TITKOS TÁRS - TITKOS SEGÍTŐ.

 
Olyan társ, olyan barát, aki nem tolja magát az előtérbe, mégis érezzük őt a háttérben.. Aki úgy rendezi a támogatását, hogy a dolgaink mindig jóra forduljanak.
Lehet valaki ilyen a munkahelyünkön, egy befolyásos illető, aki, ha rólunk van szó, mindig megadja a munkánkhoz, sikerünkhöz a hátszelet. Miért? Miért teszi ezt? Miért kedvel minket? Lehet, soha nem fogjuk megtudni.
De nem is kell mindig mindent megtudni....
Elég érezni, hogy VAN SEGÍTSÉG.
 
Szombaton és vasárnap szóba került a tanfolyamokon, hogy „VÁLÁMI VÁN”.. Hogy érezhetően érkezett megint VALAMI a térbe.
MEg hát a kártyák is mutatták....
Nem egy olyan hullám, mint a Nibirué vagy az augusztusi, amit, mélyen, sejt-szintig lehetett érezni. Vagy a szeptemberi, októberi, amikor erős jelek érkeztek a DÖNTÉSEK vonatkozásában. Ezek erőteljes, „szerelmetes”, hullámok voltak, amik mindent félretoltak, amik feloldották többek között a „jóvátétel” igényét az elmúlt „kor-kör” minden vétségéért, éreztetve, hogy a SZER ELEM működésében NEM EZ a lényeg! Aminek vége, aminek lejárt az ideje, azt ne akarjuk számonkéréssel, jóvátételi igényekkel MEGTARTANI. Mert ezekkel csak emlékezünk, emlékeztetünk és ha emlékeztetünk, azzal megtartunk.
 
A „jövő JÖVŐ” MÁS VILÁG. Szó szerint.
 
Más működéssel – amit mindig a „Gyönyörű zöld” c. filmhez tudok csak hasonlítani. Amiben már az EGYÜTT-működés a lényeg.
És nem az összehasonlítgatás, ki miért mitől jobb.
Egy a fontos: mindenki a MAGA képességei alapján TEGYE legjobb szándéka szerint meg azt, ami a „dóga”. És hogy mi a „dóga”?
Azt MEG FOGJA ÉREZNI!! Ezért nem kell aggódni.
 
Ha MA is így működne minden, akkor sosem léptünk volna ki az „aranykorból”....
Az eddigi hullámok – aki JELEN VOLT a számukra és fogta az adást – a FELÜLEMELKEDÉST és ÁTHANGOLÓDÁST szolgálták. Felrezegni a „jövő JÖVŐ” minőségéhez. Lépésről lépésre, szakaszosan, mégis folyamatosan.
A hétvégén érkezett hullám azonban most EGÉSZEN MÁS...
Most is itt van, HAT és működik...CSELEKVŐ, TEVŐLEGES, TÖRTÉNÉSEKET, MEGVALÓSULÁSOKAT hozó módon.
Jómagam például két oda-vissza pesti út során, autópályán, elképzeltem, de nem „hagyományos agykontrollos” módon, hanem TUDATOSÍTVA a MÁS SÍK TUDATSZINTJÉT, hogy milyen legyen az utam, a forgalom. Ne legyenek se előttem, se mögöttem, maradjon mindig „tisztes távolság” tőlem. Talán mondanom se kell, hogy pontosan ilyen volt. Mind a 4-szer!!!
Ami különleges volt ebben a „programozásban”, az a MEGVALÓSULÁS GYORSASÁGA. Persze, tanultuk anno agykontrollon is, hogy tedd össze a 3 ujjad és lesz parkolód, meg minden egyéb más, amit becélzol... Az IS működött...
DE EZ MOST mégis egészen MÁS.
Nehéz szavakkal leírni a különbséget...
„Ezen a „szerelmetes” a tudatszinten, amire „felgyúrhattuk” már magunkat, szabályosan LÁTNI és ÉREZNI, hogy ami IÓ, ami jó nekem és jó másoknak is, AZONNAL FORMÁT ÖLT.
Mert miért ne lenne így?
Nem kell már várakozni. Nincs IDŐBELIség..
Amit KIADSZ – arra AZONNAL megérkezik a reflexió.
Ezért MÁR nagyon oda kell figyelni, mit engedünk ki magunkból. Milyen szándékot, milyen akaratot. Ugyanis „azonnal” visszanyal a fagyi...ha kiesünk ebből a felhangolt tartományból..
MOST MÁR NINCS „lehet így is- lehet úgy is”. CSAK EGY IRÁNY VAN – csak a „IO”. Pont.
 
Ez az „újhullám” lágy és mégis ERŐS.
 
ERŐT ADÓ. Stabilizáló. Pont azért, mert az „Ó-kor-kör” vákumja felerősödött.
Nem véletlen, hogy annyi beteg van mostanság. Hogy még „vasemberek” is ledőlnek a lábukról.
Nem biztos, hogy covidosok lesznek, de elkapja őket az influenza. Hogyan lehetséges ennyi betegség? Úgy, hogy ha ELFÁRADUNK, KIMERÜLÜNK, leszalad a frekvenciaszintünk és ez az alacsony szint ÖSSZEREZEG a MÉDIAVÍRUSOK által terjesztett FÉL-ELEM energiák szintjével, ami aztán kiütéssel győz. Ez az EGYIK lehetséges módozat.
A másik, hogy a BETESÉG, a kidőlés az ÚT és a MÓDOZAT arra, hogy kiemeljenek bennünket a forgalomból, mert CSAK ÍGY TUDNAK HANGOLNI!!
 
Nagyon érdekes, hogy a hétvégén többen is elmesélték az ingázás témájában, hogy aki így kidőlt, annak NEM a gyógyszereket jelezte az inga megoldásként, hanem az ALVÁST, az ÁGY-nyugalmat, a PIHENÉST!!!
NEM VÉLETLENÜL!!!
Az érkező hullám, bár „cselekvő” – de ne gondoljuk azt, hogy a KIÜTÉS nem cselekvés. A kiütéssel, az ágymeleggel, az alvással ez az energia éppen hogy FÉLRETOL a „vihar útjából”. Megvéd. Elszeparál. Kiemel a „trutyiból”. Közben pedig HANGOL....
 
Sokszor elmondtam már: ha valaki ERRE A TUDATSZINTRE fel tud „kapaszkodni” és már képes INNEN ÉLNI a jelenben is – akkor az azonos vonzza az azonost elve alapján mindig meg fogja találni azokat a barátokat, segítőket, akik eddig láthatatlanok voltak, de most megmutatkoznak, hisz ők is már E MÁS SÍK-hoz kapcsolódnak.
Az EGY a MÁS-sal.
 
A most érkezett hullámmal „megérkeztek” a láthatatlan segítők, de ők is csak a KÉRJ ÉS MEGADATIK szabálya szerint működhetnek.
Mi az egyetlen mód és út, hogy éljünk a lehetőséggel?
A JELEN LÉT...
 
Napunk kísérő angyala ma ARIEL, a BŐSÉG angyala....
Érezzük?