AZ EGY FENÉK ÉS KÉT LÓ ESETE....

 
...ami mint tudjuk lehetetlen, még akkor is, ha „inverzében” pedig igaz, azaz KÉT FENÉK meg tud ülni egy lovat. De ebben a felállásban is el kell dönteni, KI TARTJA KÉZBEN a gyeplőt!
És pont erről fog szólni a mai nap.
 
A kihívás mára: döntsük már el végre, mit akarunk!
Legyen bármiről szó.
De NEM ám AGYBÓL – hanem "igaziból", a szívünk mélyéről.
A sorunk a továbbiakban ugyanis ennek megfelelően fog alakulni.
(A már korábban eldöntött körön belül...)
 
LÁTSZÓLAG nagyon egyértelmű a kijelentés. Mondom, látszólag. Csakhogy: ha valaki IGAZÁN MÉLYEN belegondol, a szívbéli kívánságait NEM MERI még magának se megfogalmazni!
Tegyük fel, benne van valaki egy ellaposodott párkapcsolatban. Szíve mélyén áhítozik a „nagy szerelemre”. De FEJÉBEN biztosan nem fog SEMMIT TENNI az "ügy érdekében", mert.... Mert az egzisztencia, mert a gyerekek, mert a megszokás, mert a kialakított élet.... és még lehetne sorolni.
Mi fog megvalósulni ebből a felállásból? Az ami a FEJBEN van, mert „ónezsinór” elnyomja a szívbéli vágyat. Egy darabig!!
Mert a szívbéli vágy továbbra is dolgozni fog. És ha nem talál magának megnyilvánulási utat, akkor csinálni fog... Helyzetek, viták, kellemetlenségek, balesetek, betegségek....és majd egy "naaagy találkozás"....
Miért? Mert a SZÍVBÉLI VÁGY a FELSŐBB AKARATTAL van összecsengésben. A fejből jövő pedig az egonkkal. A szívbéli vágy átívelő, összekötő – a fejbéli pedig leválasztó, a jelenhez ragaszkodó.
„Az oltok-nemoltok” helyzet erre IS egy remek mintát adó példa...
Ki az, aki egoból gondolkodik és lát – és ki az, aki mélyebben, átfogóbban... Ki az, aki a pillanat nyomásának engedve dönt és ki az, aki távolabbra is lát és érez...
 
A Felsőbb Akarat mindig tudja, merre tereljen minket. Ezt érezzük MÉLYEN, magunkban. De ez az érzet nem egy sámándob hangján fogja jelezni az ütemet, hanem csendben jelez. SÚG. Mert SEJT-szintű, ezért SEJT-ELEMES, sejtelmes, odafigyelést kívánó. Ráadásul nem könnyen felismerhető. Komoly kihívást igénylő és kellenek a tapasztalatok, hogy felismerjük..
Ma lesz alkalmunk gyakorolni..
Hogyan s miként?
Azt meg nem tudom mondani, de biztosan adódik 1-1 életterület, feladat, amiben DÖNTÉSRE KELL jutnunk. És ha kétségeink vannak – akkor hallgassunk a SEJT ELEMRE, a belső, szívbéli súgó hangra...
Ma nem csak mi hozunk döntést, ma minket illetően is történnek döntések. De mivel tudjuk, hogy „az isten nem kicseszésre játszik”, ezért nem kell magunkba roskadnunk.
 
Ma a Nap belép a SKORPIÓ CSILLAGKÉP-be, annak is az OLLÓ részénél. Egyben TENGELYBE kerül a LE-és FELSZÁLLÓ HOLDCSOMÓPONTOKKAL.
A HOLD pedig az IKREK csillagkép előtt kiemelő fényszöget alkot a MÉRLEG egyik serpenyőjénél álló MARS-sal.
Mit jelent ez ma a számunkra?
Hát mi mást, mint a DÖNTÉSBŐL FAKADÓ felszabaduló ERŐT.
Hisz mindig csak addig vagyunk gyengék és sodródók, amíg nem szedjük össze MAG-unkat és nem mondjuk ki: igen vagy nem!
Mihelyt megtettük, máris felszabadulunk, megkönnyebbülünk. Levágtunk magunkról egy „zsineget”. „Meghaltunk” valaminek és elindultunk valami felé.
Bármiben hozunk meg egy döntést – az egy IRÁNYVÁLTÁS is egyben.
A két Holdcsomópont helyzete ma MÉLYEBB DOLGOKBAN is DÖNTÉSHOZATALRA FOG KÉSZTETNI, hisz szó szerint „ÉLET ÉS HALÁL” tengelyébe kerül rendszerünk „Felsőbb irányító SZER-V-e”, a NAP.
No, de ezt SEM kell olyan drámaian venni, MA NEM „harsonaszó” fog szólni – hanem egy LEHETŐSÉG KAPUJA fog nyílni arra nézve, hogy MEGSZABADULJUNK valamitől, és FELTÁMADJUNK valaminek.
Leginkább MAG-unknak, magunkban.
 
Napunk kísérő angyala METATRON, aki a „csakratisztításra” hívja fel a figyelmet. Tehát? A mai nap és a NAP is, MEGTISZTULÁSRA ad lehetőséget, felszabadulásra – na de hogyan? Úgy, ha DÖNTÉST HOZUNK.
Ez a mai nap nem olyan súlyú, mint volt szeptember 16 vagy november 10. NEM.
Ez a nap a MÁR ELDÖNTÖTT ÚTON „belüli” haladás MINŐSÉGÉT hivatott könnyíteni... (8.27-kor, jelezve, hogy nem vagyunk egyedül, se „magunkra hagyva”, mert a Felsőbb ÉN mindig belünk van a SEJT ELEM-ünkben)..
 
 
(kép forrása: JujoBoro - internet)