BÉKE

 
 
Ma minden a harmoniáról, a békéről, a ráncok kisimulásáról üzen.
Az előző napok „szétválasztó” hatásai immár bevégezték, amit kellett és minden megtalálja a maga helyét.
Visszaáll a nyugalom.
A KÖZÉP.
Mert "Meghalt a CSEL-SZÖVŐ"... ahogy tegnap este óta zeng a fülemben...

Érdekes, hogy a Rituáléhoz két lap nem jött csak kettesével: a „Szerelmes nő” lapja – aki a magasabb szempontok szerint mindig BOLDOGASSZONY jelölője, valamint az angyalkártya, GABRIEL lapja, aki a GYERMEK TÁPLÁLÁSÁnak fontosságáról üzen ma.
Boldogasszony és Gyermek.
EGy-S-ÉG van!!

Nézzük: mit jelképez mindig a gyermek?
A megújulást. Az átrendeződést.
Milyen érdekes, hogy egy gyermek táplálására mindig fontos hangsúlyt fektetünk. Később egyre kevésbé. Vajon miért?
Mert a gyermeknél még ÉREZHETŐ az a TISZTASÁG, ami MÁS-SÍK-ról eredő.
Még a bűnözők körében is más elbírálás alá esik, aki gyereket bánt vagy molesztál. Annak nincs semmi kegyelem. Vajon miért?
Mert még a bűnözők is érzik, hogy az EREDENDŐ TISZTASÁG kerül megsértésre, ami egy olyan határsértés, amire nincs pardon.

A gyermeknél még odafigyelünk, hogy IGAZ SZELLEMI ÉRTÉKEKKEL etessük. Mutassuk a IO szándékot. Óvjuk még a széltől is, öleljük, vigasztaljuk, minden bánatát levennénk róla, hogy neki IO legyen! Aztán valahol egy ponton megtörik ez a vonal. Csökken az odafigyelés, apad a törődés, már nem figyelünk oda arra, hogy MIT VESZ MAGÁHOZ szellemileg-lelkileg-fizikailag egyaránt.
„Szélnek eresztjük”, hogy járd a magad útját....és a gyermekből felnőtt lesz és beáll a sorba...
Már aki...
De most ebbe ne menjünk bele.

A GYERMEK alapvetően mindig tisztaságot hoz. EMLÉKEZTETNI érkezik a felnőttek számára.
És bőséget is hoz – lelkit, szellemit és anyagit, meghozza az önnön működéséhez szükséges feltételeket. Lelkit, mert kibillent a mindennapokból, szellemit, mert az élet átértékelésére késztet, és anyagit, amit a legkevesebben hisznek el, pedig így van.
Ezért nem kellene aggódni, hogy vállaljunk-e gyereket vagy sem.
Az alkalom elmegy, a lehetőség elszáll és marad a belőle fakadó frusztráció később, a megbánt és elszalasztott lehetőség szívfacsaró fájdalma. Ha egy nőnél megjön az ÉRZET, hogy „dejólenne”, akkor arra hallgatni érdemes és nem a külvilág éppen aktuális helyzetéhez igazítani az életet. A külvilág változik, a gyermek pedig lehetőségeket hoz – a váltás, a változás tálcán feldíszítve érkezik.
Ha valaki hallgat az ÉRZETÉRE, a belső súgásra, rosszul soha nem fog járni...
Nőként eljut a boldogasszonyi beavatás legszentebb minőségébe.

Álmainkban a gyermek mindig az ÚJAT jelképezi. Az irányváltást, egy új lehetőséget, egy belső MAG-újulást, ami épp magunkban zajlik. Amikor már látjuk a gyermeket, akkor tudhatjuk, hogy elindult a MEGVALÓSULÁSa egy MAG-jelent témának a kinti világban.

Amikor kibillenünk, megborulunk, KÉT-ségbe esünk, úgy érezzük, kicsúszott a talaj a lábunk alól, vagy reménytelennek látunk valamilyen helyzetet – nos, AKKOR KELL KAPCSOLNUNK (mivel a kapcsoló bennünk van), hogy az ilyen helyzet SOHA NEM TARTÓS!! Ha ekkor képesek vagyunk EMLÉKEZNI és felidézni, hogy egy állapot NEM ÁLL MEG tartósan a lábán, akkor máris jobban leszünk a GONDOLATTÓL, hogy semmi nem tartós. És semmi nem tart örökké. Minden MEG-ÚJUL!
Egyetlen "dolog" tartós: a JÓL LÉT állapota – mert ez az élet ALAPMINTÁJA.
Erre emlékeztet minden gyermek.

Minden újjászületés kivezet a meg-és kibillent állapotból.
A „Szétválasztó” immár befejezte munkáját. Szétválasztotta, amit kellett, leválaszotta, amit kellett, haladva a MAG felé, ami a KÖZÉP, ami a bennünk lakó örök gyermek.
Ki a bennünk lakó örök gyermek?
Az EREDENDŐ TISZTA MAG-LÉT-TUDAT.
Vigyázzunk rá!
És tartsuk EMLÉKEZETÜNKBEN!
(9.28....)
 
 
(kép forrása: internet)