ERŐ ÉS LENDÜLET

 
 
10.10-et mutat az óra, tehát a FORDULAT LENDÜLETE a számokban is megmutatkozik, kiegészítendő az összes észközöm üzenetét. Véletlen?
Már amennyire véletlenek vannak...
 
Ma újra megjelent a MEDVE lapja, de megjelent mellette a Remény és az Üzenet is, valamint az OROSZLÁN, a 9-es ház, és a NEPTUN.
A „Teremburán” a Szűz lábánál haladó HOLD kapcsolódik egy „mágusi” fényszöggel a Skorpió előtt haladó Marshoz – tehát valóban minden a LEZÁRÁSRÓL, a továbblépés LENDÜLETÉRŐL üzen a LÉLEK és az ÉRZÉKELÉS szintjén.
Mert CSAK ITT tudunk újabb megismerésekre SZERT tenni.
Akár álmainkban, akár az apró jelekben, megfigyeléseinkben.
 
MA egészen biztos befogunk egy olyan üzenetet, vagy akár többet is, az ÉSZ-LEL-és szintjén, ami a JÖVŐBE fog mutatni!
Ez vonatkozhat saját egyéni utunkra, de vonatkozhat általánosságban, a KÜL-VILÁG-ot illetően is (hmm..10-17-et mutat az óra, tehát megint itt a visszacsatolás a számok által!!)
Ha már álmok: én a hajnali utolsó álmomban egy összejövetelbe sodródtam bele egy ismerőssel (mint utólag kiderült, ő rendezte úgy, hogy ide sodródjunk), ahol rövid körbenézés után helyet foglaltam a padlón és vártam az előadásra. Egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy a saját nevemet hallom, hogy én tartsak előadást. Hirtelen se köpni, se nyelni nem tudtam, az kattogott a fejemben, hogy most aztán miről fogok beszélni a nagy hirtelenség közepette, mikor a beszélő megadta a felütést: a "jövő JÖVŐRŐL"
Hmm....gyorsan végig gondoltam, mit mondtam erről már eddig, mikor egyszercsak jött az érzet, hagyatkozzam a PILLANATRA, ahogy eddig is, mert úgyis megérkezik amiről beszélni kell...
Így hát nyugodt lélekkel bele is fogtam a mondandómba és elkezdtem ecsetelni a magyar nyelv zsenialitását hangsúlyozva, hogy mi is a „jövő JÖVŐ”, ami azért jövő, mert felénk jövő, és ettől lesz JÖVŐ.. - ami igazából adott már, csak nekünk kell BELEÉRNI... Mielőtt azonban bármi konkrétumra sor került volna - felébredtem.
 
Tehát? NINCS BELELÁTÁS!
Viszont mindig van PILLANATNYI ÉRZÉKELÉS.
 
Az utóbbi időben, igazából a NIBIRU tavaszi "belengése" óta minden MEGVÁLTOZOTT. Minden átalakult, kitolódott.
Eltűntek a TÁVLATOK, a korábbi jóslatok.
Ezzel szemben bejött a PILLANAT.
A JELENLÉT fontossága.
A jelenlét által a MAG-unkra ismerés. A MAG-unkra figyelés.
 
Régi „lózung” (mert az is), hogy „a pillanatban, a mostban teremted a jövődet”.
Namármost ez ÍGY NEM IGAZ.
Viszont IGAZ abból a szempontból, hogy a MINŐSÉGEDET, a VISZONYULÁSOD SZINTJÉT valóban a mostban alakítod - ami meghatározza a JÖVŐBELI viszonyulást IS!.
Mivel? A LÁTÁSMÓDDAL, a HOZZÁÁLLÁSSAL.
Az ÉRZÉKELŐSKÉPESSÉG finomításával.
Ugyanis egészen MÁSUTT lesz a fókusz, egészen MÁS dolgok kapnak elsődlegességet, ahogy finomul és élesedik a belső látás-hallás. Megváltozuk az ÉRTÉK-REND és a MÉRTÉK-REND a TUDATOSSÁG által (10.27... már megint..).
A tudatosság lesz az, ami KIEMEL és FELÜLEMEL egy adott szintről, FELEMEL egy másik síkba, egy MÁS-(S)ÍK-ra!
 
A távlatok eltűnéséről, a jóslás lehetetlenségéről már írtam többször is.
Meg lehet jósolni azt, ami KÖZVETLEN előttünk áll. És meg lehet jósolni az IRÁNYT, ami felé haladunk és azt, hogy annak mi lesz a MAGVA. De hogy abban az irányulásban nekünk mi lesz egyénileg a dolgunk, a feladatunk – nos AZT NEM LÁTHATJUK. Miért?
Mert a lejáró KOR-KÖR-nek már nincs távalata és aki benne marad, annak a jövőjét NEM LÁTHATJUK.
A „jövő JÖVŐ” ugyanakkor egészen MÁS SÍKON fog rezonálni, amihez nekünk még IGAZ-odnunk kell SZÍVVEL és LÉLEKKEL, azaz ÉRZÉKELÉSSEL. Tehát, a MOST rezgéséből hogyan is tudnánk elképzelni azt, amit NEM LEHET elképzelni, mert még MOST NYÍLNAK A CSATORNÁK HOZZÁ?!
 
Gondoljunk csak bele: 1 évvel ezelőtt, amikor a „járvány” útjára indult, milyen emberek voltunk BENT?
És milyenek vagyunk MOST?
Mekkora MÉLYSÉGEKET és MAGASSÁGOKAT jártunk be MAG-unkban ez alatt az 1 év alatt?...
Kint történt valami komoly változás ezalatt?
Igazából semmi. „Variáció egy témára” - viccesen szólva, a „fing fűrészelése”...
Tehát?
KINT éljük az életet??
NEM!
Csak és kizárólag bent, MAG-unkban, MAG-unkból fakadóan, a MAG-erőnk erejét felhasználva , a MAG-unkkal hozott TÁLENTUMAINK értékesítése érdekében.
Az átalakulásban KI-MAG-aslottunka régi környezetből, levágtuk a KÖTEL-ÉK-einket, meg-SZABAD-ultunk minden le-HÚZÓ-erőtől, minőségtől, kapcsolattól...
Megéltük?
Meg...
 
Nos, ezekre gondoljunk, ezeket a tényeket tartsuk továbbra is szem előtt – és meg fogjuk látni: újabb és újabb impulzusokat, üzeneteket kapunk. melyek egyre közelebb hozzák nekünk a „jövő JÖVŐT”...
 
Ma két angyal szállt a körünkben:
METATRON, aki TÁPLÁLJA bennünk az „érlelődő és fejlődő jövőbeli gyermeket”, aki igazából mi magunk vagyunk, csak már egészen MÁS-OK-ból eredően (erre most rátüsszentettem);
valamint JEREMIEL, aki a SZÁM-VETÉS üzenetét hozza.
 
Tökéletes páros: számot vetni és lezárni – egyidőben az új életet táplálva tovább haladni...
„A kis Jézus megszületett, örvendjünk,
elküldötte ő szent fiát Istenünk..”
 
(közzétéve: 11-10-kor..)