TISZTASÁG ÉS ÉRZÉKELÉS

 
 
Tulajdonképpen egybe is foghatnám a mottót, „Tiszta érzékelés” címszó alatt - pláne, hogy 10.22-kor ülök neki az írásnak.
De mégsem véletlen a szétválasztás.
Az érzékelés maga önmagában is feltételez egy bizonyos tisztaságot – de a "TISZTASÁG" mégis több.
Ahogy "ember" és "EMBER" között is nagy a különbség.
Gondoljunk bele: mennyi olyan „spiri” embert ismerünk, aki MESSZE VAN az "M-BER-től" (na, erre most 2x rá is tüsszentettem...)
Akinek vannak érzékelései, meg vegán is ráadásul – mégis, az emberi MINŐSÉGE, de leginkább a TISZTASÁGA nem kevés kívánnivalót hagy maga után! Igaz? Ajjajjj.. de mennyire...
 
2020 óta egyre TÖBBET látunk „lemeztelenedni”, ami nagyon jó, mert a TISZTULÁS idejét éljük. Ennek hulláma már 2019-ben elkezdődött, de az igazi leválásokat, kapcsolati és karmikus tisztulásokat a 2020 hozta mozgásba. Lekerültek a LÁTSZATOK ÁLARCAI.
Láttuk?
Láttuk...
 
De sokan nem veszik az adást. "Nem ISMERNEK MAG"-ukra...
Ha nem ismernek magukra, addig kapják az élethelyzeteket a "lemeztelenedéshez", amíg "nem kapnak ÉSZ-hez".
Az „Isten nem kicseszésre játszik”, mint tudjuk - ha "helyzetbe kerülünk", az mindig ÉRTÜNK VAN!. Csak kérdés: érzékeljük-e??
 
Szóval: ÉRZÉKELÉS és TISZTASÁG.
 
Nem tudom, ki hogyan van vele, ez természetesen megint nyitottság és tudatszint (pontosabban tudat-TÁGASSÁG) függvénye, de az utóbbi pár napban mintha történt volna egy „elbillenés” az IDŐT és a TERET illetően.
Nekem 23-val „élesedett be”, mikor a Rituáléban leírtam a 9.22-t és utólag láttam, hogy a kommentelők már KORÁBBAN elolvasták.... Pedig TUDOM, hogy 9.22-t mutatott a gépem!
Még aznap, a tűzhely előtt, a konyhában, takarítás után, már estefelé, találtam egy tollpihét....
TEgnap délután pedig két élményem is volt, amikor MÁST LÁTTAM mint amit MÁSOK!
Az egyik az volt, hogy majdnem kihajtottam egy autó elé, amit NEM LÁTTAM, mert NEkem NEM VOLT OTT! Még szerencse, hogy dudált és a többiek a kocsiban is rám kiáltottak...

A másik: a karácsonyi vacsora közben ránéztem a karomra és látom, hogy nincs rajta az óra. Hmm.. pedig emlékeztem, hogy feltettem. Vagy csak akartam?? Megtapogattam: nem volt ott az óra...Majd este, hazafelé a kocsiban, eszembe jutott az óra: ránéztem a karomra és mondanom se kell, OTT VOLT az óra...

Éjjeli álmomból pedig egy érdekes jelenet maradt meg, ami teljesen passzol a fentiekhez: társaságban voltam, a helyzetre nem emlékszem, csak arra, hogy én a távolba merengtem és egyszercsak LÁTTAM, hogy a horizonton FELHÚZNAK EGY VETÍTŐVÁSZNAT!
Nagy épületekkel, városképpel és még nem tudom mi mindennel rajta. Azt tudom, az alapszíne KÉK volt... Az előtérben, tőlem balra, egy folyami csatornán, pedig megjelent hirtelen egy hadihajó, amelynek a kéményei piros csíkot kaptak. Felkiáltottam, hogy „gyerekek!!! Nézzétek!! Itt a bizonyíték, hogy semmi nem az aminek látszik!! VETÍTENEK nekünk!! Amit LÁTUNK, az nem valós!!”
Persze, a körülöttem lévők NEM LÁTTÁK azt a pillanatot, amikor a vásznat felhúzták - így hiába mutogattam nekik a látványt, hogy az nem valódi!!

Ma reggel aztán folytatódtak a furcsaságok, már "élőben": a csendben üldögélve, egyszercsak elhalványult az egyik villany és az ELEMES mozgásérzékelő pisszentett egyet, mintha elment volna valaki előtte...Mondanom se kell, hogy SENKI nem volt rajtam kívül a szobában...
Nem sokkal később, egyik pillanatról a másikra elment az áram... Túlfeszültség lökete?
Ki tudja... Egy tény: SEMMI olyan túlterhelés nem történt, ami ne lenne a hétköznapok része..
Természetesen ezeket a jelenségeket a fizika síkján meg lehet magyarázni és akár félvállról odavágni: "sima eleketromos túlterhelés, nem kell mindenbe beleképzelni valamit".
Aha.
De amikor már MEGÉLTE az ember, hogy TENMAGA HATÁSSAL van az elektromosságra és tudva tudja, hogy minden jelenségnek OKA van - akkor TISZTÁBAN van vele: a fizikai okságnak mindig van egy FELSŐBB OK-sága...

OK-OKOZAT összefüggését ki milyen szinten érzékeli, mindig az egyéni "beállítottság", azaz tudatszint függbénye.
Aki többet érzékel a világból, az anyagelvű, rációt követők között mindig nevetség tárgyává válik. Ez már régi dolog.
Ha már karácsony van, gondoljunk csak Jézusra.
Mennyiszer eszembe jut magamnak is a hallgatása a bírái előtt: ugyan mit mondott volna a csökött agyú és beszűkült gondolkodású bíráinak, akiknek tényleg „halvány lila gőze” SEM volt arról, hogy MIT TANÍTOTT VALÓJÁBAN!
De ugyanez a helyzet áll fel akkor is, amikor valakit megrágalmaznak. Gondoljunk a boszorkányperekre.
Azok az őrületes vádak és a vádakat „megspékelő” kínzások, az „igazság” kicsikarása érdekében ma IS MEGÁLLNÁK a helyüket, a „szájmaszkosok” szellemi szintjén.

Változott az „ember” valamit is a sok-sok évezred során, amit a „TÖRT-ÉN”, az „Y” minősége uralt? Pedig megkapta a „Mindent változtass meg, amit LEHET” lehetőségét!!
És mégsem tud élni e lehetőségével...

A minap kérdezte tőlem valaki, hogy nekem mi a véleményem az „indigó”, meg a „kristálygyerekek” kategoriáiról? Mondtam, hogy alapból hülyeségnek tartom az összes ilyen besorolást, mert mindegyik a JELENKOR TUDATSZINTJÉBŐL indul ki!
Egyébként pedig milyen alapból tesszük fel egyáltalán ezeket a kategorizáló kijelentéseket???
A mi képességeink alapján???
Senki nem gondol arra, hogy talán nem a "kristálygyerekek" a "nemnormálisak" - hanem épp hogy mi!!! Akik MÁR nem tudják, mert elfelejtették mindazt, amit ezek a gyerekek magukkal hoznak, mégpedig azért, hogy ÉBRESSZENEK és EMLÉKEZTESSENEK minket!!
Mire?
Arra, hogy sokkal TÖBBEK vagyunk annál, mint amilyen szinten élünk!
De ennek felismerése nem történhet meg másutt, mint AHOL ÉLÜNK: TEN-MAG-unkban!!!
MINÉL TISZTÁBBAK vagyunk BENT – annál több receptor fog megnyílni "kifelé".
Egyre beljebb kerülünk magunkba, magunkhoz - és ezzel egyidőben egyre tágabban látjuk a világot és annak működését.

A tágulás folyamata több lépcsős. Aki megáll valahol félúton, bizony benne ragadhat abban a SZÜRKE TUDATFELHŐBEN, ami a Földet körülveszi. Ami NEM TISZTA!!
De csak AZ RAGAD MEG ITT – aki MAGA SEM TISZTA!!
Ez a tartomány az EMBEREK gondolatfelhőjéből és a tudatosan belepumpált képekből áll.
A mostani világ a "kvantumelmélet" világa, ami az ELME TUDATOS PROGRAMOZÁSÁRÓL szól.
Ha elmével, programozással, energiával, "hullámgenetikával" változtatható a VÍZ, és a VÉR szerkezete (gondoljunk csak a ZENÉKRE), akkor MINDEN VÁLTOZTATHATÓ!!

De CSAK EGY HATÁRIG!! Ami az orioni mechanizmus lényege.
 
Ezért NEM KELL FÉLNI – mert ha TISZTÁK VAGYUNK, akkor a tudatunk „TÚLREZEG” és „TÚLMUTAT” ezen a felhőn, és egészen MÁS TARTOMÁNYOKBÓL „vesszük az adást”.
Aki TISZTA, annak a szándékai is TISZTÁK.
Az MINDENBEN meglátja a JÓT, amit mások nem.

Nem véletlen ezek után, hogy ma épp MIHÁLY az, aki erre a szándékra emlékeztet minket – mert Ő SEM AZ, aminek LÁTTATJÁK!! (Ha valakinek ez most új lenne, keressen vissza a Mihály-napi Rituáléhoz...)
Karácsony szent napján EMLÉKEZZÜNK hát arra, amiért Jézus a VILÁGRA és született: ezt a dimenziót IS LEHET TISZTÁN MŰKÖDTETNI.
De csak akkor, ha az ÉN, a MAG, tiszta úton marad.

Mert „ÉN” VAGY-OK az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET.
A MAG-ból CSÍ-RÁ-zik ki az ÚT, a MAG-ban rejlik az IGAZSÁG és az ÉLET IS...
(10.55-kor befejezve.. tehát? MEGINT JEL-en vagyunk a JEL-enben a JEL-eknek...)