KI-SZABADULÁS

 

 Ma valahogy megint nehéz felfűzni a nap üzenetét egy szálra.. Olyan, mint amikor az ember varrni szeretne, de a cérna állandóan kicsúszik a tűből, újból és újra, minden öltés után...

Állandóan újra kell fűzni.

Ilyenkor nincs mit tenni: felállni és letetnni. Kerülni néhány kört, vagy mást csinálni és később visszatérve újra kezdeni.

Érdekes: ekkor már menni fog...

8.27-kor ültem a gép elé és 8.44-ig az érkezett kártyavetéseket nézegettem, amik természetesen teljes analógiát mutatnak az enyémmel., ÉRZEM is, hogy mi a közös üzenet, mégsem tudom ÉRTELMESEN összerakni...

Ráadásul a SZABADSÁGKÓRUS szól éppen a klasszik rádión, ami ugyancsak viszi az ÉRZÉSEKET és nem a koncentrációban támogat...Uff!!! Most esik le: hisz TELJESEN ÖSSZECSENG a mottóval! Áááá... hát nem ezt nevezik jelnek??!!..

Nem látod??

Akkor halldd!

És meg is van a fonal!!

Mi nem akart összeállni elsőre?

A BŐSÉG, a HŰSÉG és az UTAZÁS, a KIRÁLYNŐ, az ERŐ és a KULCS lapjai...Valamint az IKREK jele, a VÉNUSZ és a 11-es ház...

Amikor megvan a „fonal”, akkor természetesen már minden láthatóvá válik, teljesen EGY-ÉRTEL-műen.

Csak el kell jutni idáig

Tehát, MA a "SZABADULÁS" KAPUJÁHOZ érkeztünk!

Ez a "KAPU" most mint egy "Karmikus lehetőség" nyílik meg a számunkra, mert ha kilépünk egy KÖTELÉKből, egy szorongató, fojtogató helyzetből, egy beragadt állapotból, akkor FEL-LÉLEGZÜNK, akkor KÖNNYŰVÉ válunk. BŰ-nek, TÁG-nak érezzük magunkat, a levegőt is MÉLYEBBEN szívjuk be, mert KITÁGULTUNK.

A BŰ-ség pedig máris megadja az áramlással a BŐSÉG érzetét...

Aki az áramlásban van és marad, mindig mindenre megtalálja a megOLD-ást...

Már sokszor beszéltünk arról, hogy a 2020-as év meghozta a KAPCSOLATAINKBAN – de leginkább MAG-UNKKAL, magunkban – a KÖTŐFÉKEK, a kötőelemek lerakásának a lehetőségét. Hogyan?

A FELISMERÉSEK által. Ami ebben az évben egy "Feltámadással" folytatódott...

Ahogy tegnap szó volt róla, a FELISMERÉS meghozza a TUDÁST, a tudás révén pedig rádöbbenünk, milyen megtévesztő tanítások tartottak minket gúzsban, de csak azért, mert elhittük! Az a felismerés, hogy saját hozzájárulásunk nélkül MEG-MAG-ADÁS-unk nélkül nem történehett volna semmi meg, már önmagában egy hatalmas lépés a szabadulásunk felé. Ez az az ÉBREDÉS, mikor rájövünk arra: a megoldás KULCSA is a kezünkben van.

A KULCS lapja = titok felfedése.

A 11-es ház = a felszabadulás háza.

Az IKREK = kapu.

A KIRÁLYNŐ = az ISTENI BŐSÉG és a bennünk élő MAG-ERŐ jelölője. Azaz: aki a karmikus szálakat építette, az le is tudja vágni! Hisz MI MAG-unk vagyunk saját KIRÁLYNŐK! (9.01...telitalálat..)

Abban a pillanatban, amikor RÁÉBREDÜNK tenmagunk MI-NŐ-S-ÉG-ére, azaz ÉG-i, NŐ-i (táguló, alakuló, fejlődő, növekvő) mag-erejére, melyben „MI” vagyunk együtt, mert ez a közös ERE-DŐNK, azaz gyökerünk, ami az ERŐT adja – akkor szó szerint BŰSÉG szakad a nyakunkba. FEL-ÉL-ŐS-ÉG jár át minket, a felelősségtudat egészen más síkja....

Amint ráébredünk saját felelősségünkre, abban a pillanatban áramlani fognak hozzánk a meg-OLD-ások.

Először is megérezzük saját MAG-unk „méretét”, erejét, képességét. Azt fogjuk ÉSZ-re venni, hogy ESZ-ünkbe jutnak olyan ötletek, melyek eddig valahogy elsikkadtak.

Meglátjuk az UTAT a megoldások felé.

Felsorolhatatlan mennyi ilyen élethelyzet lehet. De minek. Ezt ÉREZNI KELL.

MA megtapasztalhajtuk, hogy akármit „kever” a külvilág, ha mi MÁS SÍKON gondolkodunk, FEL-ÉL-ŐS-ség tudatban és a MAG-ERŐ-nk használatával, akkor tényleg mindenre megkapjuk a lehető legjobb megoldásokat.

Kilépünk és továbblépünk..

De ehhez megint feltétel az ÉRZÉKELÉS képessége...

Nos, ma ebben támogat ZADKIEL.. az érzékelés és együttérzés angyala.

Ha jön valami „fura” érzet, akkor „engedjük be”, foglalkozzunk vele egy kicsit – és megjön hozzá a „Miért” és a „válasz” is!

Épp 9.11-et mutat az óra, ahogy most rápillantok, tehát megint megkaptuk a rábólintást..

Mi a 11? az ERŐ és a Felszabadulás...

Kép helyett pedig legyen a SZABADSÁGKÓRUS....

 

https://www.youtube.com/watch?v=vTtPhdV4TtE