FORDULÓPONT - ROBBANÁSPONT

  
Ahogy látom, olvasom és tapasztalom: megint nem én vagyok az egyetlen, aki megérezte a FORDULATOT az éterben... mégpedig éjjel 1:12- perctől (legalábbis számomra)...
Onnantól mintha kicserélték volna az éjszakát. A békés pihenést egy snittel elvágták. Minden porcikámban éreztem a felborzolódást: előjött a „restless legs” (nyughatatlan láb) tünetem, viszketett a hátam, ahol nem tudtam elérni és megvakarni, aztán a talpam, aztán eldugult az orrom, behülyültek az álmaim... óránként keltem fel vízteleníteni és inni, mert a szám is olyanná száradt mint a tapló... és ez ment reggel 7.33-ig. Az utolsó egy órán belüli álmaim annyira élénkek voltak, és egyben felszínesek is, hogy néha tényleg nem tudtam eldönteni élem az álmot vagy „csak” álmodok?
Persze mire kiugrottam az ágyból (mert a kukásautóra ébredtem és eszembe jutott, hogy nem raktuk ki a kukát), az álmok is kiugrottak a fejemből ugyanazzal a lendülettel: a FELBORZOLÓDÓ NYUGTALANSÁG érzete azonban megmaradt.
 
Mielőtt lehívtam volna a Riutálét, már beérkeztek hozzám ismerősök kártyavetései: náluk is megjelent ez a „forradalmi” hangulat...Ezután már kíváncsi voltam, nálam mi lészen... Hát mi lenne? Mivel NEM LEHET MÁS – legfeljebb csak más formában – így nálam is UGYANAZ a hatás mutatta meg magát.
 
Nekem ma a PLÚTÓ, a 6-os ház és a SZŰZ jele érkezett.
A lányomnak a PLÚTÓ, a 4-es ház és a BAK jele.
Egy ismerőnek a „Folyamat” helyére a „FÉLTÉKENYSÉG” lapja – amiről ugye már tudjuk, hogy minden, csak NEM féltékenység, hanem egy TÉRbe érkező ERŐ, mely INT, figyelmeztet, de JÓT AKARÓAN! Valamit HOZ és ÉBRESZTi a „nemlátókat”.
Lehet, kicsit nagyobb lendülettel a megszokottnál, de a lendület, az elán KELL és szükséges, hogy kilépjünk a „tökölésből”..
A 6-os ház a REND, a KARMIKUS történések háza.
A 4-es ház a GYÖKEREK. Az alapok.
A BAK jele és a SZŰZ analógiában állnak, hisz mindkettőben megvan az OK-OKOZAT, a vetés-aratás és a REND SZER-ének a bölcselete.
A PLÚTÓ pedig analóg a „Féltékenység” lapjával, hisz GYÖKERES, MAG-FORDULATOT hozó. FELFORGATÓ, FELRÁZÓ, ÉBRESZTŐ.
A „hogyanja” természetesen lehet egyénileg más és más. Van, akit megráz, mint a 220, van, aki felsóhajt, hogy VÉGRE!
És megkönnyebbül.
Van, akit ELVISZ ez az erő, azaz radikális fordulattal fogja itt hagyni földi árnyékát.
Van, aki „radikális” fordulattal fog FELÉBREDNI eddigi álmából és rádöbben eddigi ostobaságaira.
Van, akit „radikális” fordulat fog elsöpörni, mert megérett az ideje, hogy ámokfutását befejezze..
Van, akit egy „radikális” fordulat fog kirántani eddigi beszorult helyzetéből és végre megoldódik minden problémája.
 
REND-RAKÁS VAN!
Mégpedig a GYÖKEREKIG - a GYÖKEREKBEN- GYÖKERESTÜL....
 
NEM DÖNTHETJÜK EL, hogy ami érkezik az JÓ vagy ROSSZ!
Saját megélésünk lesz a döntő.
A cél és a lényeg azonban a most érkező „felforgatásban” is az, hogy ÉSZ-leljünk, és ÉRZÉKELJÜNK.
Hogy ÉBREDJÜNK.
Hogy LÁSSUNK és HALLJUNK.
Érezzük, hogy minden mögött REND VAN!
Érzékeljük, mint ahogy arra már a tegnapi nap is utalt: BÁRMI IS TÖRTÉNJÉK, SOHA NEM VAGYUNK EGYEDÜL, „MAG”-unkra hagyva.
MAG-unkban zajlik ugyan minden átalakulás, a MIND-ÉN-s-ÉG megélése, a misztikus EGY-TUDAT-re ébredés - de ha elárvulnánk magunkban, akkor is érezzük, hogy EGY-ben vagyunk MÁS-OKKAL is...
Mindig VAN segítség és segítő társ.
MINDIG. Égi is és Földi IS.
A FÖLDI-t lehet, épp az Égi küldi...
 
A „Teremburán” felettünk érdekes módon NEM a PLÚTÓ jelzi a "forradlami" hatást..
Hanem a BAK csillagképben haladó SATANA és a NAP-MERKÚR együttállás kapcsolódása a SKORPIÓ és a KÍGYÓTARTÓ előterében.
Tehát MEGHALNI valaminek a REND SZER-e szerint, ami egyben meghozza a megtisztulást, a felszabadulást, kígyó-gyúlást a TUDÁS, és az ÉRTÉS által.
De az ÉRZÉKELÉS sem marad el: a NEPTUN és a VÉNUSZ és a MARS trigonja az ISTENANYAI GONDOSKODÓ EGY-S-ÉG-ében való ÚJJÁSZÜLETÉS lehetőségét mutatja! Na, EZT tényleg CSAK megérezni lehet! Ehhez a tudás önmagában kevés. Ehhez a tudást egy jóval magasabb ÉRTÉSSÉ kell felemelni...
 
Napunk kísérő angyala AZRAEL (bak és Satana kapcsán ki más is lehetne), aki ŐS-ANYA minőségében VIGYÁZ ránk és nyújta az ÉG-i vigaszt, hogy ÉRTSÜK és ÉREZZÜK: mindennek OKA van és hogy soha nem vagyunk egyedül.
Sem itt – sem ODA-ÁT...
 
 
(Kép forrása: Manzard Cafe - Blog.hu)