FOLYTATÓDÓ TISZTULÁSOK

  
Igen: ma IS a tisztulások, elengedések, lezárások állnak a nap programjában, melyek újabb és újabb felismerésekhez vezetnek, általuk pedig újabb és újabb megújulásokhoz jutunk el, mindeközben úgy, hogy benne maradunk az ÖRÖMLÉT hullámábán. Megmarad bennünk a BIZTONSÁGTUDAT érzete. Hogy alapvetően MINDEN RENDBEN VAN.
A tegnapi tanfolyamon az egyik „hallgató” „csak úgy”kérdésre húzott lapokat. Pontosabban arra, hogy mi van. Itthon.
„Csak úgy”. A döbbenet és az euforia vegyes érzelmeit kavarta fel aztán az eredmény, mikor mondtam: látjátok? Ebben az egy kirakásban benne van legalább 5 videom anyaga.
Miért is?
Mert egyértelműen megmutatkozott, hogy REND VAN.
Hogy „színház az egész világ” , hogy a DRÁMAJÁTÉK megy a maga útján. Hogy a jelenben ugyan egy LEURALÁS van és a „nagy gátló tényező” az „ország háza” – ugyanakkor minden törekvésük ellenére, nem fognak örökké regnálni.
A „befolyásoló tényező” BOLDOGASSZONY – tehát a pillanatnyi probléma VALÓBAN CSAK PILLANATNYI. Tőlünk azt kívánja a mindennapokban, hogy LEGYÜNK JELEN A JELEKNEK, figyeljünk a "hírekre", és azt is, hogy TEVŐLEGESEN LÉPJÜNK KI A MÚLTBÓL. MINDENBŐL, ami fogva tart: ideák, szellemiség, emberi kapcsolatok, munka.. BÁRMI. Ami IDEJÉT MÚLT.
A MAI észközök is ezt mutatják: megtisztulás, elengedés, lezárás, kilépés – mindabból, ami NEM AZ EGYSÉGET szolgálja.
Mi az egység? Amikor egyensúlyban vagyok és amikor EGÉSZ vagyok. Amikor egész vagyok, akkor pedig EGÉSZSÉGES is vagyok. Ha egészséges vagyok, akkor az annak a tükre, hogy HARMONIÁBAN vagyok, és ha harmoniában vagyok, akkor URALOM az életemet, azaz nem vagyok „magamon kívül”.
 
A tegnapi kirakások mindegyikében megjelent, privát kérdésekben IS, szinte egyöntetűen: LÉGY NYUGODT. Légy kitartó. MINDEN RENDEZŐDIK. VÁLTOZÁS ZAJLIK, ezért NE AKARJUK most a saját életünkben IS a változásokat. Aki „beragadt” – annak megjön majd a „Kifordulás” ideje és lehetősége, de most ki kell várni a „viharos” időszakot.
Akinek meg épp most zajlanak a turbulenciák, hogy fenyegetik, kirúgják, stb. – ő pedig NE PARÁZZON RÁ, mert NEM FOGJA KÁR ÉRNI.
Egy dolog nagyon fontos: CSAK A JÓ HÍREKET ENGEDJÜK MAGUNKBA!
Ha minden sz@rt meghallgatunk – azzal töltjük fel magunkat.
Ugye ez evidens? Óhatatlanul elkezd működni bennünk: fellázít, dühöt vált ki vagy épp tehetetlenséget, elkeseredettséget.
Egyik SEM ÉPÍTŐ jellegű. Igaz?
Mivel a külvilág szele ADOTT, de nekünk meg egyértelműen megérkeztek az információk, hogy ez ÁTMENETI és hogy MINDEN RENDBEN LESZ – akkor éljünk eszerint.
Maradjunk TISZTÁK.
Ami tisztul, MAG-ától és MAG-ából – azt engedjük, hogy menjen.
 
Jupiter és Merkúr közös munkája mindenkinél meghozza a tisztulást, de vele együtt a megújulást IS, a szellemben, a gondolkodásban.
És mint ahogy tegnap is szó volt róla: ha tiszta a FEJ, akkor tisztul a lélek és akkor REND VAN bennünk. Ha rend van bennünk, akkor pedig SENKI nem fog minket kimozdítani a BÉKE TŰRÉS-ünkből! (7.07..)