ALÁSZÁLLÁS - KISZÁLLÁS

 
Ma, mint tudjuk TELIHOLD van. Már tegnap este is szép kerek képe volt, sokan készítettek gyönyörű fotókat. Pláne, a délutáni órákban volt szépséges, amikor még látni lehetett a horizont felett a Vénuszt is, aztán feljebb a Jupiter és Satanát....
Ma a Hold, mielőtt szembe kerülne a Nappal, az ALGOL csillagkép előtt/alatt fog elhaladni. Ez ma egy nagyon FONTOS helyzet.
Mert Ki az Algol?
 
Az a MEDÚZA GORGO, a kígyóhajú asszony, akinek fejét Herkulesnek a 12 próbája során le kellett vágni. Jellemző. A „félistennek”, a HYM Herkulesnek, a „gondolkodó-megújuló-látó” asszonyt kell megölnie, (többek között), hogy istenné válhasson. Ráadásul nem is használja a Medúza tudását, NEM TESZI MAGÁÉVÁ a FEJET – hanem egyszerűen félredobja...
Kék tudással ugye értjük? Ugye érezzük a torzítást? Hogy miért van "főgonosznak" kikiáltva? Mint Satana?...
Tehát ma a reggeli órákban (vagy az ébredés előtti álmainkban), érkezhetnek LÁTÁSOK. MEGLÁTÁSOK. TISZTÁNLÁTÁSOK. ÜZENETEK. Érdemes figyelni, megjegyezni, leírni – ha meg tudjuk őrizni. Ha nem, az se baj, meg fog maradni a tudatalattiban.
Az ALGOL után a Hold még az ALCYON előtt is elhalad ma, tengelybe kerülve aztán a két holdcsomóponttal, akik tengelybe állítják a SKORPIÓ és a BIKA csillagképeket.
Erről a tengelyről a nibirus videokban beszéltem már: a kiemelkedés iránya lesz az ALCYON, a Plejádok, a 9 „szűz” központi csillaga, ami a MI galaxisunknak is „vezére” (és az övé a Sziriusz), és Kék vér tudással már TISZTA, hogy itt van a Földnek az ISTEN-ANYAI szintű működéshez szükséges „Kódkészlet” elmentve. A Tiszta, Eredendő IS-IS kód....
Most ITT HALAD EL A HOLD....
 
Az én észközeim e két Hold-helyzetet, tehát az ALGOL és az ALCYON hatásait adták vissza – abszolut túllépve a Hold-Nap szembenállás viszonylatán. Tehát, ma egyáltalán NEM a Hold-Nap szembenállás lesz a lényeges, hanem az ALGOL és az ALCYON hatása.
Azaz „ALÁSZÁLLÁS” és „KISZÁLLÁS”.
Alámerülés MAGUNKBA.
Kiszállás egy MÁS VILÁGBA.
 
Lehet, hogy lesznek, akik konkrétan megélik ezt, hátrahagyva fizikai síkjukat.
De a legtöbben a „mélységekből a MAG-sságokba/MAGOS-ságokba” repülhetnek „át” a LÁTÁS által.
Ez a látás lehet bármi. Egy megélés, egy álom, egy megérzés amire jön egy gondolat... Bármi.
BELÜL fog megtörténni.
Ez az élmény aztán kinyitja a horizontot és RÁLÁTÁST ad a magasabb/magosabb összefüggésekre.
Ha valamikor, akkor most erre nagyon szükség van – hisz látható, hogy milyen vihart készülnek vetni a földi sík „urai”.
De aki vihart vet, az azt is fog aratni, ez mindig így működött.
A mi dolgunk mi? MAG-unkban a CSEND, a nyugalom megtalálása, hogy ne söpörjön el minket a közelgő forgószél.
Ehhez pedig elengedhetetlen a TUDÁS. De nem akármilyen tudás, hanem az ÉGI TUDÁS. A FELSŐBB TUDÁS. A bölcselet. És az olyanokkal való együttműködés, akikkel megvan az ÖSSZ-HANG, a harmonia, az EGY-HÚRON PENDÜLÉS.
 
A kártyáim között megjelent a BÍRÓ (is).
Mit jelent a BÍRÓ alakja? A jogi ügyleteket félretéve (bár lehetnek olyanok is köztünk, akiket érint – viszont ők örülhetnek, mert a IO-bbra fordulás várható a TISZTA kommunikáció révén), a Bíró mindig a FELSŐBB AKARAT BEFOLYÁSÁT jelzi. Azaz, ami most történik a világban, az „VAN”. A „történet része”. Az, hogy kit milyen szinten érint – MOST abszolut a saját viszonyulásától, hozzáállásától, tudatszintjétől függ. Megérteni, hogy REND VAN. Megérteni és átérezni, hogy mindez annak a „játszmának” a része, ami ELVEZET A LÁTÁSHOZ, a „Kiszálláshoz”.
A HOLD egyébként melyik látást képviseli?
A BELSŐT. Mi a belső látás? Az érzékelés.
Amikor ÉREZZÜK STABILAN például, hogy miért nem oltunk. Amikor érezzük, hogy micsoda manipulációk történnek a világban, még ha nem is tudjuk kézzelfoghatóan bizonyítani.
De ez még nem elég.
ÉRTENI IS KELL a miérteket, az összefüggéseket, mert ez a TUDÁS fog minket megakadályozni abban, hogy az érzelmek szintjén belemerüljünk a történetekbe.
Sokakat fognak most az események „megrövidíteni”. Lesznek, akik a munkájukat veszítik el. Lehet, hogy a bevételei esnek vissza – ráadásul karácsony előtt. DE!! Egyrészt LÁTNI kell a sorok között, azaz figyelni és akkor már ÉRZÉKELHETŐ, hogy semmi nem az, aminek látszik.
A „delta variáns” a „matematikai valószínűségek” szerint március 19-re ki fog fulladni. A fizetés nélküli elküldések addigra MÉG nem fognak kifutni, tehát SENKINEK nem fogank felmondani.
FIGYELÜNK?
Tehát?
„Don’t fos – be happy” – a kapcsoló bennünk van, a FELSZÍNI kellemetlenségek miatt ne hagyjuk magunkat megtéveszteni.
Természetesen lesznek olyanok, akik „felveszik a kesztyűt és a harcot” – hisz ez is benne van a pakliban, ez IS a játszma része. Vannak, akiknek ERRE a megélésre van szükségük.
De „nekünk” MÁR NEM.
Ahogy mondám: mi már egy „más világ” részei vagyunk – de a csiszolódás még ránk is ránk fér...
A Felsőbb Akarat a NYUGALMAT, az IGAZSÁGOT, a transzcendes gondolkodást és látást sugallja a TÉR-be. Mégpedig azért, hogy VEGYÜK AZ ADÁST – mert most jönni fog...És az adás csak nyugalomban fogható....
 
 
Kép: Angyalok üzenet a pásztoroknak /Bassano után/ Szépművészti Múzeum tulajdona