KOZMIKUS TUDÁS

 
"Kozmikus tudás"...Hmm... lehetne kérdezni – bár az oldal követőinek ez nem kérdés – ugyan miért fontos a kozmikus tudás? Mit ad NEKEM az életben? Mennyivel jutok előrébb általa?
Ha tudom, hogy milyen bolygók vannak felettünk és körülöttünk, attól ugyan nekem mennyivel lesz több a fizetésem?
És vajon segítenek abban, hogy most van-e vírus vagy nincs, menjek-e oltakozni vagy nem?
Jobban kijövök a környezetemben élőkkel ha ismerem a Nap és a Hold járását?
Ugyan már!...
 
Nos, igen, van EZ a látásmód is!
Az a látásmód, amelyik teljesen belevész a horizont ALATTI világba, csak azt látja, ami az orrát veri és amivel a mindennapokban meg kell küzdenie. Mennyibe kerül a tej, a hús, a kenyér, mennyit kell fizetni a gázért, villanyért, vízért, mennyibe kerül a benzin és hogy az errevalót honnan teremtem elő?! Szép-szép, hogy van ez a Föld nevű bolygó, egyébként meg ’kinemsz@rjale’, hogy mi történik rajta, meg a másik oldalán...
Aki így gondolkodik – és nagyon sokan vannak az ilyenek - , nem fogja megúszni, hogy életében legalább egyszer ne ütközzön fel a falon, és ne kényszerítse valamilyen történés, körülmény arra, hogy tovább gondolkodjon a látszatoknál.
Az első „fal” általában, valaki szeretett személy elvesztése. Nagyszülőé, vagy egy rokoné. Amikor hirtelen feltörnek a kérdések: MIÉRT van HALÁL? És egyáltalán, KI VAGYOK ÉÉÉÉÉÉN?? És KI EZ AZ ÉÉÉÉN?
Ekkor elkezdődik a kutatás a kozmikus tudás irányába...
Miért és mihez? Az ÉRTÉSHEZ.
 
Ma, a „Teremburán” több bolygó is az ÉRTÉS-ről szól.
A MEG-ÉRTÉSRŐL a RÁÉRZÉSEN keresztül.
A mindenünket átható FELISMERÉSEKRŐL.
Az összefüggések meglátásáról, mely összefüggések TÁGÍTJÁK a látásmódot, kiemelnek a horizont fölé.
 
Számomra külön érdekes, hogy TEGNAP, 12-én, az "akasztott" napján érkezett a „nyomás” bennem (ja, meg az előző napi video hatására), hogy e kozmikus tudás terén „RENDET VÁGJAK”.
Ma, 13-án eljött az ÁTFORDULÁS napja.
Elhagyni és végképp lezárni a RÉGI TUDÁST - és átfordulva elindulni egy MAGASABB SZINTEN egy MAGASABB TUDATÚ világ működtetése érdekében.
Zsiborás Márta is írta: 13-ig LEJÁTSZÓDIK kozmikusan mindaz, ami később a külvilágban is meg fog történni. Nos, ezen érdemes elgondolkodni és január 1-ig visszanézni a HATÁSOKAT...
Sokszor elhangzott már, EGY IGAZSÁG VAN.
De az, hogy egy EGY-ÉN ebből mennyit ismer és tud – már más kérdés. A vita mindig abból ered, amikor különböző szintű látószögek „csapnak össze”.
De ez mind az ELME CSATÁJA.
A SZÍV ÉRZI AZ IGAZSÁGOT és ezért ha vita is van, ÉREZHETŐ, hogy ki áll közelebb a kozmikus EGY IGAZ-hoz.
 
Minden gyermek TISZTÁN érkezik a földi létezésbe. Benne van az EMLÉKEZÉS, benne van a „3T” (Tisztaság-Tisztesség-Tisztelet), csak elrontani lehet a neveléssel... és sokukat el is rontják, ami késobb kihat az életére – míg jön a „FAL”....
Egész létezésünk, lényünk, körülményeink megértése a KOZMIKUS TUDÁSON alapszik. Ha nem tudom, KI VAGYOK ÉN – akkor honnan tudnám, hogy MIÉRT VAGYOK? Miért vagyok ITT? Mi a dolgom egyáltalán?
 
Ezekkel a kérdésekkel MINDENKI szembe találkozik legalább egyszer élete folyamán.
Nagy összezuhanás szokott az eredménye lenni....
Sokan vannak, még gyerekként, akiknek MÁSVILÁGI MEGÉLÉSEI vannak. Van, akinek természetese, de van, aki megijed és keresi a magyarázatot. A szülő szellemi felkészültsége fogja megadni a toávbbi utat: elfojtás lesz a vége vagy közös tanítás, hisz a gyerek is tanít lényével, a saját tapasztalatiaval. A „hozott dolgaival”.
 
A kozmikus tudást „megúszni” tehát nem lehet.
Volt idő, amikor a Naprendszer és a mögötte rejlő, szemnek láthatatlan erők ismerete a mindennapos tudás részét képezte. Nagyon helyesen.
Csak a FÉLELEM HATALMA veszi el a tudást, mert tudja, hogy a tudás hatalom. A félelem hatalma beszűkült és retteg attól, hogy aki tud, az ÁTLÁT A SZÁNDÉKÁN. Okkal retteg... De a kozmikus tudást soha nem lehet elfojtani, mert ez „zsigerileg” bennünk van. Ez EMLÉKKÉNT kódolt, csak legfeljebb lakat alaá került.
Amint kap egy impulzust, máris leesik ez a lakat....
 
Jézus egész lényével egy "lakatleverő" volt, mert EMLÉKEZTETNI JÖTT. Nem az elmében, hanem a SZÍVBEN.
A SZÍVTUDÁS a KOZMIKUS TUDÁS – melyet az értelem azonnal „magáévá tesz”. Magyarázat, elemezgetés, szétcincálás nélkül is...
 
Napunk kísérő angyala METATRON, aki segíti az ÚJ TUDÁS, a KOZMIKUS TUDÁS ÉLÉSÉT.
Ha ráleltünk az ÚJ ÚTRA, az ÉRZÉKELÉS TUDÁSÁRA, akkor még elkel a támogatás az elején. Metatron az IBOLYALÁNG angyala, aki aktív, cselekvő energiákkal támogat a KÉK TUDÁS ÉLÉSÉBEN.
Eddig „Kékültünk”, azaz TISZTULTUNK – most eljött a „Kozmikus tudás” AKTIVIZÁLÁSÁNAK az ideje, mindazok számára, akik megjárták a MAG-uk hegymenetét....