a beteget vagy forduljunk el, ha valakit baj ér. Természetesen nem erről van szó. Hanem arról, hogy bárkit is meggyőzzünk a saját hülyeségéről. Felesleges. Elmondhatjuk neki, felhívhatjuk a figyelmét az előtte álló csapdákra – de ha látjuk, hogy se lát-se hall, hagyjuk. Senkiért nem lehet felelősséget vállalni (egyébként ez az egyik „kedvenc” tanításom, amiért ütni tudnék – ill. tudtam volna, de már nem. Aki még abban a hitben él, hogy ha ő sapkát húz a fejére, akkor a másik nem fog megfázni – tegye. Előbb-utóbb majd rájön, hogy ő a hülye...)
A mi dolgunk az, hogy TÖRETLENÜL és teljes „mellszélességgel” haladjunk abba az irányba, azon a síkon, abban a „mintában” tovább, amibe beleérkeztünk. Éljük a VANSÁG-ot, mert TUDVA TUDJUK, hogy hiány, NINCS A LÉTBEN.
A létezésben csak „HAL”-ak vannak, akik úszkálnak a vízben és JÓL ÉLNEK. Mert tudják, hogy mindig VAN, ami adott pillanatban kell. Mert megtalálja, mert magához vonzza.
Ez innentől MÁR ÍGY MŰKÖDIK. EGYENESBE JÖTTÜNK MAGunkkal.
Azaz EG-ÉN-esbe...Megtaláltuk VALÓ ÉN-ünket. Ez már tényleg egy "másvilág"...Ebben a világban, ha valamit keresünk, azonnal megtaláljuk a „Másik ÉN”-t, azt, aki hozzánk hasonló, mert EGY-be rezgő és máris adott a megoldás.
Nem kell ebben hinni – aki benne van, az tapasztalja, tudja.
 
Ezenkívül most már NEM KELL A MÚLTTAL FOGLALKOZNI!
Nem kell írásokra hívatkozni, hogy ekkor-meg ekkor ez és az ezt meg azt írta le és akkor az minden bizonnyal úgy van. Még akkor is, ha a gyomrunk forog tőle... NEM!!! Nincsenek „források”, nincsenek „írások” – EGY VAN MÁR: CSAK A SZÍV ÉRZÉKELÉSE. Ami ha REND-ben van, akkor úgyis ÉRZI, mi a VALÓ és mi az IGAZ. Senkinek semmiféle tanítására, hivatkozására nem lesz szüksége.
Már a „kódtörögetésre” sincs szükség – mert már NYITVA VANNAK. Akié meg még nincs – az nem válik úgyse ennek a világnak a részesévé...
Nem lényeg a TÖRT ÉN ELEM, mert már más ELEM-et ÉLEM..
 
A mi dolgunk most már LÉT-ezni és hátradőlve figyelni..
Most azonban még kell MERSZ, még kell bátorság és erő és kitartás az "első hullámban". Amíg az átfordulás majd a mindennapokba is átíródik...
Ebben támogat ma minket ARIEL, a bátorság és a bőség angyala...
Nekem nincs is több kérdésem .. (7.22...)