ŐRLŐDÉS

Mi a valószínűsége annak, hogy a Rituálé első kártyalapja pontosan megegyezik a magamnak, reggel, elsőnek húzott kártyalappal? Ami nem más, mint a VISZÁLY lapja...

Két tanítványomnak is kijött UGYANEZ a lap: egyiküknek a „változó” pozícióban, a másiknak mint „kiindulás”. Egy harmadik tanítványom pedig a Deva tarot-ból húzta ki a „Bizonytalanság” lapját....
Tehát a LEVEGŐBEN van a KÉTSÉG, az ELBIZONYTALANODÁS, a HITVESZTÉS minden lehetséges variációja... Úgyhogy, aki így érzi magát, ne aggódjon: DÓGA VAN!
Egy másik tanítványom be is bizonyította ezt: ő nem kártyában húzta ki, hanem NYAKIG BENNE ÜL....Tehát, mondhatni ÉLI mindazt, ami körbevesz minket.
De szerintem nem csak ő éli – hanem még nagyon sokan mások is.
Akkor hát nézzünk egy kicsit a dolgok mélyére... és egyúttal HÁTRAFELÉ IS...

Emlékszünk arra, mikor a videokban „megjelent” az ANA HITE mind HÍD? Az Indiana Jones filmből származó KÉPI megjelenésben? Amikor a filmben a KÉPZELET HÍDJÁN kellett átmenni a szakadék felett??
Amikor arról volt szó, hogy az eljövendő idők TÚLÉLÉSÉNEK a feltétele a HIT HÍDJA lesz?
Hogy erről a hídról NE NÉZZÜNK LE a háborgó habokba? Mert különben LEHÚZ a KÉTSÉG ÉS A FÉLELEM????
Emlékszünk?
Hát persze.
DE!
De más ugyebár ELŐRE beszélni valamiről – mint ahogy Golenya Ágnes is leírta az Aranyasszony trilogiában, hogy milyen KÁOSZ LESZ -, és más BENNE LENNi. Más beleérni az IDŐBE és ÉLNI, megélni azt, amiről eddig csak beszéltünk!
Pedig a puding próbája a cselekvés: az evés.

A mi hitünk próbája is a KITARTÁS. A MAG-tartás MEG-tartása.
A TISZTASÁG-TISZTESSÉG-TISZTELET hármasságában való ÉLÉS!
A tiszteletet nagyon nehéz megadni a „bugrisbunkónak”, de erőt mutatni, azt azért lehet. A tartás, az elköteleződés, a belső hit ugyanis AD egy olyan KISUGÁRZÁST, egy olyan ERŐT, ami kitölti a teret és leszállnak rólunk. Mindig a gyenge embert bombázzák, mert érzik rajta a gyengeséget. Érzik rajta, hogy elbizonytalanítható, ezért addig gyűrik, míg megadja magát.
Az utcai koldusoknak van remek jó szemük és érzékük az ilyen emberek kiszűrésére....

A kétségek, az elbizonytalanodás egy TERMÉSZETES folyamat az ERŐK HARCÁBAN.
A KÜLSŐ, szemmel érzékelhető világ ERŐMINŐSÉGE mindig ELŐNYBEN van, mert LÁTHATÓ. Erre támaszkodik a média és minden HATALMI BEFOLYÁSOLÁS.
DE!
A hatalom rögtön elveszti befolyásoló képességét, amint olyan történik velünk, amit nem értünk. Ami a LÁTHATATLAN világok eredménye, hozadéka. Például balesetünk lesz. Vagy valakinek a családból. Vagy valaki elveszti az állását. Vagy beteg lesz. Vagy átverik egy adás-vétel kapcsán. MIÉÉÉÉÉÉRTTT???- tesszük fel a kérdést.
És máris elfelejtkezünk az egész vírus-és oltásmizériáról, mindarról, amit a hatalom a nyakunkba nyom.
Tehát? HOL DŐL EL, hogy MIRE ADJUK A FÓKUSZT???
Bennünk!!!

Ma egy levélben a „Minden jóravaló ember élete jóra fordul” kijelentést kérdőjelezték meg nekem egy átverésbe való belesétálás kapcsán. Miért történt velük?
Most engedték a „felsőbb világok”, hogy ránézzek, és hát mit mondjak, el is mosolyogtam magamat, hogy lám-lám, mennyire nincsenek véletlenek.... Mert miért? Azért, mert az egész történés úgymond ISTENI AKARAT mentén történt. KELLETT ez a megélés. KELLETT egy MÉLYEBB LÁTÁS miatt. KELLETT, hogy SAJÁT EREJÜKET megismerjék. KELLETT, hogy megtanuljanak a dolgok mögé látni...
Biztosan kaptak elég előjelet már.. Bármit.. Ami felett elsiklottak...MOST viszont, ha értik az üzenetet, valóban megvalósul majd a „Minden jóravaló ember élete jóra fordul” szabálya...

Ami LÁTSZÓLAG ROSSZ, ami látszólag kellemetlen, abban mindig van valami kihívás. Valami tanítás.
A mostani idők mindenkinek saját gyenge pontjára fog rátapintani. Sőt! Rá-NYOMNI!
Oda, ahol FÁJ. De ez olyan mint a masszázs. Először fáj, és ahogy masszírozzák ezt a fájó pontot, úgy lesz egyre jobb az érzet...míg el nem tűnik és már csak a könnyedség marad....

A mai nap tanítása a KÉTSÉGEKEN VALÓ ŐRLŐDÉSBEN a FELŐSBB SZELLEMI MEGÉRTÉS.
Nézzünk a dolgok mélyére. Nézzünk a LÁTSZAT MÖGÉ. Ott lesznek a magyarázatok.
Érzékelni-érteni. Magunkat, magunkban, magunknak...
Ez a mai nap feladata.
Ezt tükrözi a „Teremburán” a MERKÚR és a HOLDCSOMÓPONTOK kapcsolata. Alászállás, „meghalni” valaminek, a megszokásoknak, a látszatoknak, ami a „feltámadás” feltétele lesz a TISZTA MEGÉRTÉSNEK... a FELSŐBB VILÁGOKkal való kapcsolódás képességének...

Az őrlődés lehet nagyon rossz – de egészen biztos bevonzza a MEG-OLDÁSt, ami a MAG OLDÁSA lészen...Már csak azért is, mert a KIEMELKEDÉS útja az ALCYON, a Plejádok központi Napja, aki maga a mag-megváltás helye..

Támogató angyalunk ma METATRON, a „szellemi megértés” angyala. Szerintem EGY-ÉRT-ELEM-ű....