VIRRADAT

9.44-et mutat az óra, ahogy nekilátok a Rituálé leírásának – pedig már kora reggel óta itt ülök a monitor előtt, kissé beszűkült szemmel, mert továbbra is tiltakozik a fényhatás ellen...
A közben eltelt időben több levelet megválaszoltam, mégpedig nagy örömmel, mert „kikiabál” e levelekből a TISZTA ÉRZÉKELÉS és TISZTA ÉRTÉS, az összecsengés harmoniája.
És ha már összecsengés: a mai képet az egyik levélből hozom.
 
Ez a kép tavaly augusztusban készült, pontosabban AUGUSZTUS 15-én, NAGYBOLDOGASSZONY napján, az "EMANUELI NAPOK" kicsengésének a napján!! - és a készítője utólag tudta meg (ezt a mechanizmust magam is megéltem Satanával kapcsolatban), hogy a sámánok a Nap visszatükröződéséből a vízen, látták a jövőt.
És IGEN!
 
VALÓBAN Lesz ilyen „SORBAÁLLÁS”, mégpedig február végén, igazából 26-val, a HOLD „felütésével” indul el a "sűrűsödés", és tart kb áprilisig. (Erről beszéltem a 2022 c videban).
Ekkor minden bolygó a FÖLDRE NÉZ!
 
A RÉGI (és nem az átírt) Kék vér II-es kötetben, az ALDEBERAN résznél van szó arról, hogy a Föld egypólusú, egyterű kimozdulásának a következménye olyan energetikai kibillenést eredeményezett a teljes rendszerben, ami már annak MINDEN TAGJÁRA KIHATÁSSAL VAN. (Erről beszéltem már korábbi videokban is, hogy a kozmikus rendszerünk nem működik másképp, mint a saját testünk, ahol a SZER-V-ek egymással összehangoltan működten egy SZER-VEZETI EGYSÉGBEN.
Amit a „SZER” VEZET.
Ha egyik szerv kibillen az ÖSSZHANG-ból, mert egy SZELLEMI-LELKI behatás ELTORZÍTOTT valamit a hangoltságán, akkor a többi szerv „akcióba kezd” és „állít a HANGOLÁSON”. ÁTHANGOL. Ennek TÜNETEI is vannak – attól függően, mikor melyik szerv BETEKEREDÉSÉRŐL van szó. A JÓ-ZAN ember a tünetek hatására megkeresi az OKOT, az EREDETET, és igyekszik MEGOLDANI. Az OSTOBA, KORLÁT-olt, korlátok közé szorított elme az, amelyik eltünteti a tüneteket, azt gondolván, hogy ezzel mindet megoldott. Hát nem... de majd rájön: a probléma igazából „csak” INNEN INDUL.....és meg is fogja később INNI A LEVÉT...annak a gyümölcsnek, melyet maga érlelt és magagamának préselt ki...)
 
Visszatérve a kozmikus hatásokra, ahol minden mindennel összefügg, ahol dolgozik az "őrző-védő szolgálat" – ahogy bennünk is -, most MINDEN a HELYREÁLLÍTÁSRA TÖREKSZIK.
"Vissza a TISZTA ALAPOKHOZ". Vissza a "rendszerből" a SZER RENDJÉBE!
Fent és Lent - Kint és Bent..
 
Ha tudjuk, hogy egy KOR-KÖR kifutóban van, immár VÉGE azaz „eljutott az erőtere végére”, akkor törvényszerű, hogy olyan LÁTHATÓ és KÜLSŐ hatások IS meg fognak jelenni, meylek a szükséges ÁTBILLENÉST nem csak energetikailag, hanem fizikai síkon is meg fogják hozni.
Mint tudjuk az ÁTBILLENÉS először mindig ÉRZET, ÉRZÉKELÉS szintjén jelenik meg mindazokban, akik ÉREZNEK és ÉRZÉKELNEK. Miért? Mert ők benne vannak a JELENBEN annyira, hogy „A PILLANATBAN” képesek a „MINDENT” érzékelésére.
Ez egy TUDATSZINT.
Ez alatt mindez ismeretlen fogalom és nem is lehet átadni, egészen addig, míg az EGY ÉN ki nem tágul annyira MAG-ában, hogy e paradox-ponton ÁTBILLENJEN. Miután átbillent, már „OTT VAN”. Azaz benne a JELENben, mér VESZI AZ ADÁST, a JELET, mert JELEN VAN a JELENBEN.... Mivel a pillanatban a MINDEN van, ezért látható, ami JÖN.
Aminek ELÉBE MEGYÜNK.
Ezért „jön”.
Majd mikor ÖSSZEÉR a „jövés-menés”, akkor történik meg a „teremtés”, azaz, EGY-be ér az IDŐ és a TÉR, MEGCSENDÜL az ÖSSZ-HANG.
(10.10-kor leírva.....)
 
Tehát: KÉSZ DOLGOK ELÉ MEGYÜNK.
Akkor mi a mi feladatunk? MEGÉLNI a megélnivalót!
EGY-ÉN-ileg, MAG-unkban, mert minden ÉLET OTT ZAJLIK.
Az élet TAPASZTALÁS, a tapasztalás TUDÁS, a tudás BÖLCSESSÉG,
a bölcsesség pedig ÉRZÉKELÉS.
 
Ma VIRRADAT van.
Január 10-e óta minden napra jut „egy mese” a jövő JÖVŐ szeletéből.
A "Teremburán" ma „összeér” a PLÚTÓ és a NAP „aurája”.
A PLÚTÓ a „ZÖLD HATÁR” széléről, azaz a naprendszerünk széléről „szállítja” a MAG-újító hullámokat. Az ő pályája KERESZTEZI minden bolygó pályáját. Úgy működik, mint egy „szoftverfrissítés”.
Most azonban TENGELYBE ÁLL, mégpedig a NAPPAL. Elsőként...
Majd lépésről lépésre „bevonzza” maga elé a többi bolygót is és velük is TENGELYBE ÁLL.
Ilyen konstellációra „nem minden nap” kerül sor – ezt a laikosok kedvéért mondom, hogy ők is ÉREZZÉK, mi az, ami „felettünk zajlik”.
Ami felettünk zajlik, az igazából BENNÜNK is ZAJLIK.
Aki már ÉRZI jó ideje az ELŐSZELET, már felült a hullámra – aki nem, azt vagy elnyeli a hullám, vagy még időben mentőöv után kaphat....Ha az ÚJ KOR KÖR indulásának a részesévé akar válni...
Mulathattunk „kivilágos virradatig”.
De amikor FEL-VIRRAD, amikor VILÁGOS lesz a VILÁG – akkor bizony itt az ÉBREDÉS IDEJE...
Az ébredéshez először TÜKÖRBE KELL NÉZNI. A mulatozás mindig nyomot hagy az arcon – a HIDEG VÍZ viszont sokat segíthet a SZEM és a tudat kitisztításában, a kibillent harmoniánk helyreállításában,
a fáradságunk eltörlésében...
 
Napunk kísérő angyala ma URIEL. Ó URANA jelölője, aki a „Teremburán” a MERKÚRRAL alkot teremtő-alkotó fényszöget.
Uriel azt mondja: „Tudod a dolgod”.
Urana és a Merkúr azt mondják: ITT AZ IDŐ ÉBREDNI! Hol? Fejben. Látásban. Szellemben. És akkor valóban tudni fogjuk, mit kell tennünk, mi a dolgunk...hogy ne tévesszük szem elől a VIRRADATOT...