MEDVE”

 
 
Ma a „MEDVE” lapja érkezett elsőnek a Lenormand kártyákból, melynek száma ráadásul 15.
Mi a 15? A BENNÜNK lévő MAG-erő, ami nem más, mint a saját MÁGUSI képességünk, amit ha kihozunk magunkból, azaz ha mozgásba hozzuk, GYÜMÖLCSŐT érleltünk, termékennyé válunk.
A termékenység bolygója pedig a Vénusz, száma a 6....
Az asztrokockáim a Mars jelét, a 4-es házat és a Skorpió csillagzatát küldték – tehát már másodszorra jelenik meg a Medve mellett az ERŐ és az OTTHON...Az EREDET. A gyökér, az "őserő".
A többi észközben is megjelent a stabilitás, a kiszámíthatóság, valamint az, hogy az érzékelés képessége bizony koncentráció hiányában szétfolyhat...
Tehát ÉRZÉKELNI a JELEKET, azokat felfogni és ÉRTELMEZNI - csakis folyamatos jelenlét által lehet.
Állandó koncentrációval. De ez egyáltalán nem megterhelő, mivel egy idő után úgyis automatikusan működik...
 
Az észközeim ma teljes összhangban állnak a „Terembura” konstellációjával, mégpedig a VÉNUSZ és a PLÚTÓ ISMÉTELT együttállásával.
Ez az együttállás december 11-től „lépett életbe”, de igazából 12-én mutatta meg magát a Térben.
Érdemes a 12-i és a 13-i Rituálékat újra átolvasni...
A Vénusz randevúja a Plútóval meghatározza az egész decembert és még a januárt is, mivel dupláz, a megfordulása okán.
 
Mit jelképez a Vénusz és a Plútó együttállása? Mit pulzál a Plútó „kintről” a Vénusznak, a NŐ-nek?
A MAGERŐ újjáéledését. Annak a magerőnek, mely minden NŐ sajátja itt a Földi létben, hisz a NŐ a NŐ-vekedés alfája és omegája. Ő „TARTJA” a magot, mely egy „hozzáadott érték” által NŐ-vekedésnek indul és a NŐ-n keresztül érkezik a Fény világába....
 
Mint tudjuk, egy oly világkorszak végéhez értünk, mely a NŐ-t letaszította EREDETI ISTENMINŐSÉGÉBŐL, hogy helyére tegye a BELŐLE EREDŐ és belőle táplálkozó hymséget, kibillentve a KETTŐS-ÉG együttműködésének kiegyenlített és harmonikus egyensúlyát.
Ez a hymség, kidolgozva a maga eszmerendszerét, úgy forgatta át a SZER RENDJÉT, hogy RENDSZERT csinált abból, hogy a NŐ a FÉRFIÉRT ÉL!! (Ezt épp tegnap hallgattam a Varázsfuvolában - amiről ugye tudjuk, hogy "beavató" opera, de azt is illik tudni, hogy eredetileg az ÉJ királynője testesítette meg a "felső" TISZTA minőséget, nem Sarastro és később írták át "az elvárásoknak megfelelően". Az eredeti, első szövegkönyvet ugyanis átírták.
Mert átiratták...)
 
Tehát, a Plútó, a Vénusz mögé állva, megadja azt a „robbantó magerőt”, ami elindítja a „Rendszer” felbomlását a SZER RENDJÉNEK a helyreálíltása érdekében. Világszinten...
Érdekes, hogy a mindennapokban nem sikerült soha teljességgel a SZER RENDJÉT kiforgatni, mert a társadalom legkisebb egységében, a családban, csak akkor van REND, ha a NŐ a "Magerő".
Ahol az ANYA a MŰKÖDTETŐ – a férfi, az apa pedig VÉGREHAJTÓ. Ha kidől az anya – borul minden. Ha nincs MAGERŐ – nincs NŐ-vekedés. Nincs kiterjedés, nincs haladás.
A csillagos égen az Oroszlán FELETT van a Kismedve és ő felette a NAGYMEDVE, aki „szemmel tarjta a Kismedvét”. Tehát a MEDVE már a FELSŐBB VILÁGOK ERŐMINŐSÉGÉT mutatja.
Eszerint "uralja" az Oroszlánt is...A MAGASABB világok felé az ÚT csakis a REGULUSON keresztül vezet ki, meghatározott, "regulált", "szabályos" szívbéli működés által.
Mi ez a szívbéli működés? A "Szeren JÁRÁS", A SZER ÉN-ség...
És nem az alázat...
 
Mit társítunk a Medvéhez? Mindig az ANYAI ŐSERŐT.
Ez az őserő „REGULÁZZA” az Oroszlán szívét – a SZERETET, a SZER RENDJE SZERINT.
Egy családban mi a rend? Az, amit az ANYA MEGHATÁROZ - amihez aztán mindenki tartja magát.
Csak a mai világ szerint igaz, hogy a férfi a családfő. NEM. Az ANYA a CSALÁD-FŐ – a férfi pedig a FENNTARTÓ.
A szerepek teljesen megfordultak – de természetesen csakis a látszat szintjén, hisz lehet a férfi a „fő” ha akar - de a "főt" mindig a nyak mozgatja....
A mai nap tehát az ANYAI ŐSERŐRŐL üzen.
Arról, ami mindig ÖSSZETART.
 
Összetartja a családot, képessé teszi a nőt egy magzat kihordására, a vele való ÖSSZETARTOZÁS kiépítésére, majd a világra hozatalára. Nem kis "pálya" és munka...
Már elmondtam néhány videoban: érdemes elmenni egy szülészetre. Ott érezhető aztán igazán a VILÁGOT MOZGATÓ ERŐ RENDJE. Ott még a legnagyobb szájú férfiember is elcsendesül.
Ott ÁHÍITAT van. Az ÉLET áhítata. Ott TISZTASÁG van, az ÉLET tisztasága. Ott TISZTELET van – amit csak néhány fásult nővér tud megfricskázni. Ott euforia van – az ÉLET euforiája.
Ma, Szenteste napján, egy ÉLET jött a világra, egy NŐ-n, egy ANYÁN keresztül.
Egy olyan ÉLET érkezett egy olyan ANYA által, aki MINDENT megváltoztatott.
 
NEM MEGVÁLTOTT – csak megváltoztatott.
Hol? Bennünk.
Utat mutatni érkezett: hogy az „ÉN” az út, az ÉN az igazság és az ÉN az élet.
Ez vonatkozik minden ÉN-re, tehát a MINDENRE.
Minden Én- Ki-re...
Mindenkire..
 
De az ANA ereje nélkül, ő sem lett volna képes a földi útját bejárni....
Hisz Ő és az ANA EGY(ek)...
Ugye értjük?
Ugye érezzük?
 
Ma RAGUEL társul mellénk, az ÉRZÉKELÉS angyala....
Tehát, ha kiesnénk a koncentrálásból, akkor ő tud a segítségünkre lenni....