KÉT VILÁG HATÁRÁN

 
 
Ma nagyon nehezen találtam mottót, aztán egyszercsak bevillant ez a gondolat – mert ugye „kérj és megadatik”...
Igen ám, de nagyon nem mindegy, hogy mit és hogyan kérünk!
 
Nem tudom, ki mennyire figyelte meg, de a KIJELENTÉSEINK mostanában NAGYON HAMAR „TESTET ÖLTENEK”! (és most erre egy nagyot rá is tüsszentettem!)
Anyám mondta ki tegnap hangosan: „mindig attól féltem, hogy meghülyülök, és tessék, bekövetkezett!” Egyébként semmi dráma nem történt, ami ne esne meg egy átlagemberrel is akár minden nap, hogy pl elfelejti mit hova tett, vagy elindul valamiért és félúton megáll, hogy miért is indult neki. De, ha valaki állandóan azt „mantrázza”, hogy „rettegek attól, hogy elmegy az eszem” – be is vonzza magának az eredményt. MEGTESTESÍTI A FÉLELME TÁRGYÁT.
Természetesen semmi újat nem mondtam most, csak egy dolog változott: a beteljesülés GYORSASÁGA!
 
A jelen idő arról szól és üzen (hmmm... 9.22-kor épp), hogy nagyon figyeljünk a „MÖGÖTTES” tartományra. A működése, a „jelenléte” nagyon markáns.
A JELENBEN mindenki az ITT ÉS MOST hangoltsága szerint alakítja tenmaga jövőjét.
Ez a kijelentésem, annak függvényében, miszerint nincs teremtés, meglehetősen ellentmondásosan hangozhat.
De nézzük: tényleg van ellentmondás?
 
A két világ határán és átfedésében, amiben már javában benne vagyunk, mindazok, akik JELEN VANNAK, ők ÉRZÉKELIK és ÉRZIK, mennyire fontos a tiszta szándék (erre most a háttérből érkezett egy rátüsszentés), valamint azt is ÉRZIK magukban, hogy mi az, amire VÁGYNAK a jövőben...
Még ha halványan is.
De mire tud vágyni az ember? Csak ARRA, amivel DOLGA VAN! Ami MÁR MEGVAN – csak a kettőnek, a két oldalnak össze kell érnie, mikor Idő és Tér EGY-be ér...
Például: egy ismerős családban 3 fiúgyerek után nagyon vágyik az apa egy leányra. Az anya is érzi, hogy kellene egy „ellensúly”, de a terheket és feladatokat, és az anyagiakat illetően, sok a kétsége.
Húzatott velem kártyát, ami egyértelműen jelezte, „itt lebeg már egy KISLÁNY”, aki készülődik...
A hír kicsit lesokkolta az anyukát, az első reakció az elutasítás volt – aztán bevallotta, tulajdonképp már ő is érzi egy ideje, sőt, látta is ezt a kislányt...
A minap rám írt, hogy hirtelen bevillant neki, mi van akkor, hogy ha az érzései netán illúziókba ringatját és megint fiú lesz az érkező valaki? Akkor bedobja a kulcsot.... Mindemellett őt is elküldték fizetés nélkülire a munkahelyéről, mert nem hajlandó oltatni, a párja ugyanakkor meg kapott egy nagyobb projektet, ami jól hoz a konyhára, legalábbis egy darabig....
Láthatók az összefüggések? Miként terel és rendezi a FELSŐBB ÉN az utunkat a KÜLDETÉSÜNK irányába?
 
Nos, ez kis történet is jól tükrözi mindazt, ami oly JELLEMZŐ mostanság: HALLGASSUNK a BELSŐ HANGRA és közben figyeljük a JELEKET. TARTSUK MEG A HITET, azt az ANA-HIDAT, ami átvezet a jövő minőségbe.
 
A másik: egyre fontosabbá válik, hogy LÁSSUNK a DOLGOK MÖGÉ! Ne hagyjuk magunkat a látszat, a felszín által vezetni és megtéveszteni.
A mai hírekben például szó volt a belga vírus-és oltáshelyzetről.
10 mondatból 9 és fél arról szólt, hogy tombol az omikron, hogy a delta már kiveszőben, meg hogy mennyien oltottak már, stb...stb... Majd az utolsó félmondatban, azt is elharapva, elhangzik: BELGIUMBAN A LEGNAGYOBB AZ ELLENÁLLÁS! Hupszi...
Tapintható a MANIPULÁCIÓ!!
 
Aztán: az európai bíróság készül eltörölni az „összeférhetetlenség” fogalmát. Azaz, az ÉRDEKKAPCSOLAT immár legálissá tehető. Tapintható itt is az a manipuláció, mely elvisz a teljes nihill, a teljes erkölcsi szétesés felé, ami az emberekben a közöny, a tehetetlenségből való feladás és megadás érzetét és magatartását hivatott kiváltani.
Az egész „felszíni világ” halad a legmélyebb TISZTÁTALANSÁG felé.
Ami a "zárás" kiváltója lészen....
 
Ugyanakkor mit van a „határon túl”?
Folyamatosan érkezik a VÉG és KEZDET kettősségéről az üzenet.
Mindig megjelenik a „Szerelmes férfi”, a támogató-segítő-gyógyító” energia. A KÍGYÓ-GYÚLÁS kígyóenergiája....Amiben BENNE REZGÜNK. Legalábbis az, akinek „be van állítva az antennája”.
Nos, PONT EZÉRT valósul meg minden olyan gyorsan.
Mindenkinek az, amit kíván a maga szintjén.
 
Miért most e gyorsaság?
Azért, hogy ÉREZZÜK, ÉRZÉKELJÜK A FELELŐSSÉG TUDATÁT.
Hogy MINDEN gondolatunkért FELELŐSEK vagyunk, hisz a „MINDEN” nem más, mint az „összes ÉN gyülekezete”, akiknek a „szellemi felhője”, pontosabban a FELSŐBB ÉN-jének a szellemi felhője, itt van körülöttünk, felettünk, ami mindig ÜZEN, az EGY-és MÁS-on keresztül, hol szóban, hol tettekben, hol az „ÉSZ-KÖZÖK” által.
 
Ezt a „szellemi felhőt” a LÉLEK-ZÉSSEL tudjuk magunkba szívni – ezért mai segítő angyalunk, RAFAEL, a tiszta légzés, a tiszta LÉLEK, a tiszta LEVEGŐ fontosságára hívja fel a figyelmünket...
Jó ropogós, „vírusölő” hideg van kint: szippantsunk nagyokat, töltsük fel a tüdőnket, a „Kommunikációs” csatornáinkat tisztasággal és meglátjuk, egyből jobban érezzük majd magunkat!
VÍRUSMENTESNEK – minden szinten és minden téren