REJTÉLYEK ÉS TUDÁSOK

 
 
Ma megint olyan napnak nézünk elébe, mikor úgy érezhetjük, nem látunk a dolgok mögé – majd hirtelen egy hatalmas AHA-élmény cikázhat át rajtunk és máris EGY-ben látunk mindent!
Nekem ez az élmény már tegnap este lejött, olyan hévvel, hogy ki is kellett mennem sétálni utána és lehűteni magam a friss levegőn. De egyik tanítványom is írta, hogy miután meghallgatta a mondandómat, teljesen áthevült és neki is ki kellett nyitnia az ablakot...
 
Szerintem ezt az érzést sokan ismerik, akiknek volt már homlokracsapós aha-élményük, amikor összeállt bennük egy „képlet”, ami „képletesen” szólva is egy kész KÉP lett ...
Az ilyen felismerések TÉNY-LÉG-iesen HŐT generálnak, mivel feltöltenek, energetizálnak.
Jómagam rendszeresen megélem ezt a tanítások során, mert szinten minden alkalommal jön valami plusz. Ez a „tanítva tanulni”, ami doppingol, ami elfeledteti a fizikai éhséget, mert mindig annyi energiát ad, hogy nincs szükség melléje „földelésre”. Ilyenkor érti meg az ember, milyen az „energiával” táplálkozás – de azt is, hogy ehhez az „életmódhoz” egészen MÁS tudat-és lelkiállapot, magyarul REZGÉSSZINT járNA. Nagy tévút és veszélyes is, amikor valaki testi emberként akar az itt és mostban így élni – mert az a rezgésszint, amiben ez megvalósítható, a jelenben még nem élhető tartósan.
 
Majd lesz. Majd eljön ennek is az ideje – de addig nekünk MAG-unknak kell bent FOLYAMATOSAN hangolódni, a TESTET tisztán tartani. Ami NEM CSAK az étkezés, hogy vega vagy nem, meg testmozgás, hogy jóga vagy nem, kígyótánc vagy nem, meg meditálás vagy nem – hanem annyit jelent, hogy a SZELLEM ÉS LÉLEK EGYSÉGÉRE, annak tisztaságára MINDEN PILLANATBAN ODAFIGYELÜNK. Azaz, minden pillanatban JELEN vagyunk. Minden pillanatban ÉRZÉKELÜNK.
BENT is, meg KINT is. Pontosabban BENT – a KINT hatására.
Elsőre komoly kihívásnak tűnhet – de nem lehetetlen.
 
Egy AHA-élmény mindig „csettintésre” érkezik. Egy felismerés mindig a pillanat tört része alatt jár át minket. Amikor megérezzük, milyen a MINDENBEN lenni. Ha EZT egyszer is sikerült „megcsípni” – onnantól SOHA nem tudnak minket megvezetni földi okoskodással, agyalással, tudással.
Akinek volt haldokló a családjában, végig követhetette az elmenetel fázisait, nagyon jól tudja, hogy a végén mennyit ér bármilyen földi tudás. A Nosso Lar c. film is tökéletesen visszaadja mindezt, amikor a doki földi tudással akar „odaát” gyógyítani. Vicces... Ugyanakkor mennyire IGAZ!!!
Arról meg nem is beszélve, hogy az a technika, ami „odaát” működik, az ITT IS MŰKÖDIK – ha megvan hozzá a megfelelő hangoltságú és látó gyógyító. Mondhatni, ez ennyire egyszerű.
Tehát, az út végén mindenki RÁ-ÉBRED arra, hogy mi IGAZÁN a fontos. Milyen TUDÁS lényeges.
Vagy lett volna.... Átgondoltuk egyszer is eddigi életünk során, hogy mennyire hajkurásszuk az utazásokat, a látnivalókat, járjuk az egyetemeket, gyűjtjük a diplomákat, rengeteg időt és energiát beletéve – aztán mire megyünk velük? Hogy mi válik IGAZÁN fontossá az életünk végére??
Arra rájönni, hogy mivel töltöttünk rengeteg időt – sokkoló tud lenni a végén.
Amikor kicsit is „más” állapotba kerülünk, mindig felismerjük, hogy MIBEN van a valódi ÉRTÉK.
A lényeg NEM A FÖLDI látásban van, abban, hogy mi van KÖRÜLÖTTÜNK - hanem abban, amit BENT, MAGUNKBAN megélünk.
 
A lényeg az ÖRÖMLÉT, mert ha örömben élnénk mindig és mindenkor, akkor nem tennénk mást, mint az ISTEN MINŐSÉGÉT ÉLNÉNK itt a Földön, azt a minőséget, ami mindent, a MIND ÉN-t valójában működteti. Amiért ITT VAGYUNK!
Ezt a minőséget minden KISBABA ÉRZÉKELTETI a szülőkkel – és minden haldokló átéli az útja végén. Az egyik JÖN, a másik MEGY, de ugyanabban a fázisban érzékelnek.
A kisbabát sem érdekli, hogy kócos vagyok vagy ápolt, ünneplőruhában vagyok, vagy mackóban – ő a SZEMBE NÉZ. Ő a LELKET LÁTJA.
Egy haldoklónál ugyanígy van. Már ő is ÚJRA A LELEKET látja és már újra tudja, hol és miben van a LÉNYEG.
 
A lényeg, ami nem más mint lényünk ÉG-i része, az ISTEN-GÉN, az IGEN, az I-GÉN, mindenkinek MAG-jában van. Mert NEM LEHET MÁSKÉPP. Egy különböztet meg minket: van aki erre EMLÉKSZIK, van aki nem. Az élet célja az ELME labirintusából való kikerülés az ÉRZÉKELÉSEK által. A labirintusnak nem kell feltétlenül megkeresni a kijáratát – abból KI IS LEHET UGRANI! Mégpedig FELFELÉ!
 
Aki bármilyen „nevesített” csatornákon keresztül kap tanításokat, mint „ashtar kapitány” vagy akár „Jézus” vagy „Melkizedek” és hasonlók, az ugyanúgy a labirintus foglya, mint bárki más.
Egy CSATORNA CSAKIS CSATORNA, mert még mindig KÜLSŐ FORRÁSBÓL TÁPLÁLKOZIK!!!
Ezért egy „csatorna” soha nem fogja ÉLNI, amit csatornáz, mert NEM MAGJÁBÓL EREDŐ! A lehetősége megvan - de az ő esetében sem működik másképp, mint bárki másnál: dekódolja az információ hatására tenmagát vagy nem. Nyitja-e a szívét vagy nem. Éli-e a kapott tudást, vagy nem...
Ha NEM ÉLI – már nem is hiteles.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy AMIT csatornáz, az ne lenne hasznos, mert az információ mindig ÉBRESZTŐ. De minden információ csak akkor válik ÉLŐVÉ, ha mi MAGUNKBAN azzá tesszük.
Értjük? Érezzük?
 
Pontosan ebben van egyébként az egész vírus-és oltáshiszti hihetetlen nagy ÁTVERÉSE!!
 
A felismerések néha ki tudnak billenteni a „biztonsági zónánkból”. De ez nem baj.
Alapvetően MINDIG BIZTONSÁGBAN vagyunk, mert az ISTEN-tudat maga a BIZ-TON-s-ÁG. A szelídség, a nyugalom, a REND, a béke ÉRZETE és TUDATA.
Ha kibillennénk, akkor ma MIHÁLY áll a rendelkezésünkre, aki a maga erejével, nyugalmával ugyancsak a saját belső nyugalmunkat tudja megtámogatni.
Ha... kérjük...