„VAGY AMIT AKARTOK”....

Bár azt írtam, nem is lenne szükség ma Rituáléra... azért mégis lehívtam.. Mert a szokás és a hatalma.. tehát legyen ..
 
A „Vízkeresztet” szándékosan hagytam le, hisz egyrészt már agyoncsépelt, másrészt eljutottunk oda, hogy nem az EGYHÁZ TÖRVÉNYEI szabályoznak minket, hanem a MAG-UNK ÉRZETEI.
Számomra akkor van karácsony és addig, ameddig az ÉN ÉRZETEIM úgy érzik, hogy MÉG IDEJE VAN.
Egyébként mindig meg szokott érkezni BENT az érzet: MOST jött el az idő.. Most van vége... És csak ekkor szedem le a karácsonyfát. Egyetlen egy alkalommal volt meg egészen Húsvétig, amikor a szüleim kertjében kivágták az ezüstfenyőt, amit én kaptam meg karácsonyfának. Annyira tartotta magát, hogy egyszerűen nem volt szívem lebontani és kidobni. Húsvétkor is már csak azért tettem meg, mert „ciki” volt ...
 
Egyszer „elsőszámú” vőmuram azt találta mondani: nálunk mindig karácsony van... Nos, ennél kedvesebb bókot nem is kaphattam volna. És igen: hangulatában minden családi összejövetel megadta a karácsony varázsát..
Egyébként pedig nagy baj az, amikor az ünnep szépségét kidobjuk az ELME okosságainak a befolyására. Jó, ha ÉRTJÜK, melyik ünnep mikor és miért érkezett el (ezt az „ÉJJELI ÜZENET” c. videoban el is mondom, hogy milyen összefüggés van az ÉJ-SZAKA, az ÉJ KIRÁLYNŐJE, a SKORPIÓ-BIKA tengely és a NAPFORDULÓ között) – de ez „CSAK” a tudás.
A LÉNYEG a megélésben, az ÉRZETEKBEN van.
Boldogok vagyunk? Szerelmetesek? Jól érezzük magunkat?
Jó együtt? Szép a karácsonyfa? Megéljük azokat a MÉLY-ségeket és MAG-asságokat, amivel az ünnep az elcsendesülés által „megkínál”?
Nos, ez mind-mind csak rajtunk múlik.
 
Annak is CSAK mi adunk erőt és teret, hogy MIKOR van VÍZ-szentelés és HÁZ-szentelés ideje.
Ha ELFOGADJUK, hogy MOST, és magunkra vesszük, hogy ezt MEG KELL tennünk és CSAK ÍGY tisztul meg a házunk – akkor ÍGY LESZ JÓ. De csakis annak, aki ezt „beveszi”. Ő BELEKÖTI magát és HOZZÁKÖTI magát egy rendszer ELVEIHEZ és ELŐÍRÁSAIHOZ.
Aki SZABAD, az akkor fogja „vízszentelni” a házát, amikor úgy ÉRZI, hogy szükség van rá. Amikor ÚGY ÉRZI, hogy valamiért „elszennyeződött”.
„TAVASZI SZÉL VIZET ÁRASZT”.... A tavaszi szél meghozza a bizsergést, a TISZTULÁS vágyát és meghozza a VIZET, ami elmossa a tél megragadt porát.
Aki a TERMÉSZETTEL együtt LÉLE-K-ZIK, mindig ÉRZÉKELI és zsigereiben ÉRZI, mikor minek JÖN EL AZ IDEJE.
 
Már beszéltünk róla, hogy ezt kozmikusan a HOLD hivatott megmutatni nekünk és aki ÉRZI a Holdat, tartja is magát a természet ritmusához.
A mai Rituálé előtti cikkek nagyon jól mutatják, hogy az ELME játszmái mindig BEZÁRNAK és mondhatni „körbeérnek”.
Elkezdi munkálkodását a TAGADÁSSAL (mindent, ami érzékelés), "majd ő megmutatja a tutit", keresi a BIZONYÍTÉKOKAT a teoriáira, aztán a bizonyítékok mentén szépen eljut oda, ahonnan a tagadással elindult: kénytelen belátni, hogy amit megtagadott, az áll minden létező és látható mögött... (erre megérkezett a háttérből a "megfelelő" rátüsszentés is )
Kinek kell ez az út?
Csakis annak, aki „elme-orientált”.
Mondhatni, az „ődóga” – majd felébred... Talán. Egyszer biztosan..
 
Én már csak jókat nevetek az újabb és újabb vírus-híreken: már tettenérhető, ahogy kezd a kör bezárulni. És beteljesedik minden, ami már az elején LÁTHATÓ VOLT. Annak, aki KÉP-es volt eddig is LÁTNI és KÉP-E van a mögöttes összefüggésekről, hisz „zsigereiben ÉRZI” a VALÓS-ÁG-ot és az IGAZ-s-ÁG-ot.
A vírus és minden variációja már TUDJA, hogy márciusban le fog járni, rá fog döbbenni, hogy a nyájimmunitás a szervezet saját immunrendszere révén érhető el a legegyszerűbben és a leghatékonyabban... Ha-HA-HA... és tényleg...
Ami hajmeresztő, az az emberi korlátoltság és ostobaság, ami még mindig elhiszi az oltásokról szóló cikkeket, akár egyik, akár másik oldalról. Döbbenetes az a mérhetetlen szűklátókörűség, amely hitelt ad a „NETEN TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓKNAK”, akár egyik, akár másik oldalról. Én csak fogom a fejem, mikor valaki azzal érvvel, hogy „fent vannak a neten dokumentumok”.... Aha... és vajon kik írták és honnan?
Eh... katasztrófa...
 
No, de a lényeg: „alakul a molekula”. Szépen megy minden a beteljesülése felé. Az „elmések” is belátják lassan, mekkora játszmának váltak a részeseivé. Mi meg elmondhatjuk, hogy „szótunk előre”!
A többi „játszma” is előttünk áll.
Mindenen végig megyünk, ami még az ÉBRESZTÉSHEZ kell.
De ezt kik hogyan fogják megélni?
Úgy, ahogyan a vírushisztit is: lesznek KÍVÜLÁLLÓK, akiket nem fog érinteni és lesznek „BENNFENTESEK”, akik nyakig benne lesznek. Mi a válaszvonal? Mi adja meg, hogy HOL lesz a „helyünk” e játszámban?
A SAJÁT TISZTASÁGUNK. Ami nem az ELME tisztasága, hanem az érzékelésé.
A SZER-TUDAT, a SZER ELEM rezgése alapján.
MERt EZ AZ, ami minden FÖLÉ EMEL. KI-emel és ÁT-emel.
 
A „Teremburán” még ma is a VÉNUSZ és a NEPTUN kapcsolata a meghatározó. Mondhatni „lánya” és „anyja”. A két NŐ-S-ÉG bolygó, mely a Hold mellett, az érzékeléssel leginkább összeköthető.
A NEPTUN „VIZES” bolygó, ő az EGY-s-ÉG-élmény megélésének a „felelőse”. Ő az ÉGI MANNA, az ÉGI NEKTÁR áramoltatója, mely ETET.
A Vénusz pedig az, aki ezt a nektárt TERMÉKENNYÉ változtatja...
A MEGTISZTULÁS energiái áramolnak a Térbe.
A JÖVŐ ÉRDEKÉBEN.
 
Ezt elsősorban ÉREZNI lehet...aztán akár meg is érteni – a folyamatok, történések tükrében.
Napunk kísérő angyala ma RAGUEL, aki a TISZTA KAPCSOLATOK angyalaként érkezett ma.
Hol kell elsősorban megtisztulnia a viszonyoknak? Bennünk. Magunkkal IS – és MÁSOKKAL IS. Hisz minden ÉLET, megélés BENNÜNK zajlik.
Letehető, elengedhető minden, ami már FÉK rajtunk.
LÁTHATÓVÁ válnak a VALÓDI hajtóerők, kiben mi dolgozik.
MOST mindenki TÜKRÖT TART MAGÁRÓL kifelé. Másnak.
„ÉN ILYEN VAGYOK”.
És ez jó. Mert itt az ideje, hogy MINDENRŐL és MINDENKIRŐL lehulljon a MASZK....