VÉGZET

 
Ma megelőzte megint a kordé a szamarat: egy „halom” élmény, megélés részese voltam már reggel óta, mire a Rituálé lehívására sort tudtam keríteni. Talán mondanom se kell, hogy az „Észközök” mindezt vissza is tükrözték – de miért is lenne másképp, mikor NEM LEHET másképp, hisz az események TÜKRÖK vagy kötvetkezmények és nem kiváltók...
A VÉG-zet mellett ma a 3-as szám kapja a főszerepet – talán nem is véletlen, hogy épp 3-án és épp pénteken.
Ha belegondolunk: egy háromszög is VÉGZETES, hiszen BEZÁRÓDIK. Elindul, KETTŐ lesz az EGY-ből, majd BEZÁRJA MAGÁT. REND-be kerül, RENDEZETT lesz. Azaz HAR-monikus! EGY-s-ÉG-be kerül.
Jézus mikor halt meg a kereszten?
Pénteken és 3 órakor és 33 évesen.
„Mellékesen” megjegyzem, József Attila is: 1937-ben (10-10), pénteken, 3-kor és 33 évesen...
Vajon véletlen, hogy ÉPP TEGNAP került a HALÁL témája a fókuszba? Hogy TELJESSÉGGEL meg KELL változtatnuk a halálhoz való hozzáállásunkat?
Hogy ha valamire, akkor ERRE teljesen ráhúzható az „AKASZTOTT” lapja, mely feje tetején áll! De az alak CSAK FÉLIG lóg így a „keresztfán” – BÁRMIKOR LESZÁLLHAT RÓLA, talpára állhat, MEGVÁLTOZTATHATJA A NÉZŐPONTJÁT, HA AKARJA!!!
És ITT van a PONT.
A „HA”-ban és az „AKARAT”-ban!!!
 
Ha körbenézünk mit látunk?
Pontosan ennek a kettőnek a hiányát.
„Nem tudok mit tenni”... „ki vagyok szolgáltatva”... „Háborúban áll a világ”... stb.. stb...
Meg hogy „már éjjel is küldik a negatív energiákat, megszállókat, démonokat”....”Megy a lelkekért a harc”.
Na, ez nálam ma kiütéssel győzött....
A legtöbb, még magát spirinek tituláló ember IS beleesik a HÁBORÚ rémképzetébe! Mert NEM LÁT TOVÁBB AZ ORRA HEGYÉNÉL!!! Spirinek mondja magát – ELMÉVEL. De a szívével NEM LÁT, nem ÉRZÉKEL, éppolyan süket és vak, mint bárki más, csak ő még veszedelmesebb, mert hinti a hülyeségeket!!!
Vegyük tudomásul végre (egyébként is már sokszor elmondtam): AKI DÉMONOKAT, „negatív lényeket” lát, az MAGÁBÓL VETÜL KI!!!!! Ezeket SENKI NEM KÜLDI – hanem TEN-MAGJA hozza fel, láttatja, hogy MIVEL VAN BELÜL DOLGA!!! Hogy mi van a FEJÉBEN, a szellemében!! Amiket meg kell TISZTÍTANI!
Egyébként nekem is vannak még „ilyenjeim”, a megszokásból belém ragadt régi mintázat MECHANIZMUSA.
Tegnap este kicsit túlköltöttem magamat a karácsonyi vásárban. Hajnalban aztán elindult az AGYAM, hogy na, megint minek, teljesen felesleges dolgokra adtam ki pénzt... és jött hozzá a jól ismert, gyomorösszehúzó görcsös érzet és tenyérizzadás. Aztán egyszercsak baloldalról, kb a has alsó részének a magassából elindult egy „hullám”. Egy ÉRZET. Ami finom volt, bársonyos, simogató. És hozta a GONDOLATOT: ÖRÜLJ! Semmit nem vesztettél. Vettél, hogy élvezd. Akkor ÉLVEZD. NINCS VESZTESÉG. Csak áramlás. Mégpedig az ÖRÖMLÉT ÁRAMLÁSA. EMLÉKEZZ és TARTSD MAGADAT BENNE ÉS HOZZÁ!
Milyen igaz!!
 
Egyből eszembe is jutott, hogy ha erről beszélek, akkor ÉLNEM IS KELL, magamnak is, nem engedhetem bele magam SEMMIFÉLE lehúzó, negatív, az „Ó-KOR-KÖR”-höz tartozó „y”-onos, azaz a FÉL ELEM erőteréhez tartozó rezgésmintába. ENNEK VÉGE!
És ha valakinek „démonjai” vannak, azért LÁTTATJÁK vele, hogy TEGYE LE!
Az ÖRÖMLÉT érzete pedig "zsigerileg" bennünk van - hát onnan indult nekem is a "kiáramlás", a figyelmeztetés...
9.44 van.
Tehát itt a ZÁRÁS és a TÁMOGATÁS.
 
Mindenki DÖNTÖTT már.
MOST, mától mindenki VÉGIG JÁRJA azt az utat, ami felé döntött.
Lesz, aki az „Ó-KOR-KÖR”-rel fog távozni – de nekik is ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ, hogy a HALÁLLAL kapcsolatos MINDEN FÉL ELEM programot ELENGEDJENEK és tudatosítsák magukban
HALÁL= SZER ELEM.
Aki MÁR az ÚJ KOR KÖR-ben rezeg, ugyancsak tudatosítania kell magában az ÖRÖM LÉT-ben való ÁLLANDÓ létezést, ami ugyancsak a SZER ELEM REZGÉSE – de nekik a TESTRE IS oda kell figyelni, a TISZTASÁGOT TELJES MÉRTÉKBEN MEGŐRIZNI, hisz ők már testben fogják ezt az utat bejárni.
Mindkét út, mindkét irány UGYANAZ_: a SZER ELEM EREJÉNEK MEGÉLÉSE.
Ami a 3, a HARMONIA, az Egy-S-ÉG minősége.
 
A "Teremburán" ma 3 órakor, illetve 3 órától, a HOLD együttállásba kerül a LESZÁLLÓ HOLDCSOMÓPONTTAL. A Skorpió csillagkép OLLÓJÁNÁL. Egyúttal SZEMBE kerül a FELSZÁLLÓ Hodlcsomóponttal, mely a KILÉPÉS pontja a karmakörből. A FEL-és MEG-szabadulás. Mivel a "Bika" csillagképben van, a PLEJÁDOK alatt, ezért ez a MAG-váltás, MEG-váltás helye, visszatalálás a TISZTA EREDETHEZ...
De a "tiszta eredethez" meg kell tisztulni, letenni ami "már nem élő" bennünk.
Értjük?
Érezzük?

Tehát: NINCS FÉLELEM mert vége a FÉL ELEM "Y"-os világának. Pont.
Amitől "Alapból" meg kell tisztulni: az a FÉLELEM ereje..

Ma ÚT és FORDULAT napja van. LEZÁRÁS és FELTÁMADÁS. Egyszerre. Egyben. MAG-unkban.
A TISZTULÁS a TISZTESSÉG jegyében, hogy megmaradjon bennünk magunk TISZTELETE is.
Ebben támogat ma minket JOPHIEL az ÖRÖM és a TISZTULÁS angyala...
CSak kérj, hogy adhasson...