LELKI GAZDAGSÁG

  
Már tele vannak a média csatornái a 11-11-el, hogy ilyen kapu meg olyan kapu, meg ez nyílik és az nyílik és megy a vetítés ezerrel. Minek?
Az ELMÉNEK!!
És az elme van is olyan ügyes, hogy képes valóságosnak elhitetni egy KÉPZELGÉST – pedig ha valaki venné a fáradságot és e képzelgések közepette TÉNYLEGESEN BEFELÉ figyelne, oda „KÖZÉPRE”, ahol a „VÍZVÁLASZTÓ” tere van, akkor ÉSZ-LEL-né, hogy SEMMIT NEM ÉREZ.
És ha semmit nem érez, akkor nagyon jól érzi.
 
A mai napnak SEMMIFÉLE KAPU-üzenete NINCS – amikor „KAPU”-üzenetek érkeznek, azok egészen mások és egészen MÁS OK-ból érkeznek... Volt jónéhány az elmúlt időszakban – érdekes módon, akkor a spirimédia nagy csendben volt...Ja, mert azt ÉRZÉKELNI kellett vóna....
 
A mai nap főszereplője egyértelműen a HOLD.
 
Az „észközök” 3-szor is megjelenítették 3 különböző formában, és mondanom se kell, hogy a kísérő angyalunk is mára HANIEL, aki az ÉRZÉKENYSÉGET képviseli, aki a „HOLD angyala”...
A 11 talán annyiban játszhat ma szerepet, hogy az „én-ÉN” viszonylatát hangsúlyozza. Azt, hogy az „ego”, az „ember” mögött van az „EMBER”, aki lehet akár a „tudatalatti”, lehet a „sejtelem”, lehet a BELSŐ HANG és LÁTÁS együttese – mindenesetre az az IGAZ részünk, aki ÉRZÉKEL. Aki „fogja az adást”, aki a LELKI ERŐT adja és sugározza. Hisz Jézusnak is volt egy üzenete: „Én vagyok MAG-A az EMBER”. (Igaz nekem – de nem csak nekem...)
 
A „finom lelkületű” emberekre szoktuk mondani, hogy „érzékenyek”. Igen.
Nem véletlen, hogy a finom lelkületű emberekből lesznek általában művészek, hisz a művészi kifejezéshez elengedhetetlen a belső kifinomultság. Ez az a belső finomhangolt létállapot, ami a látható dolgok MÖGÖTT rejlő IGAZ és VALÓS dolgokat is képes ÉSZ-lel-ni...(9.07... megint tökéletes tükrözés..)
Természetesen e belső látás önmagában még nem elég a kifejezéshez, kell adottság is a kézben, az ujjakban, hogy megformálódjanak az „érzékelt dolgok” a térben. Hallahtóvá-láthatóvá váljanak. Tehát? Együtt lesz eredményes ITT és MOST az „EMBER és az ember”....
Ha valaki nem rendelkezik művészi vénával, attól még lehet nagyon kifinomult és finom hangolású ember. Ez a finom hangolás elengedhetetlen például a LÁTÁSHOZ. Amikor valaki a „MÁZ” mögé lát.
Ez a finom hangolás elengedhetetlen az anyagon túli VALÓSÁG érzékeléséhez.
Vagy az ÁLMOK értelmezéséhez. Vagy az ÜZENETEK meghallásához..
Vagy ahhoz, hogy megtaláljunk MEGOLDÁSOKAT, amik itt és most épp nem jutnak az eszünkbe.
A gazdag lelkületű emberre monduk, hogy TELJES. Mert nincs benne SE FÉLELEM, SE AGGODALOM. Ellenben van benne HIT és MEGGYŐZŐDÉS az élet iránt, mert „zsigereiben érzi”, hogy minden RENDBEN van.
 
A gazdag lelkületű ember tud IGAZÁN SZERETNI. Na nem azon az „ölelgetős”, „csöpögős”, „namaste” módon, ami ma annyira elterjedté vált – hanem pontosan azáltal, hogy ÉRZI a másik embert. Érzi, hogy mire van szüksége és annak megfelelően képes reagálni, cselekedni. Ami állhat adott esetben akár egy ölelésből is. „ADOTT ESETBEN” – és nem szokásból...
A gazdag lelkületű embert NEM LEHET MANIPULÁLNI – mert alapból megérzi a manipulációt és el is hárítja magától, mivel nem FÉL, tehát nem FÉL ELEM-ből működő.
 
A lelkületet tehát a HOLD-hoz „rendeli” a spirivilág.
A HOLD-at NŐI, ANYAI minőségnek deklarálják.
No, hát ha így van, akkor rakjuk össze: a „gazdag lelkület” milyen lelkület? NŐI. ANYAI.
Akinek gazdag a lelkülete milyen ember? ISTENES.
Akkor ezt is rakjuk össze: a gazdag lelkületű ember ISTENES és ANYAI – akkor MILYEN MAGA AZ ISTEN MINŐSÉG?
ANYAI.
 
No, ez a „kis” levezetés is mutatja, hogy MINDENHOL ott van az IGAZSÁG, bármilyen mázat is rakjanak rá akár a vallások, akár a spirimaszlag. Csak RÁ KELL ÉREZNI tudni. Az igazságot NEM LEHET ELREJTENI, soha nem lehet annyira elferdíteni, átmanipulálni, hogy NE LEGYEN ÉRZÉKELHETŐ. Mert mindig bent, magunkban érzékeljük és érezzük és éljük azt az ISTENI IGAZSGÁGOT, ami az anyagon mindig és mindenkor túlmutató.
 
Ma a „Teremburán” FÉLHOLD van. Ilyenkor a NAP és a HOLD között u.n. „teremtő fényszög”, azaz 90 fok jön létre. A HOLD a BAK és a VÍZÖNTŐ csillagképek átfedésénél halad, a NAP pedig a MÉRLEG csillakgépben. Tehát, mi tud ma megvalósulni? Leginkább majd a késő délutáni órákban? Amikor a Hold a JUPITERREL kerül együttállásba? A MÚLTBÉLI IGAZSÁGTALANSÁGOK MEGTISZTÍTÁSA, felszabadulásunk érdekében, valamint annak láttatása, hogy MIBEN HISZÜNK? Hova vezet a hitünk?
Mert HONNAN ERED? Miből fakad? Hol a gyökere?
MOST lehetőség nyílik a HAMIS HITEKBŐL való ébredésre és az ezekből való megtisztulásra – a HOLD által, aki az ISTENnek mint ANYAI minőségnek a megnyilvánítója.
Tehát MI A HAMIS HITRENDSZER?
Leginkább az, hogy van egy „atya”, aki mindennek az „atyja”.
Nos, ez az a gyökér, az a mindent MEGRONTÓ HAMIS IDEOLÓGIA, aminek lejárt az ideje és amit KI KELL TISZTÍTANI. Hol? MAG-unkban.
Mert a TISZTASÁG a „Gazdag Lelkület” alapfeltétele...
(9.44-kor kitéve... megint megérkezett az "amen" )
(Kép forrása: internet)