KUKUCS....

 
Ma megint megelőzték az élmények a Rituálét, így már nem is csodálkoztam, amikor az ÉSZ-közeim pontosan azt jelezték vissza, amit előtte már átéltem.
Mi is volt ez?
 
1. Megjelent egyik tanítványomnák a KATONATISZT lapja. Azaz? Tengelybeállás és indul a MUNKA.
 
2. Másik tanítványomnál keverés közben keresztbe fordult az „ÁLLANDÓSÁG”, azaz az ISTEN SZEME lapja. Kérdezi tőlem, van-e ennek jelentősége? Nanááá, hogy van!! Hisz, amikor keresztbe fordul egy lap, arra külön odafigyelünk. Tehát? Az ISTEN SZEME pontosan arra az „állandóságra” hívja fel a figyelmet, amiről az elmúlt videokban és rituálékban beszéltem: a változás és az állandóság összekapcsolódására és annak viszonyára. ÁLLANDÓSÁG VAN az ISTENI ÉRTÉK-és MÉRTÉKREND-ben, de most épp változás van ennek a helyreállításában. Az Állandóság a REND, a STABILITÁS, a sorsszerűség jelölője is, azaz „don’t fos, be happy” – a változás bennünk és értünk van.
 
3. Zsiborás Márti átküldte a mai versét – amit az oldalán már lehet olvasni – amiben EGYÉRTELMŰEN megjelenik az, hogy VÉGE A RÉGI MINTÁNAK. LezárulT egy kor-kör és már nem a régi berögzöttségek mentén kell gondolkodnunk.
Ránk már NEM A FÖLDI törvények hatnak, akik már ÁTHANGOLÓDTUNK, hanem az ÉGI és ISTENI. Ha e SZER-ben élünk és tesszünk a dolgunkat, egyetlen „hatalmi szerv” vagy szervezet sem fog bennünket LÁTNI. Mert MÁS SÍK-on működünk.
Itt vagyunk – mégsem vagyunk itt.
Ezt „ép ésszel” megint nem lehet felfogni: vagy ÉRZI valaki és akkor TUDJA is, na meg ÉLI IS – ha nem érzi, akkor meg nincs benne. Akkor ő még az „ó-kor-kör” mintájában van.
Ezt a történetet egy másik tanítványom reggeli „műsora” a munkáltatójával tökéletesen „le is játszotta”.
Szívében érzi, hogy nincs dolga már itt, de az elme meg azonnal bekapcsolt a HIÁNYTUDATTAL!
Tökéletes tükrét adta ez a „meccs” annak a játszmának, amiben VAGYUNK. Miképp működik a RÉGI MINTA az agyalás és a szorongás, a félelem által – és hogyan kell áthangolni magunkat a HIT HÍDJÁN ÁT az ÚJ MINTÁBA, a SZÍVBÉLI megérzések tudatosságába! Mert ha átlépünk, akkor azzonal működésbe lép a "MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL"
 
Az én észközeimben a „felsőbb világok üzenete” PONTOSAN erről szól: HALLGASS A SZÍVEDRE!! A SEJT ELEMEDRE... Halld meg a SÚGÁST... és ne a külvilág zajára figyelj.
Márti mondja: „az az érzésem, hogy január 12-ig minden nap megmutatja magát, hogy 13 után mi fog a tavasszal megtörténni...”.
Nos, a NAP és a PLÚTÓ pont 13-án lép „egymás aurájába”....
 
Megint az ominózus 13, a "Halál", a FORDULAT, és JÉZUS száma! Egészen biztosan el fognak indítani valamit...
 
Sokan fotózták az elmúlt napokban a napfelkeltét és a naplementét.
Tegnap a KÉK és IBOLYA színek a SZEMNEK IS MEGJELENTEK. Láthatóvá tették annak, aki a JELEN van, hogy „MI VAN”.
A mai napfelkelte BÍBOR színe pedig hozza azt a „lángot”, ami majd „munkába áll”....
Az is érdekes, hogy csak január 1-én volt utoljára olyan TISZTA AZ ÉG, hogy minden csillag élesen látszott, de leginkább a SZÍRIUSZ fénylő csillogása és vibrálása. Azóta minden este felhős, vagy olyan fátyolos az ég, hogy alig pislákolnak a csillagok.
Miért vajon?
 
Ahogy az „ÜZENET” videoban elmondám: NYÁRON és TÉLEN, az „Élet és Halál” tengelyén LÁTHATÓ a Szíriusz.
Nyáron, amikor a Nap előtt kel fel, akkor IRÁNYT MUTAT,
Télen, amikor közel kerül hozzá a Föld – megintcsak IRÁNYT MUTAT.
Ezért születhetett Jézus IS ebben az időszakban, hisz ez a „Halálból” való „Újjászületés”, a „FEL- KELÉS” időszaka. Az ÚJ SÍK-ra lépés...
Gondoljunk most bele. Ebben az évben mi hozott MARKÁNS fordulatot?
 
Augusztus 13-án a Szíriusz helikális felkelése!
 
De már előtte napon, 12-én „betolta a Térbe”, mint HÍRNÖKÉT azt a hatalmas szeretet-energiáját, amit Húsvétkor Jézus a „zöld csütörtökön” mutatott meg a tanítványainak....
13-án, PÉNTEKEN, ÁTFORDULVA, meghalva és feltámadva eljutott NAGYBOLDOGASSZONY ÖLÉBE, augusztus 15-ére, ami a CÉL és egyben az EREDET közös pontja. A KÖR KÖR-be érése...
13-án MINDEN MEGVÁLTOZOTT. ANNAK AKI ÉREZTE.
 
Mit üzent a Szíriusz ekkor?
NEM LÁTNI KELL, HANEM ÉREZNI.
 
Mit tanított Emanuel? „Úgy jövök el másodszorra, mint tolvaj, LÉGY ÉBER.” Aki ÉBER, az pedig nem feltétlenül a szemével lát, hanem ÉRZÉKEL! (10-01 van épp).
 
Januárban most mit hozott megint a Szíriusz?
 
Egy újabb kaput nyitott meg: LEZÁRULT az Ó-KOR-KÖR!
Konkrétan útjára indul a MÁS SÍK megvalósulása.
Lépésről lépésre.
Mit mondtam már jómagam is még 2020-ban? Ez a világ FEL FOG OSZLANI! Úgy, hogy még „nyoma sem marad”, mert nem maradhat, mert oly mértékben vált ALJA-ssá, hogy ez még egy zárt körben SEM torelálható.
 
A „Mindent változtass meg, amit lehet” programja elérte a végpontját azzal, hogy már az "ÁLLANDÓ" változtatását akarja megcélozni. Ez az ELME birodalmának a mérhetetlen GŐGJE.
Mint a mesében, mikor az öreg halász felesége már maga az isten akar lenni... Ekkor az aranyhal, elvágva a lehetőségeket a változtatásra, visszaállítja az EREDETET....ő pedig eltűnik...
Nos, beleértünk ebbe a fejezetbe.
 
Már nem futnak párhuzamosan a ZÁRÁS és a NYITÁS – már CSAK A NYITÁS útján haladunk, Minden nap egy új hullámmal, egy új feladattal, egy új megéléssel.
MÉG NEM LÁTHATJUK, hova jutunk. Még csak KUKUCSKÁLUNK, vajon mit láthatunk meg? Mert NINCS JÖVŐ KÉP.. se "jövőkép"..
A régi korkör múltjának és jelenének MÁR nincs jövője – az ÚJ KOR KÖRNEK pedig MÉG azért nincs, mert nem vagyunk TELJESEN BENNE!
AZ ÉRZET szintjén azonban MÁR IGEN! Mert az már bennünk van!! A hit ereje, a meg-és feloldódások rezgése.
A „Kívülállóság” biztonsága. A tudat, hogy "Az ISTEN SZEME RAJTUNK VAN".
És ez bizony ISTENI!!!
Remélem, sokan érzik!!
 
Napunk kísérő angyala JEREMIEL, aki megint a SZÁMVETÉS angyalaként érkezett.
Mert vessünk SZÁM-ot és akár mondjuk ki a SZÁ(M)-unkon keresztül: mi az amit NEM akarunk és mi az, amit IGEN.
De akkor maradjunk is ebben az I-GÉN-ben!
 
 
(Kép: épp ma érkezett, a saját unokámról....)