MI A MEGOLDÁS?

 
Ha egy mondattal kellene válaszolnom: összehangban lenni a felsőbb világokkal.
Ha ez megvan, akkor le is tudjuk hozni a fizika síkjára és útjára indulhat a megvalósítás, a megoldás..
Nos igen.
Ezt nagyon könnyű kimondani és látni is – annál nehezebb megvalósítani.
Pontosabban szólva: vannak olyan területek, ahol csettintésre sikerül – és vannak, legalább egy, ahol az ember mintha betonfalba ütközne és minden képessége, varázsereje csődöt mondana, képtelen megoldást találni...
Nekem ez a szomszéd kutyája...
Már végigzongoráztam minden normális lehetőséget, még azt is, hogy „hangolódjak össze vele” – semmi. Mondjuk ez utóbbi azért is lehetetlen, mert a kutya lelkivilága olyan mint a gazdáé: ha a gazda egy beton, akkor a kutya is az. Pláne, ha már öreg, süket is és csak a gazdájára fókuszál.
 
Tudom, hogy egy megoldás tudna működni, de azt viszont (még) nem tudom megcsinálni. Ez pedig az a belső erő, ami azonnal hat és működik... A „Lucy” c. filmben láttam, amikor egy pillantással leinti az acsarkodó és ugató kutyát. Azonnal tudtam, hogy „ez az”!!!! Ezt én is tudom!! Pontosabban tudtam valaha, mert az ÉRZET, az emlék elevenen élő bennem!!!
De hova tűnt ez az erő???
 
Valamikor az ember (mondjuk, inkább „EMBER”) még együtt élt a vadállatokkal. Nem volt félelem, mert URALNI tudta az ERŐT ami benne van és egymás mellett élhettek békében.
Hova tűnt ez az erő??
MIÉRT tűnt el ez az erő?
 
Persze azonnal itt a válasz: mert az EMBER-ből „ember” lett. MÉLTATLAN. Mert VISSZAÉLT az erejével. És „átkot” hozott saját fejére.. Szerintem ez a „kizárás az Édenkertből”.. Innentől kell neki eszköz, fegyver a védelemhez – na meg az öléshez is.... Innentől megszűnt az EGYÜTT-működés, mert elindult a FÉL ELEM hulláma. Azaz a LE-uralás az URALÁS képessége helyett.
AKi fél, az „SZŰK LÁTÓKÖRŰ”, ezért szűklátókörű. Hatalomra tör, mert a hatalomban látja a biztonságát. Kompenzál.
Aki hatalomra tör, az NEM LÁT. Nem látja a másikat, csak a saját érdekeit. Neki a MÁS-SÍK problémája nem probléma, mert számára nem létező. Nincs kommunikáció, nincs HALLÁS, sem MEG-HALLÁS, hiába kér a másik, hiába SZÓL. A fülek süketek.
Gondoljunk csak a nagy terepjárókat vezetőkre... (Kicsi csóválnivaló - nagy autó, melyet lehet mutogatni... Persze, vannak kivételek, de a megfigyelés azért igazolja az állítást. A vezetési stílusról pedig nem is beszélve.. Nincs indexelés, letol az útról, vakmerő előzések.. stb..stb..)
 
A FÉL ELEM hozta létre azt a JÉGPÁNCÉLT, ami a szívek körül van, amibe nem csak magát zárta be az, aki létrehozta, hanem azt is, aki kivül rekedt ezen. Mint a Jégkirálynő c. mesében. Mindenre kihat ez a JÉG. Ahogy tegnap „Grönland” esetén szó is volt róla.
 
Az ELME olyan mint a BETON. Mint a JÉGPÁNCÉL. Áttörhetetlen. Legalábbis „LÁGY”- módszerekkel biztosan. Látom, tapasztalom. Nincs az a SZÍVBÉLI hatás, érv, jószó, magyarázat, sőt, TÉNYEK, amivel a „bebetonozódott” ELME-HITEK megtörhetők lennének. Ezeknek tényleg csak a CSÁKÁNY a megoldás: ami nem más, mint a sokk-hatás. De sokszor még az se....
Egyébként mindezzel semmi bajom nem lenne, ha az elmések CSAK MAGUK között lennének. Egymást oltogatnák, egymással küzdenének, minket meg kihagynának a bulijukból.
Szólunk nekik? Intünk? Figyelmeztetünk? Igen.
Elkövetünk mindent? Igen.
Hat? Nem...
Akkor miért is vagyunk velük összezárva???
Nos, ez az a megélés, az a határ, amikor azt mondja az ember: ide soha többet vissza nem térek!!
Pedig a Fény, a 3D, az anyag birodalma csodálatos, ha a SZER ELEM energiájával működik. A MAG-USI máguserővel.
Sajnos, pont ez a mágusi erő veszett el belőlünk...
 
De ennek a korszaknak lesz immár végre vége...A TŰR ELEM már nagyon lemerült...
Az égiek ma a BÖLCSESSÉGRE apellálnak, a KITARTÁSRA és a SZER ELEM energetikájához való HŰSÉGRE. Igen. Ez adja az ERŐT a felülemelkedésre – hisz minden észköz mutatja: csak a felszínen zajlik a „balhé”. A „Színpadon”. Az ÉLET viszont BENNÜNK pulzál... Csak nehéz néha a kettőt összhangba hozni.
 
Az ERŐT kell ébreszteni MAG-unkban. A MAG-erőt. Ami a miénk volt. Viszont ez tényleg csak adott TISZTASÁGI fokozaton indítható be a SZÍV-TUDATOSSÁG mértékéhez igazítva.
Nem könnyű... van dolog...
 
Mai angyalunk RAGUEL, aki a harmonikus kapcsolatok angyala is (hmmm.. kapcsolat..Hol? Magunkkal magunkban....aztán kint..), de ma az ISTENI REND üzenetével jött.. Mit jelent ez? Azt, hogy a HÁTTÉRBEN, a „színfalak mögött” minden okés.
OK-ÉS OKOZAT a HELYÉN van... Csak ki kell várni, hogy egy folyamat lecsengjen, mire minden résztvevő kivette belőle a neki szóló tanítást....
(11.11-kor: beszélnek a számok, üzenik, hogy az ERŐ BENNÜNK VAN!)