SZÉTVÁLASZTÓ 2

 
Tegnap már megjelent a „Szétválasztól” lapja a Deva tarotból.
Ma újra, csak épp fejjel lefelé.
Tehát, az üzenet ugyanaz, mégis más az árnyalása.
A Szétválasztóról írtam, hogy olyan mint a „szerencsekerék” lapja, csak sokkal magasabb szinten. „Minden szinten” szétválaszt.
Igen. Ez a folyamat határozottan tapintható, érzékelhető, tapasztalható.
Tegnap egy újabb hulláma érkezett ennek a folyamatnak az estéli órákban és éjszakától kezdte kifejteni a hatását. Ki érezte?
Aki „fogja az adást”.
Fizikai szinten nekem belobbant mindkét szemem és megjelent egy feszültségérzet, nyugtalanság is hozzá.
Természetesen, átlagos gondolkodással, e tünetketeket rá lehet fogni a napitörésre, napszélre, meg a frontra, vagy akár a vírusra, melynek tüneteit nagyon ravaszul deklarálták...és természetesen NEM VÉLETLENÜL!! Mert az, hogy mit hiszünk el, tenmagunk kalibráltságának, látásának a függvénye és mindig a HIT indítja be a működési folyamatokat...
 
Midennek van ALACSONY és van MAGAS szintje - így saját magunknak is. Tudunk egy helyzetre intelligensen reagálni és tudunk bunkók lenni. Aki alacsonyan van kalibrálva, az CSAK AZT A SZINTET MŰKÖDTETI. Aki magasra, az tudja mindkettőt, helyzettől függően, eldönti, melyiket alkalmazza.
Az alacsony szint mindig BESZŰKÜLT, mert csak a saját felső szintjéig képes érzékelni. Az anyagban élő ember csak az anyagot látja, egyszerűen képtelen felfogni – mert elmével nem is lehet -, hogy MINDEN mögött van egy MAGASABB SZELLEMI ÖSSZEFÜGGÉS. De ezt már CSAK ÉRZÉKELNI LEHET!

Aki érzékel, az TUDJA IS, hogy mindent a SZELLEM irányít.
Az anyag a szellemi minőség formai megnyilvánulása, BENNE VAN a szellem – de nem egyenlő vele.
A beszűkült tudatú ember a legveszedelmesebb, mert látásának, érzékelésének, értelmezési képességének hiányát mindig rosszindulattal pótolja, ezért támad, kritizál, a mostani divat szerint nagyon jellemes módon, arc nélkül, vagy álprofil mögé elbújva. Ugye ismerjük ezt a típust?
A kozmikus hatások azonban ŐKET IS ÉBRESZTENÉK – ha hagynák.... Hisz minden ÉRTÜNK van és mindenkiért, mert a MIND ÉN valójában ÉN vagyok.
Ugye érezzük és értjük?

A „Terembura” konstellációiban tegnap megjelent a Mars és a Holdcsomópontok által egy olyan „löket”, ami sokmindent „boríthatott”. Hol? BENNÜNK! De teljesen jó értelemben, még akkor is, ha netán szó szerint megborultunk, mert a kibillenés azért van, hogy elhagyjunk valamit, kilépjünk valamiből, rálássunk összefüggésekre, kinyíljon a szemünk, KIEMELKEDJÜNK és FELSZABADULJUNK – mivel a megszokás nagy rablánc ám!
Úgy sétálunk benne, hogy a rablánc súlya természetes a bokánkon, sőt, már abban érezzük biztonságban magunkat!
Ilyen lehet egy bántó, sértegető kapcsolat, amiben nap mint nap rosszul érezzük magunkat, de az anyagi, vagy szülői-gyermeki függőség nyelésre késztet.
Vagy, amikor a gyereket az osztályban állandóan vegzálják, de nem szól, mert jobban fél a változástól, mint az ismert, de gyötrő bizonyosságtól.

Tehát, aki ilyen helyzetben van, előbb-utóbb kap egy löketet arra, hogy ÉBREDJEN, hogy VÁLTOZTASSON tenmaga érdekében.

Ha belegondolunk, tavaly óta a külvilágban igazából sok változás nem történt.
A vírushiszti és az oltásbiznisz nyomul tovább a gazdasági változások és hatalmi rendszerek átalakításának a takarására, de semmi kiemelkedő nem történt.
Ellenben BENNÜNK? MAG-unban!!
Hol vagyunk MOST tavaly ilyenkorhoz képest??
Mennyi BELSŐ ébredésen, megélésen, átalakuláson mentünk át, mióta 2020 márciusában "kitört a járvány"?
Vajon ugyanúgy látjuk a világot, mint 1 évvel ezelőtt?
Biztos, hogy nem.

Tehát? Tegyük fel a kérdést: HOL ÉLÜNK VALÓJÁBAN?
Hol zajlik MAGA AZ ÉLET?
Kint van bent?
Egyértelműen MEGÉLHETTÜK, rájöhettünk, hogy BENT.

Erre tanított Jézus-Isa mikor személyesen itt járt a Földön – és ugyanerre tanít nagy-nagy lendülettel, mióta a NIBIRU ENERGIAHULLÁMA megérkezett a kozmikus terünkbe.
Milyen üzenetet hozott? Emlékszünk, ugye?
„Mostantól minden jóravaló ember élete jóra fordul”.
Éreztük? Tapasztaltuk?
Naná!!

A tegnap este érkezett hullám megint BORÍT valamit.
Kibillenti az EGY-ÉN-súlyt, hogy kibillenjen a berögzöttségekből, megszokásokból.
Hogy FELSZABADULJON és KISZABADULJON a lélek az elme fogságából...
Mert ha az ÉLET BENT zajlik – akkor „tök mindegy” mi van KINT.
Ez a legkézenfekvőbb bizonyíték arra, hogy a KÜLVILÁG KÉSZEN VAN. Hogy adott és NEM MI TEREMTJÜK – ellenben mindent MAGUNKBAN ÉLÜNK MEG a hozzávaló viszonyulásunk által.
E viszonyulást módosítják, segítik, támogatják a KIBILLENÉSEK, melyeket gerjeszthetnek embertársaink, horizontálisan, de érkezhet kozmikusan, vertikálisan is..
Mondhatni teljesen mindegy, a „keresztpálya” melyik irányából kapjuk a "tutit", a cél mindig ugyanaz: TENMAGUNK JOBB LÉTE. Ébredése, emlékeztetése, emlékezése arra, hogy TÖBB vagyok, mint a 3D-ben látható kiterjedésem..

Napunk kísérő angyala JEREMIEL, aki mindig a REND-ről üzen, hogy alapvetően minden RENDBEN van, minden halad a SZER REND-je szerint a maga útján.
Most IS erről üzen, és arról, hogy „VÉGE A NEHÉZSÉGEKNEK”....