GAZDAGSÁG

 
GAZDA-GAZDASÁG-GAZDAGSÁG-GAZDÁLKODÁS..... csodás magyar nyelvünkből milyen tökéletesen leképezhetők a mélységi összefüggések.
Mikor gazdag valaki?
Ha JÓ gazda módjára gazdálkodik.
Ha a gazdaságát nem hagyja gazdátlanul, hanem gazdaggá forgatja.
A forgatáshoz, a gazdálkodáshoz azonban mi kell?
Tudás természetesen. De elég a tudás?
Mint tudjuk NEM. A gazdálkodáshoz, legyen szó klasszikusan földről, állatokról, mezőgazdaságról vagy pénzügyekről, mindig az ÉRZÉKELÉS KÉPESSÉGE a kulcs. Mert a jó gazda „kiszagolja” mikor mi várható és arra készül. Honnan szagolja ki? A „JÓ ÉG” tudja, ÉRZI.
De ha belegondolunk, az élet minden területén akkor tudunk eredményesek lenni, amikor az ÉRZÉKEINKET működtetjük.
 
Tegnap mesélte egy tanítványom, hogy valami krimit néztek a moziban, ahol az első jelenetkben egy betörő a szülőket likvidálja, a gyerek közben elmenekül, elbújik. Ekkor megszólalt a tanítványom: figyeld meg, mindjárt megcsörren az ágyon hagyott tamagocsi. És abban a pillanatban EZ TÖRTÉNT. Rá is nézett a barátja kellően megdöbbent pillantással, hogy „mi vagy te, boszorkány??”.
Mert nem volt látható, hogy az ágyon lenne egy tamagocsi....
Nos, a kérdés is tipikus.
Annak, akinek az ÉRZÉKEKRE való hallgatás ismeretlen fogalom. Pedig ő is csinálja ám! És MINDEN EMBER csinálja, mert nem tudja nem csinálni. Ugyanis mindenkiben működik, mert nem lehet másképp. Egyetlen eltérés van: a TUDATOSSÁG!
A tudatosság pedig nem más, mint a figyelem, a „fent lét”, a koncentráció a BELSŐ MAG-éléseinkre, melyek a MEG-éléseink kulcsát szolgáltatják.
 
Ma egyébként érdekes élményekben részesülhetünk.
Kétszer kijött a HALÁL, a LEZÁRÁS lapja. Mellette pedig a BŐSÉG, az UTAZÁS, mint továbblépés.
Ránézve a „Teremburára” igazából egy konstellációt találtam e kettősség megfelelőjeként: a MARS és a JUPITER kapcsolódását, azon túl, hogy MA VAN ÚJHOLD, mégpedig a TEJŰTON!!!
Tehát ma "ISTENI" élményekben részesülhetünk!
HOL?
Bent. Az ÉRZÉKELÉS szintjén.
A MARS a MÉRLEG csillagképben halad, annak is a SKORPIÓ OLLÓJA felé eső nyelvénél.
A JUPITER pedig a VÍZÖNTŐBEN halad.
Mit üzennek ők így ketten az elkövetkezendő napokra is?
A LELKIERŐT a DÖNTÉSEINKBEN, melyek MEGTISZTÍTANAK, FELSZABADÍTANAK.
Mi alól?
Lehet ez bármi. Kapcsolat. Külső nyomás. Hezitálás. Erre vagy arra?
Mindig nagy a nyomás bennünk egészen addig, amíg meg nem hozunk egy döntést. "BESZŰKÜLTEK" vagyunk - azaz SZEGÉNYEK. Amint meghoztuk a döntésünket, elkötelezve magunkat egy irányba, felszabadulunk, BŐSÉGBEN leszünk. Mert a szabadság maga a TÁG-s-ÁG, a BŐ-ség....
Hogyan jön mindehhez a GAZDAGSÁG témája?
Hát úgy, hogy a felszabadulás egy nyomás alól, megindít egy ÁRAMLÁST, az áramlás pedig BESODORJA a megoldásokat. Az új kapcsolatokat. Segítségeket. Bármit és mindent, amire-akire szükségünk lehet.
Sokszor elmondom: aki már ÉRZI a „jövő JÖVŐ” rezgését, ami MÁR ITT VAN, és aki BENNE VAN, megtapasztalhatja akár nap mint nap a BŐSÉGET. Az áradást. A segítséget. A megoldásokat. Mégpedig szinte AZONNAL.
 
TISZTASÁG – TISZTESSÉG – TISZTELET.
Aki tartja magát e hármassághoz, a „SZER ELEM” energetikájában, CSAK IO-L járhat és megtapasztalhatja a BŰ-S-ÉGET, és a GAZDAGSÁGOT, mert e hármasság a „jó gazda” tulajdonsága.
 
Napunk kísérő angyala ma RAGUEL a „TISZTÁN ÉRZÉKELÉS” angyala. HOLD és TEJÚT - ne feledjük!
Figyeljünk a belső hangra, a súgásra, a „zsigeri megérzéseinkre”, mert MINDIG ezek tartanak minket a jó úton és segítenek a jó irányba való fordulásra. A méltatlanságok elengedésében, a kapcsolatok lezárásában és megtisztulásban MAG-ában.
A MAG megtisztulásában....
 
TÉlapó hozza a BŐ-s-ÉG-et - Rudolf pedig VILÁGÍTja az ORRÁVAL az utat...
Ugye értjük???